A este v suvislosti s bratrancom, ked bol mlady, prisiel jeho otec domov spolocensky unaveny, maly bratranec sa ucil, otec za nim prisiel s tym, ze ho ide vyskusat, tak mu polozil otazku: Vynasob mi podstatne mena!Bratranec sa zacal smiat za co dostal facku a musel ist spat
Naj hlasky
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
teraz ma napadlo: montovali sme kamaratovi skrine, bratranec na skrinu nejak nestastne stupil a kamarat mu hovori: "Co robis?????"bratranec ho chcel upokojit, ze vie co robi a zaklincoval to extremnou hlaskou, ktoru nezabudnem do konca zivota:"A co ty si myslis, ze ja nesom kkt??" 
A este v suvislosti s bratrancom, ked bol mlady, prisiel jeho otec domov spolocensky unaveny, maly bratranec sa ucil, otec za nim prisiel s tym, ze ho ide vyskusat, tak mu polozil otazku: Vynasob mi podstatne mena!Bratranec sa zacal smiat za co dostal facku a musel ist spat
vcera sme boli sankovat a kamarat uz isiel domov, sme sa delili tak sme zacali trepat, ze a hned domov, ziadne krcmy a na baby mas este cas ..a dake somariny mal blbo ciapku ze vyzera ako na zabijacke:D (to su toto trapasy, trebalo by tam byt)no ale ten kamarat v tom zaklincoval, ze citujem "PANKHART SI, OSTRIHAT!!!!!" ...seci k zemi 
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pamatam si na jeden den,neviem uz kedy to bolo ale zhruba pred rokom.Sedeli sme na hodine a zrazu do triedy vosli dve dievcata s krabicou ze vyberaju peniaze,uz neviem na co to vyberali....
A spoluziak zaklincoval : "A stravne listky beriete?"
Heh tak so sme sa riadne nasmiali cela trieda co sme tam boli 
A spoluziak zaklincoval : "A stravne listky beriete?"
-
T-r-a-<3-n-c-e
Novice
"Hod sa sviniam ! " 
// kamaratov oblubeny zader
:D
z icq :
Ja:
si mal vcera ist s nami do dopleru popi.. bolo !!!
Andy (17:03):
aha
nemozem z neho:D
// no mne sa tiez podarili 2 dobre zadery :
"Kurene mraza" miesto mrazene kura
a
"Mexasky Tasaker" miesto Texasky masaker
// Nepis viacero prispevkov po sebe- nauc sa pouzivat
tlacitko UPRAV. V opacnom pripade mozu byt tvoje
prispevky bez upozornenia zmazane. Upravil Tomasito
// kamaratov oblubeny zader
z icq :
Ja:
si mal vcera ist s nami do dopleru popi.. bolo !!!
Andy (17:03):
aha
nemozem z neho:D
// no mne sa tiez podarili 2 dobre zadery :
"Kurene mraza" miesto mrazene kura
a
"Mexasky Tasaker" miesto Texasky masaker
// Nepis viacero prispevkov po sebe- nauc sa pouzivat
tlacitko UPRAV. V opacnom pripade mozu byt tvoje
prispevky bez upozornenia zmazane. Upravil Tomasito
-
papillonbubu
Expert
My máme na strojníctve triedneho, to je záder.
Dnes pomaly uzatváral známky a niektorí majú aj po 5-6 známok, ja mám 4. A pýtal sa prečo mám tak málo známok. Povedal som mu, že som chýbal keď sa písali prepadovky (písomky z ktorých skoro všetci dostali za 5) a on nato, že mi tu teda chýbajú ešte dve päťky
Dnes mu išlo
Na každého niečo zadrel, a to je skoro každú hodinu. Jednému chcel zhoršiť známku, lebo stratil triednu knihu
, alebo včera jeden išiel z TV domov a nemal dnes omluvenku, tak učiteľ kývol rukou a povedal ,, tak ti dám 2 neospravedlnené no,,. Niekomu sa to možno nezdá smiešne, ale treba byť na tej hodine. Viac sa na hodine nasmejeme ako naučíme 
Dnes pomaly uzatváral známky a niektorí majú aj po 5-6 známok, ja mám 4. A pýtal sa prečo mám tak málo známok. Povedal som mu, že som chýbal keď sa písali prepadovky (písomky z ktorých skoro všetci dostali za 5) a on nato, že mi tu teda chýbajú ešte dve päťky
Dnes mu išlo