Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Lord PROXI napísal:no ja som na ofiku, PVP je moje, ale az na jedno, hram na Drak'thul-e a od lvl 70 su AV plne afkarou ... proste polka hordy to ma u prdely ( sry za vyraz ) a iba postavaju a nechaju sa mlatit aj ked su pri kompe, im ide iba o honory za prehru ... a maju za chvylu cely gladiator set, a ty co sa snazia to leavnu lebo sa im nechce rozculovat ...
zatial rekord 40vs40 z toho 26hordakou fialovych ze su AFK ...
na 60ke to bola parada, cely set Warlord's Pursuit na hunta pozbierany, na 70ke je to nemozne, iba si dat konsku davku dacoho na ukludnenie a iba postavat ... :lol:
mohol by blizz proti tomu daco spravit :?
o tom som počul a počul som aj, že proti tomu aj plánuje niečo spraviť. To, čo píšeš ty mi však s tým článkom nesedí, neviem. Tam písali, že z arén to kickuje akonáhle je niekto AFK. A hráči tam teda iba postávali a iba raz za čas stlačili skok aby ich to nekicklo, a že blizzard rieši ako odstaviť týchto hráčov. podla toho, čo píšeš ty, to ale skôr vyzerá tak, že to nekickne ani AFK hráča...
No u nás na funku sa moc v arénach nebijeme, málokedy sa naskytne konečne príležitosť a vtedy si to všetci vychutnávajú, nikto afk nieje. :)
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Lord PROXI napísal:im ide iba o honory za prehru ...
Co takto report ? ked je afker reportnuty nedostava honor az kym "neotvori" combat
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Njn typicke afk BG boty. Vsetko za teba robi program:), wow uz dlho nie to co byvalo :) +vecicky ako glider a spol..
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

no ludia ich oznacia, su oznaceny na fialovo a pisane pri tom inactive, ale nekikne ich to ... jednu hru bol typek afk, dalsiu sa pripojim, a zasa tam bol, den predtym mal priratanych vyse 20 000 honorou, za ten den uz skoro 16k ... blizz sa snazi s tym daco spravit, ale akurat co spravily ze par dni odratavalo honory kazdemu, a iba kazdy nadaval ... napr. mal som 8000 a priratalo mi az 12h.

ale zasa ked su afk alici to mam rad, aspon su lahke ciele :lol:
len ma to uz stve :?

PVP uz nieje to co byvalo :cry:
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

20 k honoru za afk? :shock:
ved ja za 1 den hrania som dal ubohych 14K a to som hral pekne dlho AVcka
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

ono to je pirox... jeden rogue s u nas tym chvali, nahodis si bota, full program ktroy len skace a nahlasuje ta do AV, takze ty len nechas pusteny comp a ono chodi vkuse 24 hod len a len a len AV a tak sa da nahrat aj 30k, a ide o to ze nevime ale tusim ked im da niekto report tak aj vtedy sa nejako dostanu do combatu ci zacastia recall alebo nejaku taku sracku proste ...

Nemam to rad, neni to poctivy honor a itemy podla mna :?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

moj rekord za den je nieco vyse 13k...a to som hral od doobedu do druhej rana...
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Storm Keeper: nevies presne o aky program ide ?
jednoducho by sa napisal ticket GM mozno by vedely aspon ako zakrocit ...
ja by som im roky nohy zlamal ... iba beru chut z hrania ostatnym :(
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

GM by s tym nic nespravil,odpisal by ta hlaskou ze pracuju na WotLK a nemaju cas.

Btw toho honoru sa da nahrat viac ako 10-12k lenze cloveka uz potom z toho boli hlava od rana do vecera to iste.

Stereotyp :lol:
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

taký program by mal byť odhaliteľný rovnako ako hacky.... sice nie, ten asi nezasahuje do wowka tak ako hack, ale keby ho poznali, mali by vedieť nastaviť proti tomu obranu...
...ale jedno nechapem, načo im je potom gladiator set? Ked pvp ani nechodia, iba si takto nafarmia nepoctivý honor. Nakoniec to skončí tým, že honor sa bude pridávať IBA za HK všade a bude...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

inac ludia to je blbost co ste pisali, ten kto je afk nedostane z honoru nic. ja som tiez raz odskocil prec a som sa vratil tak tam kde pise debuffy mi pisalo ze som inactive a nedostanem honor ani medajle kym nebudem v pvp. :wink:
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

aruN napísal:GM by s tym nic nespravil,odpisal by ta hlaskou ze pracuju na WotLK a nemaju cas.

Btw toho honoru sa da nahrat viac ako 10-12k lenze cloveka uz potom z toho boli hlava od rana do vecera to iste.

Stereotyp :lol:
PRESNEEEEEEEE!

No a ten pirox, vies ono je to tak, my sme aj skusali reportovat GMkam ale ono musia kontrolovat logy alebo co aspon co nam povedali a toho je kvantum za den a to sa proste neda zakazdym kym si niekto mysli ze pouziva bota :/
jojo44
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jojo44 »

fuu je tu strasne vela stran a nechcu sa mi preklikavat :( mozno sa uz na to niekto pital ale rad by som bol aspon to sem niekto este raz nakopirujte thx

ze ako prepatchujem hru z 2.3.2 patchu na 2.3.0 nejak my to nejde cez repair :( :(
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

jojo44 napísal:fuu je tu strasne vela stran a nechcu sa mi preklikavat :( mozno sa uz na to niekto pital ale rad by som bol aspon to sem niekto este raz nakopirujte thx

ze ako prepatchujem hru z 2.3.2 patchu na 2.3.0 nejak my to nejde cez repair :( :(
Myslim ze je to takto :
Otvor si v zlozke s wow zlozku data a tam vymaz PATCH.MPQ a PATCH-2.MPQ a potom daj repair ak sa dobre pamatam :wink:
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

onlinegames
po prejdeni na pat 2.3.3
pada off hand :( omg...
zly sen.
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

ako to myslis ? :shock: :?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

SchYzo napísal:inac ludia to je blbost co ste pisali, ten kto je afk nedostane z honoru nic. ja som tiez raz odskocil prec a som sa vratil tak tam kde pise debuffy mi pisalo ze som inactive a nedostanem honor ani medajle kym nebudem v pvp. :wink:
ten program za teba automaticky skace.. dokonca su aj take co sa automaticky vedia branit.. maju v sebe co kedy aky skill pouzit po kolkych % HP atd.. proste roboty. nehovorit o glideroch co ti naexpia od 1 do 70 automaticky, staci mat len zapnuty PC. Odhalit sa to neda..
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

kukiak napísal:ten program za teba automaticky skace.. dokonca su aj take co sa automaticky vedia branit.. maju v sebe co kedy aky skill pouzit po kolkych % HP atd.. proste roboty. nehovorit o glideroch co ti naexpia od 1 do 70 automaticky, staci mat len zapnuty PC. Odhalit sa to neda..
coze? o takých glideroch som v zivote nepocul a uprimne si nedokazem predstavit, ako to môže fungovat...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Sepiroth napísal:coze? o takých glideroch som v zivote nepocul a uprimne si nedokazem predstavit, ako to môže fungovat...
noa? myslis ze powerleveling robi nejaky clovek? nechaju bezat pocitace a na postavy nahodia botov, ti su napragramovani kam maju chodit a co robit...
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

co ked sa stane nejaka chyba ze umrie ta postava...tak ten bot bude chodit s duchom ? :-D
Napísať odpoveď