Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Jake
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Jake »

Pocuj, mne to robilo tiez, nevedel som to tiez ani za boha opravit taham mirrory ide to rychlejsie sa som spokojny :)
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Kde by sa dal pozrieť rating jednotlivých serverov?
kapu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kapu »

aruN napísal:Mam to nadstavene presne do detailu ako to bolo na blizz fore.No stale mi pise to iste.Tracker is not responding a your computer appears to be behind firewall.Fakt uz neviem co mam spravit,asi som lama,ucite to bude nejaka malickost ktoru prehliadam.
A co takhle ho vypnout na ten download? Prostě to pořád blokuje no, firewally jsou zmetci... To dělá skoro každému, prostě ho vypni, stáhni, zapni a nainstaluj ;) No a nebo nevím co řešíš a nesosneš si to z nějakého mirroru
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Mimochodom neviete po koľko ide predaj acc?Proste bez postavy a predplatených dní...
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

A preco by niekto kupoval taky account? To uz si skor zalozi vlastny kde bude mat 30 dni zadarmo nie? Takto by sa to akosi neoplatilo. Accounty s postavami sa daju predat rozne. Ale je to samozrejme nelegalne. Vsak staci checknut ebay.
Pacho_007
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Pacho_007 »

pani mam na vas prosbu.....mohly by ste mi dat stabilne serveri kde na wow sk/cz kde by som sa to nuacil hrat a kde su ochotny ludia co pomozu s questom
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

na Q je doby mobmap.
a skus onlinegames... teraz sa skladaju na novy server.
a mozes uz prispiet je tam aj SVK ucet :) ( konecne )
a dostanes tricko ci co :lol:
Pacho_007
Medium Expert
Medium Expert

R1k1nko napísal:na Q je doby mobmap.
a skus onlinegames... teraz sa skladaju na novy server.
a mozes uz prispiet je tam aj SVK ucet :) ( konecne )
a dostanes tricko ci co :lol:
diky kamo ale na tom servery som dnes hral asi 5 krat a vzdy im padol...a ny tie Q nie je nieco slovenske alebo ceske???dnes som to zacal hrat a neviem sa z toho vysomarit

a tie tvoje Q som skusal a stiahol a co stym am robit???je tam nejaka koncovka ze .lau
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Pacho_007 napísal:diky kamo ale na tom servery som dnes hral asi 5 krat a vzdy im padol...a ny tie Q nie je nieco slovenske alebo ceske???dnes som to zacal hrat a neviem sa z toho vysomarit

a tie tvoje Q som skusal a stiahol a co stym am robit???je tam nejaka koncovka ze .lau
nj pada im to tam tak akurat .. raz to ide aj 6 hod potom padiky a potom znova dobre

tie Q nemas ani v CZ ani v SVK ( na tomto serveri) (no uz som videl aj Q po SVK/CZ -ale iny server )
Pacho_007
Medium Expert
Medium Expert

R1k1nko napísal:nj pada im to tam tak akurat .. raz to ide aj 6 hod potom padiky a potom znova dobre

tie Q nemas ani v CZ ani v SVK ( na tomto serveri) (no uz som videl aj Q po SVK/CZ -ale iny server )
no ved daj pozrel by som si ich
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Pacho_007 napísal:no ved daj pozrel by som si ich
dneska uz take servery neexistuju, preklad q zlyhal kedze ich bolo strasne vela nikto nemal na to naladu
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

WoW hram na neoficialnom serveri...slovenskom...je tam limit 400 hracov ...kvoli pretazeniu 370...cize neni to az take zle...na ofiku je viac ludi ale aj tu sa da. nemienim platit tazke peniaze za hranie na pocitaci :-P
hmm serv3er je cesko slovensky takze jazykova bariera tu tiez nieje a potom je tu upravene ziskavanie exp. co je pre mna velkou vyhodou kedze niesom manik ze za ty sedim kazdy den...sedim pri tom priemerne pol dna za tyzden, niekdy mozno den :-P...na 70 lvl to tam dotiahnem tak za dva dni
ale nevyhoda je ze tak raz za 4 mesiace tu prebehne mazanie postav z accountov cize sa zacina odznova. ale nieje to uplne odveci :-P
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

micpu napísal:WoW hram na neoficialnom serveri...slovenskom...je tam limit 400 hracov ...kvoli pretazeniu 370...cize neni to az take zle...na ofiku je viac ludi ale aj tu sa da. nemienim platit tazke peniaze za hranie na pocitaci :-P
hmm serv3er je cesko slovensky takze jazykova bariera tu tiez nieje a potom je tu upravene ziskavanie exp. co je pre mna velkou vyhodou kedze niesom manik ze za ty sedim kazdy den...sedim pri tom priemerne pol dna za tyzden, niekdy mozno den :-P...na 70 lvl to tam dotiahnem tak za dva dni
ale nevyhoda je ze tak raz za 4 mesiace tu prebehne mazanie postav z accountov cize sa zacina odznova. ale nieje to uplne odveci :-P
Neviem ci zle vidim alebo co, ale nikde tu nevidim link na ten server :lol: Mohol by si ho sem napisat..Vela ludi je asi zvedavych co je to za server
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

chcete hrat WoW a pritom nechcete hrat na blizzlike servroch? lamy..

aj kebyze mam na WoW tyzdenne len par hodin tak stejnak by som kaslal na to hrat na nejakom servri so zvysenymi expami - respektive fun servri ..

ale stejnak idem na offik, cize - kaslat vase kecy ;)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

NuSuey napísal:chcete hrat WoW a pritom nechcete hrat na blizzlike servroch? lamy..

aj kebyze mam na WoW tyzdenne len par hodin tak stejnak by som kaslal na to hrat na nejakom servri so zvysenymi expami - respektive fun servri ..

ja hram wow uz pomerne dost dlho a blizzlike na uz vobec nebavi pretoze ked to uz clovek pozna naspamet tak co je na tom zabavne, sice teraz som sa zase vratil k blizzlike serverom ale to len koli tomu ze tam hrame kooperativne so spoluziakom pricom spolu expime a doplname sa, sme dvojica hunter + druid a myslim ze nam to zatial ide, troska som odbocil od temy ale neva, podstatna je najme prva veta
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

NuSuey napísal:chcete hrat WoW a pritom nechcete hrat na blizzlike servroch? lamy..

Neviem preco si to napisal ked to je trosku spam....Nemusis ostatnym nadavat do lam....Je jedno ze niekto hra na fune...Ako uz Wolf pisal ked si lvlujes postavu uz 15-20krat tak ta to uz aj prestane bavit a ked si chces spravit lvl70 za tyzden tak je to len podla mna lepsie....A asi kazdemu je jedno kde budes hrat ty :roll:
Aby som nebol off:
Celkom slusny je tento server

Kód: Vybrať všetko

http://85.248.37.93/
bezi celkom slusne.Sice som hral iba chvilu
kill xp :120xblizz
quest xp :80xblizz
Ale aj tak som sa vratil na OG :D

Inac ak bude niekto posielat K- za tento prispevok...Podpiste sa prosim :)
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

neviem, co je na tom lamacke. mam hned 70 a chodim vyhradne PvP, espenie a PvE ma proste nebaví. A na kryhe, kde hrqavam ja, niesu ziadne sety a podobne na predaj, takze to neni zas tak odveci, ze celý server jednotný equip.
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Sepiroth napísal:neviem, co je na tom lamacke. mam hned 70 a chodim vyhradne PvP, espenie a PvE ma proste nebaví. A na kryhe, kde hrqavam ja, niesu ziadne sety a podobne na predaj, takze to neni zas tak odveci, ze celý server jednotný equip.
Jo na free je to o nicom ale na offi je to uz o niecom inom....narocnost dungov, nevidis vsade rovnake t6 postavicky a si rad za kazdu cast nejakeho setiku...to je na tom to dobre ze je to pestre :)
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Zavulon napísal:Jo na free je to o nicom ale na offi je to uz o niecom inom....narocnost dungov, nevidis vsade rovnake t6 postavicky a si rad za kazdu cast nejakeho setiku...to je na tom to dobre ze je to pestre :)
ani to by ma proste nebavilo. Ja som PvP hráč. keby som bol na offiku, tak by ma iritovalo ze si musim expit tak strasne dlho postavu. a potom by som celé dni honoropval a zarabal na Gladiator set.
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

no ja som na ofiku, PVP je moje, ale az na jedno, hram na Drak'thul-e a od lvl 70 su AV plne afkarou ... proste polka hordy to ma u prdely ( sry za vyraz ) a iba postavaju a nechaju sa mlatit aj ked su pri kompe, im ide iba o honory za prehru ... a maju za chvylu cely gladiator set, a ty co sa snazia to leavnu lebo sa im nechce rozculovat ...
zatial rekord 40vs40 z toho 26hordakou fialovych ze su AFK ...
na 60ke to bola parada, cely set Warlord's Pursuit na hunta pozbierany, na 70ke je to nemozne, iba si dat konsku davku dacoho na ukludnenie a iba postavat ... :lol:
mohol by blizz proti tomu daco spravit :?
Napísať odpoveď