XP on HP Pavillion dv6000 SOM V KONCOCH...!

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Zdravim. Ako si dopadol s tým notebookom? Instaloval si to XP a uz si nasiel aj ovladace?
elinas
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa elinas »

Mal som s mojim HP Pavilion 2540ev podobny problem,bola tam vista od vyrobcu a po instalacii XP....nic....ziadny driver ani na strankach HP,tak som presiel na Linux a slape bezchybne,vsetky ovladace si nasiel a instaloval sam,som spokojny...Samozrejme mam aj Vistu,pretoze v Linuxe este niesu dotiahnute nejake programy (downloader a pod.),ale aj to pride. Pre mna to bolo najlepsie riesenie,kedze o Viste nemam bohvieaku mienku. :)
lekoklatik
VIP
VIP

Hmm. Zaujimave riesenie. Je Linux dost odlisny od Windowu. S linuxom nemam skusenosti takze neviem.
Invader
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Invader »

Poprecitujte si moje prispevky a a skuste to.

http://www.hojko.com/drivery-na-nb-hp-d ... 86814.html

Nieje to na typ HP dv6690 , ale tie paviliony maju vsetky rovnake disky, maticne a ostatne zariadenia(okrem grafiky). ked to ide tomu chlapikovi klm16, musi aj vam. Ja idem o par tyzdnov tiez davat na dv6680 XP, tak ratam s tymito moznostami a drivermi.
lekoklatik
VIP
VIP

Super diky. Skusim a dám vedieť :wink:
sm0ker
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sm0ker »

Mate teda problem s Hpeckom rady dvx500?Ja uz ho vlastnim viac nez pol roka a skoro od zaciatku tam mam XP a plna podpora :-) este aj verisoft ide pod XP :lol: Jediny problem bol zohnat sata drivery v tej dobe ale aj to sa vyriesilO.
Ta vista bola strasne pomala na tom a kamosom stale hadze errory a este stale su na viste ;D radim prechod na XP :-)
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

rozbehal niekto Win XP na pavillione dv6680ec ?? potreboval by som vsetky ovladace.. dik

//autoeditácia príspevku ( 05 Dec 2008, 22:08 )
takze napokon sa mi podarilo nainstalovat xp na dv6680ec .. slape to super, ide vsetko :) no este treba mi nainstalovat BT a fingerprint sensor(ale ten nevyuzivam takze ho asi ani nebudem instalovat) takze spoko..
Peter Gróf
Novice
Novice

dv6680

Príspevok od používateľa Peter Gróf »

prosim ta ako si nainstaloval audio driver na dv6680 ec???....mam s tym problem a skusal som uz vselico, na support stranke je len vista verzia....diky moc
Napísať odpoveď