Logicke ulohy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
"J"
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa "J" »

lebo 36/6=6 a z tych 6 cigariet bude mat 6 ohorkov a z tych si este 1 cigaretu spravi :)

//edit: 2 namornici stoja na opacnych koncoch lode pri zabradli. Jeden pozera na vychod, druhy na zapad, a napriek tomu sa obidvaja vidia. ako je to mozne?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

[quote=""J""]//edit: 2 namornici stoja na opacnych koncoch lode pri zabradli. Jeden pozera na vychod, druhy na zapad, a napriek tomu sa obidvaja vidia. ako je to mozne?[/quote]Nie sú k sebe otočení chrbtom, ale tvárou. Tzn. navzájom sa vidia a pritom jeden pozerá na západ, druhý na východ. :)
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

ja poznam tiez jeden ;)
mozno tu aj bol - ak hej nezabite ma :))

Chlapik byva v bytovke na 10 poschodi. Vzdy ked niekde ide chodi vytahom dole aj hore. No ale ked ide domov hore .. tak na 10 poschodie sa vyvezie len v pripade, ze ked von prsi alebo ked niekto ide s nim vo vytahu. V opacnom pripade ide len na 7 poschodie.
Preco?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

skypej napísal:ja poznam tiez jeden ;)
mozno tu aj bol - ak hej nezabite ma :))

Chlapik byva v bytovke na 10 poschodi. Vzdy ked niekde ide chodi vytahom dole aj hore. No ale ked ide domov hore .. tak na 10 poschodie sa vyvezie len v pripade, ze ked von prsi alebo ked niekto ide s nim vo vytahu. V opacnom pripade ide len na 7 poschodie.
Preco?
Lebo je nizky a nedociahne vyssie ako na siedme tlacitko.
(btw. toto je dalsia "logicka" uloha ako hrom)
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

axXis napísal:Lebo je nizky a nedociahne vyssie ako na siedme tlacitko.
(btw. toto je dalsia "logicka" uloha ako hrom)
no aky si mudry .. no ale kazdy je frajer, ked to uz niekde pocul .. no tak teda skus dat ty logicku ulohu bez "" .. omg ..
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

skypej napísal:no aky si mudry .. no ale kazdy je frajer, ked to uz niekde pocul .. no tak teda skus dat ty logicku ulohu bez "" .. omg ..
nejde o to ze to uz pocul, ide o to ze ta uloha nema velmi logiku. a ma velmi vela rieseni... co z nej robi nelogicku blbost :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

skypej napísal:no aky si mudry .. no ale kazdy je frajer, ked to uz niekde pocul .. no tak teda skus dat ty logicku ulohu bez "" .. omg ..
Clovece Ty si vazne vol...Ja som nenarazal na to, ze ta logicka uloha je lahka, ale na to, ze nieje logicka, je to proste totalna kravina. Nezmyselny dryst, ktory nema s logikou spolocne ani zbla...To, ze niekto nemeria dost na to aby dociahol na desiate poschodie je proste uplne nezmyselna sracka a nie nic na logicke uvazovanie (proste sa to neda napr. s tymi cigaretami a bezdakom) Cheer up EMO kid :lol:

/edit
Ak by to malo fakt byt logicke tak ma ten chlapik vedla vytahu odstavene 30cm vysoke vedierko a vzdy ked bude chciet ist domov len sa nan postavi a nemusi ako blb slapat.
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Steju napísal:nejde o to ze to uz pocul, ide o to ze ta uloha nema velmi logiku. a ma velmi vela rieseni... co z nej robi nelogicku blbost :)
necital som vsetky prispevky .. ale s toho co som precital .. tak vacsina ma vela rieseni .. cize su podla tvojich slov nelogicke blbosti

ale preto ja NIKOHO neodsudzujem! ..
fizz napísal:
co tym chcel basnik povedat?!
axXis napísal:Clovece Ty si vazne vol...Ja som nenarazal na to, ze ta logicka uloha je lahka, ale na to, ze nieje logicka, je to proste totalna kravina. Nezmyselny dryst, ktory nema s logikou spolocne ani zbla...To, ze niekto nemeria dost na to aby dociahol na desiate poschodie je proste uplne nezmyselna sracka a nie nic na logicke uvazovanie (proste sa to neda napr. s tymi cigaretami a bezdakom) Cheer up EMO kid :lol:
vid odpoved na steju
a ohladom tej poslednej sracky .. snad postacia dvaja smajlovia a par slov - :lol: :smt023 ooo uznavam ta velky vsemohuci
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

skypej napísal:necital som vsetky prispevky .. ale s toho co som precital .. tak vacsina ma vela rieseni .. cize su podla tvojich slov nelogicke blbosti i
taktiez som necital vsetky, ale na tomto nieje nic logicke.. mozes si vymysliet hocijaku blbost k tomu ako riesenie. a ano kazda takato 'logicka uloha' ci sa ti to paci alebo nie nieje logicka. bodka. ako uz povedal axXis, logicke su take ako ten homlessak. tam mas riesenie jedno a nemozes si nic vymysliet. ako tu dokazes ze riesenie je spravne? nijako... lebo ja poviem ze vsetky tlacidka su v rovnakej urovi a ked prsi tak ma blbu naladu a nechce sa mu chodit po schodoch a tak ide iba na 7 :P a dakujem za nepodpisanu -karmu :) aj nabuduce prosim.

//dakujem este raz, ale aspon podpisat sa mozete. ajked na to asi nemate gule ;)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

ja to poznam s lastovickou letiacou nad vlakom.. to zmetie riesitela este viac :)
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

haha. uplne som bol vygumovany, az sa mi to nechcelo pocitat.. a ked som si to nakreslil, tak hned som dosiel na vysledok. kua kua asi si kupim pivo a pochvalim sa, ze jaky som ja dobryyy :new23: no nic, idem sa dalej ucit na finalnu skusku :( uz len 6 hodin..
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jezis to je haluz :D
najskor som si vyratal, ze psovi to trva k domu dve tretiny hodiny, potom som si vyratal kolko za tu dobu prejde chlapik a chcel som pokracovat s tym, ze mam vlastne dve telesa, ktore sa priblizuju urcitou rychlostou kedy sa stretnu...k tomuto kroku som sa nastastie nedostal, lebo ked som sa na to pozrel este raz tak mi to doslo
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Dobre bolo na tej uvahe ze dali za ulohu velmi nepremyslat, cize som si ani nerobil ziane nacrty, no nic a vyslo to, len som bol kusa sklamany ked som zadaval do toho zaheslovaneho raru heslo 5 :D myslel som ze mam chybu no oni chceli ine cislo...
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

hojko napísal:Taka pekna matematicka: http://petrkrcmar.blog.root.cz/0801/slo ... ha-se-psem
za 2 minuty :oops: zeby som isiel znova do druhej triedy?
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Je to uplne jednoduche :D
Pan ide 20 km rychlostou 4km/h tj. mu to trva 5 hodin
Pes beha stale rychlostou 30km/h . 5k = 150km
kaktus11
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kaktus11 »

mna by zaujimala tato: Ste v miestnosti, kde nie je nič kovové, až na dve železné tyčky. Jedna je magnet, druhá zmagnetizovaná nie je. Ako zistíte, ktorá z nich je magnet?
ked tu bola uz odpoved tak sa ospravedlnujem
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

hojko napísal:Taka pekna matematicka: http://petrkrcmar.blog.root.cz/0801/slo ... ha-se-psem
lahka celkom.mne antimatematikovi to trvalo 5 minut (ale dobry pocit je :lol: )
//kaktus : je ta druha tycka z feromagnetickej latky? typujem ze nie inac by to bolo lahke :lol:
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

kaktus11 napísal:mna by zaujimala tato: Ste v miestnosti, kde nie je nič kovové, až na dve železné tyčky. Jedna je magnet, druhá zmagnetizovaná nie je. Ako zistíte, ktorá z nich je magnet?
ked tu bola uz odpoved tak sa ospravedlnujem
Easy. Zmagnetizovana tyčka ma dva poly, v strede je neutralna. Cize staci zobrat jednu, prilozit jej koniec na stred druhej a uvidis. Ak bude pritahovat, mas v ruke zmagnetizovanu. Ak nebude, tak zmagnetizovana je ta druha.
HENRICH1571993
Expert
Expert

Fyzika-hádanka

Príspevok od používateľa HENRICH1571993 »

Predstavte si 1 kilogram vaziacu uzavretu skatulu.
Do tej skatule by sme dali (aby sa nam lepsie pocitalo) 1kg vaziaceho vtacika. Ktory by lietal vzdy. Nikdy by si nesadol ani sa nedotkol stien skatule.
Krabicu s lietajucim vtacikom by sme polozili na vahu kolko by vaha ukazovala? :?

//t0m4s3 - temy spojene
Napísať odpoveď