//edit: 2 namornici stoja na opacnych koncoch lode pri zabradli. Jeden pozera na vychod, druhy na zapad, a napriek tomu sa obidvaja vidia. ako je to mozne?
Logicke ulohy
-
skypej
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ja poznam tiez jeden 
mozno tu aj bol - ak hej nezabite ma
)
Chlapik byva v bytovke na 10 poschodi. Vzdy ked niekde ide chodi vytahom dole aj hore. No ale ked ide domov hore .. tak na 10 poschodie sa vyvezie len v pripade, ze ked von prsi alebo ked niekto ide s nim vo vytahu. V opacnom pripade ide len na 7 poschodie.
Preco?
mozno tu aj bol - ak hej nezabite ma
Chlapik byva v bytovke na 10 poschodi. Vzdy ked niekde ide chodi vytahom dole aj hore. No ale ked ide domov hore .. tak na 10 poschodie sa vyvezie len v pripade, ze ked von prsi alebo ked niekto ide s nim vo vytahu. V opacnom pripade ide len na 7 poschodie.
Preco?
-
axxis
Addict
Lebo je nizky a nedociahne vyssie ako na siedme tlacitko.skypej napísal:ja poznam tiez jeden
mozno tu aj bol - ak hej nezabite ma)
Preco?
(btw. toto je dalsia "logicka" uloha ako hrom)
-
axxis
Addict
Clovece Ty si vazne vol...Ja som nenarazal na to, ze ta logicka uloha je lahka, ale na to, ze nieje logicka, je to proste totalna kravina. Nezmyselny dryst, ktory nema s logikou spolocne ani zbla...To, ze niekto nemeria dost na to aby dociahol na desiate poschodie je proste uplne nezmyselna sracka a nie nic na logicke uvazovanie (proste sa to neda napr. s tymi cigaretami a bezdakom) Cheer up EMO kidskypej napísal:no aky si mudry .. no ale kazdy je frajer, ked to uz niekde pocul .. no tak teda skus dat ty logicku ulohu bez "" .. omg ..
/edit
Ak by to malo fakt byt logicke tak ma ten chlapik vedla vytahu odstavene 30cm vysoke vedierko a vzdy ked bude chciet ist domov len sa nan postavi a nemusi ako blb slapat.
-
skypej
Medium Star
necital som vsetky prispevky .. ale s toho co som precital .. tak vacsina ma vela rieseni .. cize su podla tvojich slov nelogicke blbostiSteju napísal:nejde o to ze to uz pocul, ide o to ze ta uloha nema velmi logiku. a ma velmi vela rieseni... co z nej robi nelogicku blbost
ale preto ja NIKOHO neodsudzujem! ..
co tym chcel basnik povedat?!fizz napísal:
vid odpoved na stejuaxXis napísal:Clovece Ty si vazne vol...Ja som nenarazal na to, ze ta logicka uloha je lahka, ale na to, ze nieje logicka, je to proste totalna kravina. Nezmyselny dryst, ktory nema s logikou spolocne ani zbla...To, ze niekto nemeria dost na to aby dociahol na desiate poschodie je proste uplne nezmyselna sracka a nie nic na logicke uvazovanie (proste sa to neda napr. s tymi cigaretami a bezdakom) Cheer up EMO kid
a ohladom tej poslednej sracky .. snad postacia dvaja smajlovia a par slov -
taktiez som necital vsetky, ale na tomto nieje nic logicke.. mozes si vymysliet hocijaku blbost k tomu ako riesenie. a ano kazda takato 'logicka uloha' ci sa ti to paci alebo nie nieje logicka. bodka. ako uz povedal axXis, logicke su take ako ten homlessak. tam mas riesenie jedno a nemozes si nic vymysliet. ako tu dokazes ze riesenie je spravne? nijako... lebo ja poviem ze vsetky tlacidka su v rovnakej urovi a ked prsi tak ma blbu naladu a nechce sa mu chodit po schodoch a tak ide iba na 7skypej napísal:necital som vsetky prispevky .. ale s toho co som precital .. tak vacsina ma vela rieseni .. cize su podla tvojich slov nelogicke blbosti i
//dakujem este raz, ale aspon podpisat sa mozete. ajked na to asi nemate gule
-
hojko
Site Admin
Taka pekna matematicka: http://petrkrcmar.blog.root.cz/0801/slo ... ha-se-psem
-
axxis
Addict
jezis to je haluz
najskor som si vyratal, ze psovi to trva k domu dve tretiny hodiny, potom som si vyratal kolko za tu dobu prejde chlapik a chcel som pokracovat s tym, ze mam vlastne dve telesa, ktore sa priblizuju urcitou rychlostou kedy sa stretnu...k tomuto kroku som sa nastastie nedostal, lebo ked som sa na to pozrel este raz tak mi to doslo
najskor som si vyratal, ze psovi to trva k domu dve tretiny hodiny, potom som si vyratal kolko za tu dobu prejde chlapik a chcel som pokracovat s tym, ze mam vlastne dve telesa, ktore sa priblizuju urcitou rychlostou kedy sa stretnu...k tomuto kroku som sa nastastie nedostal, lebo ked som sa na to pozrel este raz tak mi to doslo
-
zvonenie33
Light Professional
za 2 minutyhojko napísal:Taka pekna matematicka: http://petrkrcmar.blog.root.cz/0801/slo ... ha-se-psem
-
pinacolada
Guru wannabe
lahka celkom.mne antimatematikovi to trvalo 5 minut (ale dobry pocit jehojko napísal:Taka pekna matematicka: http://petrkrcmar.blog.root.cz/0801/slo ... ha-se-psem
//kaktus : je ta druha tycka z feromagnetickej latky? typujem ze nie inac by to bolo lahke
Easy. Zmagnetizovana tyčka ma dva poly, v strede je neutralna. Cize staci zobrat jednu, prilozit jej koniec na stred druhej a uvidis. Ak bude pritahovat, mas v ruke zmagnetizovanu. Ak nebude, tak zmagnetizovana je ta druha.kaktus11 napísal:mna by zaujimala tato: Ste v miestnosti, kde nie je nič kovové, až na dve železné tyčky. Jedna je magnet, druhá zmagnetizovaná nie je. Ako zistíte, ktorá z nich je magnet?
ked tu bola uz odpoved tak sa ospravedlnujem
-
HENRICH1571993
Expert
Fyzika-hádanka
Predstavte si 1 kilogram vaziacu uzavretu skatulu.
Do tej skatule by sme dali (aby sa nam lepsie pocitalo) 1kg vaziaceho vtacika. Ktory by lietal vzdy. Nikdy by si nesadol ani sa nedotkol stien skatule.
Krabicu s lietajucim vtacikom by sme polozili na vahu kolko by vaha ukazovala?
//t0m4s3 - temy spojene
Do tej skatule by sme dali (aby sa nam lepsie pocitalo) 1kg vaziaceho vtacika. Ktory by lietal vzdy. Nikdy by si nesadol ani sa nedotkol stien skatule.
Krabicu s lietajucim vtacikom by sme polozili na vahu kolko by vaha ukazovala?
//t0m4s3 - temy spojene