o tom som počul a počul som aj, že proti tomu aj plánuje niečo spraviť. To, čo píšeš ty mi však s tým článkom nesedí, neviem. Tam písali, že z arén to kickuje akonáhle je niekto AFK. A hráči tam teda iba postávali a iba raz za čas stlačili skok aby ich to nekicklo, a že blizzard rieši ako odstaviť týchto hráčov. podla toho, čo píšeš ty, to ale skôr vyzerá tak, že to nekickne ani AFK hráča...Lord PROXI napísal:no ja som na ofiku, PVP je moje, ale az na jedno, hram na Drak'thul-e a od lvl 70 su AV plne afkarou ... proste polka hordy to ma u prdely ( sry za vyraz ) a iba postavaju a nechaju sa mlatit aj ked su pri kompe, im ide iba o honory za prehru ... a maju za chvylu cely gladiator set, a ty co sa snazia to leavnu lebo sa im nechce rozculovat ...
zatial rekord 40vs40 z toho 26hordakou fialovych ze su AFK ...
na 60ke to bola parada, cely set Warlord's Pursuit na hunta pozbierany, na 70ke je to nemozne, iba si dat konsku davku dacoho na ukludnenie a iba postavat ...![]()
mohol by blizz proti tomu daco spravit
No u nás na funku sa moc v arénach nebijeme, málokedy sa naskytne konečne príležitosť a vtedy si to všetci vychutnávajú, nikto afk nieje.