XP on HP Pavillion dv6000 SOM V KONCOCH...!
-
lekoklatik
VIP
Mal som s mojim HP Pavilion 2540ev podobny problem,bola tam vista od vyrobcu a po instalacii XP....nic....ziadny driver ani na strankach HP,tak som presiel na Linux a slape bezchybne,vsetky ovladace si nasiel a instaloval sam,som spokojny...Samozrejme mam aj Vistu,pretoze v Linuxe este niesu dotiahnute nejake programy (downloader a pod.),ale aj to pride. Pre mna to bolo najlepsie riesenie,kedze o Viste nemam bohvieaku mienku. 
-
lekoklatik
VIP
Poprecitujte si moje prispevky a a skuste to.
http://www.hojko.com/drivery-na-nb-hp-d ... 86814.html
Nieje to na typ HP dv6690 , ale tie paviliony maju vsetky rovnake disky, maticne a ostatne zariadenia(okrem grafiky). ked to ide tomu chlapikovi klm16, musi aj vam. Ja idem o par tyzdnov tiez davat na dv6680 XP, tak ratam s tymito moznostami a drivermi.
http://www.hojko.com/drivery-na-nb-hp-d ... 86814.html
Nieje to na typ HP dv6690 , ale tie paviliony maju vsetky rovnake disky, maticne a ostatne zariadenia(okrem grafiky). ked to ide tomu chlapikovi klm16, musi aj vam. Ja idem o par tyzdnov tiez davat na dv6680 XP, tak ratam s tymito moznostami a drivermi.
-
lekoklatik
VIP
Mate teda problem s Hpeckom rady dvx500?Ja uz ho vlastnim viac nez pol roka a skoro od zaciatku tam mam XP a plna podpora
este aj verisoft ide pod XP
Jediny problem bol zohnat sata drivery v tej dobe ale aj to sa vyriesilO.
Ta vista bola strasne pomala na tom a kamosom stale hadze errory a este stale su na viste ;D radim prechod na XP
Ta vista bola strasne pomala na tom a kamosom stale hadze errory a este stale su na viste ;D radim prechod na XP
rozbehal niekto Win XP na pavillione dv6680ec ?? potreboval by som vsetky ovladace.. dik
//autoeditácia príspevku ( 05 Dec 2008, 22:08 )
takze napokon sa mi podarilo nainstalovat xp na dv6680ec .. slape to super, ide vsetko
no este treba mi nainstalovat BT a fingerprint sensor(ale ten nevyuzivam takze ho asi ani nebudem instalovat) takze spoko..
//autoeditácia príspevku ( 05 Dec 2008, 22:08 )
takze napokon sa mi podarilo nainstalovat xp na dv6680ec .. slape to super, ide vsetko
-
Peter Gróf
Novice
dv6680
prosim ta ako si nainstaloval audio driver na dv6680 ec???....mam s tym problem a skusal som uz vselico, na support stranke je len vista verzia....diky moc