Vztah - nevie co chce?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

myslim,ze sa konecne ukazal v pravom svetle a nieje to baba za ktoru by stalo sa trapit - to co si napisal ze by bolo vhodne ju vymazat alebo tak je dobre riesenie - daj ju na par dni do ignore, nedvihaj telefon eventuelne ak bude volat a uvidis... ale nestoji zato nad nou este vobec premyslat ti poviem... kludne si zi dalej a raz ta prava pride, neboj :) ;) a spoznas to hned a nebude to taketo ako s touto...
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jumbojet »

Preslo par dni a ja napisem pokracovanie, ak by to niekoho zaujimalo. Zo 3 ci 4 krat sme spolu popisali, nic vazne, len tak co a ako, ona sa ozvala ked nieco chcela a potom uz debata pokracovala dalej. Skoncilo sa tak vsak aj tak vzdy hadkou a napisala, ze ju nasieram a podobne. Predposledny krat mi napisala, ze na co to zase riesit a ze ju len nasieram. Chcel som od nej len nejaku odpoved na hluposti co mi poslala, nic ine, netykalo sa to nic minulosti. Na dalsi den som jej nieco pisal a potom som napisal, ze "ok, nejdem uz nic pisat" a ona mi odpisala, ze dobre, ze aj tak ju len nasieram. Pytal som sa kedy a odpisala, ze stale. Na tom som jej napisal co si myslim a koniec, radsej ani neodpisala a tak som sa na to vysral, nenapisala ona, ani ja a myslim, ze je to uz ako tak ukoncene. Dnes som si ju v skupinach na ICQ presunul a teraz je uplne dolu a tak sa mi nezobrazuje ked je online a zrejme je to tak lepsie, pretoze sa aspon nedivam na ten nick stale.

Aby to nebol jediny zvrat, tak som sa este vcera rozpraval s kamaratom, to je ten o ktorom som tu uz tusim pisal. Je to chalan o ktoreho mala zaujem uz od leta. Ten nepovedal na nu ani jedno pekne slovko, napisal, ze aj s nim sa zahravala a islo jej skor len o uzitie, jemu tiez... a potom mu zacala hovorit ako ho strasne chce, lenze on ju odmietol. Cez Vianoce ho stretla na diskoteke a hovorila mu, ze ju chcem aj ja, lenze ona chce len jeho, ze sa zmenila a ze uz nie je taka ako bola, ale opat ju odmietol, tak sa na neho nasrala. Sam mi hned povedal, ze ona je zlozita a nie je na vztah, ze musi dospiet. Navyse sa cuduje, ked jej niekto povie aka je, pricom si za to vsetko moze sama jej spravanim.

Teraz som konecne pochopil, ze je urcite lepsie, ze to dopadlo tak ako to dopadlo.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Nie je nad čím banovať. Slečna ešte potrebuje dozrieť, nič viac za tým nie je. A čo sa týka teba? Možno ťa na chvíľku oslepila, a preto si nevidel iné dievčatá, ktoré po tebe jedným očkom pozerajú, takže teraz to už nemáš dôvod prehliadať :wink: držím ti palce :)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

jumbojet napísal:Teraz som konecne pochopil, ze je urcite lepsie, ze to dopadlo tak ako to dopadlo.
Jedina tema po dlhom case, ktoru som si v rubrike LVP precital, pricom cely cas mi neostavalo ine ako verit, ze k tomuto zaveru dospejes co najskor. Bud rad, ze to medzi vami nestihlo prerast do niecoho vaznejsieho. Baba sa este potrebuje "vyblaznit".
littleSgirl
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa littleSgirl »

hmm povjem to tak ako je to u mna dievcataa sa radi hrajuu s chlapcamii a chcuu si ich ziiskat za kazduu cenu aj ket vedia zee im mozno nikdy nebuduu moct povedaat aano ale jednoducho suu im s urc. straanky sympatickyy.... po 2. aano chce aby si na nu tlacil kazdaa zena tuuzi byt obletovanaa aa ak to zrazu stiichne tak si myslii ze snaad nieco nie je v poriadku ze sa na nu ten chalan vykaslal a pod. preto moj osobny zensky nazor je ze ak si ju ces ziiskat nesmies na nu nikdy zabudnuut a musis jej to daavat na javo aa potom je to us na nej cii je rozhodnutaa ze ta skutocne luubi alebo ta len maa rada....
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

áéíóú ;) buď používaj diakritiku alebo ju nepouzivaj, ale toto sa fakt nedá čítať.
littleSgirl
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa littleSgirl »

okiik. ospravedlnujem sa no
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

V stredu mi pisala a pytala sa na dake veci, tak som jej povedal co a ako, urcite pochopila ze to bolo myslene ako vtip a potom sa do mna pustila. Zase zacala co a ako, ze si nema so mnou co povedat, ze som frajer za internetom a podobne riadky od nej prichadzali. Napisal som, ze idem prec a pozdravil sa, neodpisovala a tak som jej napisal, ze slusnost kaze pozdravit sa. Neodpisala a tak som to dalej neriesil. Vcera (v piatok) som ju stretol, otocil som sa a sla okolo, pohlady sa nam stretli, lenze ona sa rychlo pozrela inde ako keby ma nevidela. Jej kamaratka v pohodicke zakyvala. Chvilu na to sme sa stretli zase a uz sa ani nedivala, hoci videla, ze tam stojim. Podla toho co spravila je jasne vidiet, ze uz jej nestojim ani za to pozdravenie, asi preto, ze som sa s nou nechcel hadat.

Ak sa vsak niekto nevie uz ani pozdravit, tak skutocne neviem co si o tom mysliet. Viem, ze treba na nu zabudnut, ale tazko, tazko je na niekoho len tak zabudnut. Nic som od nej tyzden ci dva nechcel a ona sa zacala spravat ako sa sprava, uplne nechapem.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Keď sa správa,jak malé dieťa,tak sa k nej aj tak správaj...očividne(teda podľa mňa)si s tebou chce písať...resp.vyhľadávať hádky...ja na tvojom mieste,by som jej povedal"buď sa budeš správať normálne a slušne,ako ja k tebe,alebo sa nemusíme rozprávať vôbec"...alebo "ako ty ku mne,tak aj ja k tebe"..je to infantilné,ale nič iné si nezaslúži..(každému,co jeho jest)viem,aké je to zabudnúť(neviem,aké to je,ale neviem si predstaviť,že by som sa rozišiel s mojou Láskou a že by som na ňu zabudol...je to však asi jediné riešenie...)...bohužiaľ...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

jumbojet napísal:V stredu mi pisala a pytala sa na dake veci, tak som jej povedal co a ako, urcite pochopila ze to bolo myslene ako vtip a potom sa do mna pustila. Zase zacala co a ako, ze si nema so mnou co povedat, ze som frajer za internetom a podobne riadky od nej prichadzali. Napisal som, ze idem prec a pozdravil sa, neodpisovala a tak som jej napisal, ze slusnost kaze pozdravit sa. Neodpisala a tak som to dalej neriesil. Vcera (v piatok) som ju stretol, otocil som sa a sla okolo, pohlady sa nam stretli, lenze ona sa rychlo pozrela inde ako keby ma nevidela. Jej kamaratka v pohodicke zakyvala. Chvilu na to sme sa stretli zase a uz sa ani nedivala, hoci videla, ze tam stojim. Podla toho co spravila je jasne vidiet, ze uz jej nestojim ani za to pozdravenie, asi preto, ze som sa s nou nechcel hadat.

Ak sa vsak niekto nevie uz ani pozdravit, tak skutocne neviem co si o tom mysliet. Viem, ze treba na nu zabudnut, ale tazko, tazko je na niekoho len tak zabudnut. Nic som od nej tyzden ci dva nechcel a ona sa zacala spravat ako sa sprava, uplne nechapem.
pozri sa, ano je tazko na nu zabudnut ale tak porovnaj rozdiely medzi vami dvoma a povedz si "s kym som to preboha ja chodil???", myslim ze mas nato aby si chodil s triezvo rozmyslajucou cajou, ktora vie co chce a nepotrebuje ta vodit za nos :wink:
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Nic som jej tyzden nepisal, ani slovo, absolutne nic a pocas tyzdna sa ozvala sama, aj teraz cez vikend sa sama ozvala, nieco pospisala. Uplne v pohode sa spravala, ako keby sa pred dvomi tyzdnami nic nestalo, nechapem ju. Len tolko som chcel napisat.
Sheep
Addict
Addict

uz sa nou nezabyvaj, divna holka
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Sheep napísal:uz sa nou nezabyvaj, divna holka
Hej...vyzerá byť dobre prepnutá... :) ruky preč a hľadaj ďalšiu.. :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

jumbojet: Nič v zlom, ale táto téma sa strašne ťahá a stále viac a viac mám dojem, že si holka sfalšovala rodný list...
Toto správanie ani nič iné totiž nenasvedčuje, že by bola zrelá na vážnejší vzťah.
Avšak aj ty prehodnoť svoj (podľa tejto témy) hlavný komunikačný kanál - ICQ. Či je vhodný na riešenie takýchto problémov a tak podobne. Neútočím tým na Teba, no skús sa nad tým zamyslieť, či by to celé nešlo rýchlejšie, keby ste sa boli o všetkom rozprávali. Či by si na isté veci neprišiel skôr :wink:

//Sheep: Mnohokrát sa rozhovorom všetko vyrieši. Oni sa veď mohli rozprávať, no zdá sa mi, že neadekvátne veľa komunikácie (ešte k tomu dôležitej) šlo cez iný kanál :wink:
Sheep
Addict
Addict

jin napísal:jumbojet: Nič v zlom, ale táto téma sa strašne ťahá a stále viac a viac mám dojem, že si holka sfalšovala rodný list...
Toto správanie ani nič iné totiž nenasvedčuje, že by bola zrelá na vážnejší vzťah.
Avšak aj ty prehodnoť svoj (podľa tejto témy) hlavný komunikačný kanál - ICQ. Či je vhodný na riešenie takýchto problémov a tak podobne. Neútočím tým na Teba, no skús sa nad tým zamyslieť, či by to celé nešlo rýchlejšie, keby ste sa boli o všetkom rozprávali. Či by si na isté veci neprišiel skôr :wink:
ved stale sa len rozpravali, co ine ako maju robit?
berynatorko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa berynatorko »

Ked chalan ide na rande, rozmysla co sa mu postasti.
Dievca nemusi, ta uz to vie!

Svatosvata pravda. Ale obcas aj my hrame dolezitych :D
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

jin - To co ona potrebovala mi povedala priamo z oci do oci, to bolo po Vianociach a na Silvestra po pol noci, takze ona je v tomto smere OK, len ja som to nechcel pochopit, lepsie povedane pripustit si to. Na ICQ vzikli hadky a to najma od casu ako pisala, ze ma chalana, aj som ju stretol s nim, ale nereagoval som potom uz na to, ani som sa jej nepytal ci su stale spolu. Raz som sa spytal jej kamaratky a nevedela povedat, ze vraj sa o takych veciach nerozpravaju, pretoze je v tomto udajne dost zdrzanliva a radsej sa nepytala, lebo by bola z toho len nervozna. Cez vikend sme prehodili par riadkov, vsetko uplne v pohode, pripadalo mi to ako situacia pre Vianocami, uplne ine pisanie s nou bolo a ak by som to mal opisat, tak to bolo pekne. Ak ide o tie hadky, neviem preco vznikli a ani ma to nezaujima, teda zaujima ale nejdem sa jej na to pytat, ak by chcela, tak mi o tom povie sama ked sa stretneme alebo napise, nechcem pokazit aspon to kamaratstvo, ktore je uz tak dost na tenkom lade.

berynatorko - Ten tvoj prispevok je reakcia k comu a co to ma spolocne s touto temou? Co si tym chcel povedat? Skus byt presnejsi na co si tym narazal. Dakujem.
Sheep
Addict
Addict

neviem ale tak mi to pripadalo akoby ti nevadilo to ze ta baba je divna, neda ti dychat - chces sa s nou aspon kamosit, je tak?
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Ani sam poriadne neviem. Ked sa do niekoho zamilujes a nepodari sa to, tak chces aspon nieco a v tomto pripade je to kamaratstvo, takze asi ano, aspon to kamaratstvo. Je tu taka vec ktora mi neda spavat a rozmyslam na nou v poslednych dnoch. V jej statuse na ICQ sa v poslednom case objavuje nieco taketo: "Preco to je tak? Milujeme tych, ktori nas odmietaju a odmietame tych, ktori nas miluju." Dnes sa sa tam pre zmenu objavilo, ci je spravne dievca a komplet text pesnicky Marika Gombitova - Spravne dievcata a prave to mi neda spat. Co ma znamenat status poslednych dni o tom milovani a odmietani a teraz text tejto pesnicky? Posledne dni mi sama od seba pisala, vcera rovno 2x (poobede a vecer), uvidim ci sa ozve aj dnes a ak sa cez vikend stretneme, tak ako bude reagovat. Pravdepodobne si robim zbytocne len nadeje a iluzie, len ma opat pomotala tym, ze mi pred tyzdnom napisala a teraz nad nicim inym neuvazujem, uvidim ako bude a co bude, potom dam vediet.
Sheep
Addict
Addict

mozno status moze nejak suvisiet s tebou ale to tazko zistim :?
Napísať odpoveď