Vyformovanie zenskych prs

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

k6, ja svojej zene (ak sa ozenim, heh) nebudem tlacit nic. Mozem jej na to skusit povedat svoj nazor, poradit, ale tlacit ju do nicoho nebudem. Ako zeny nazyvam ja (a nenazyvam globalne vsetky, ako si to ty povedal - prasce) je predsa moj osobny nazor, ci nie? Nemusis sa s nim stotoznit, co si aj nespravil.

schw33k, nie, len sa nezaradzujem do stada, ako mnohi. Preto sa ti mozem zdat dementny. Ostatne, mysli si svoje, ako aj ostatni. :) A k mojej mame. Mas velmi mylnu predstavu. Cely zivot robi, odkedy zacala studovat na vysokej skole, ale vedela, ze nechce dopadnut, ako mnoho zien po porode a preto s tym nieco robila.

A to s tym nenavidenym. Fakt to posledne, co ma na tomto svete trapi je, ci ma niekto ma rad alebo nie (koho nepoznam a na kom mi nezalezi), cize bezpredmetne.

Chalani, obhajujte si kolko chcete, a co chcete, ved o tom je diskusia. ;)
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

p4ra-Jedna vec je,ze dannej problematike vobec nerozumies vid.
to s metabolizmom nema nic spolocne. Je to cisto o stravovacich navykoch, odopierani si istych jedal, snahe udrzat sa fit a voli vyzerat dobre
Keby si aspon troska postudoval dannu problematiku,taketo nieco nenapises..

A ta druha-Ono je pekne nebat sa povedat svoj nazor,avsak treba poznat hranice..A ty ich p4ra nepoznas :?

Urazas ludi o ktorych nic nevies..Poznam par ludi co sa spravaju ako ty-a poviem ti,su to riadni vydlaci.Doslova a dopismena..
A to s tym nenavidenym. Fakt to posledne, co ma na tomto svete trapi je, ci ma niekto ma rad alebo nie (koho nepoznam a na kom mi nezalezi), cize bezpredmetne.
Ak sa nemylim,tak teraz si si nasiel novu frajerku..Sice ju nepoznam,ale myslim si,ze ak zisti aky si egoisticky chruňo- :smt006 .

Vies,je dolezite co povies,ale este dolezitejsie ako to povies.A to nie je o"zaradeni sa do stada",ako si napisal.To je o slusnosti a respekte voci druhym..Ja mam pocit,ze ty by si toto pochopil snad len vtedy,keby sa drviva vacsina stala okolo teba neslusnou..Vtedy by na teba dolahla potreba byt"iny"..Holt-Vivat rebelizmus :roll:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

dudo02, stale si stojim za tym metabolizmom, co som napisal. Ale fayn, povedzme, ze aj nech je v tom nieco, ako vy tvrdite, tak toto ma byt vyhovorka? Lebo to je najlahsie vyhovarat sa, ze? Som hovoril, ze ten chalanisko David, ktoreho som spomenul mal 100kg minimalne a teraz je z neho fesak, za ktorym sa asi otoci kazda baba. Je to LEN a LEN o tom, ako moc clovek chce.

Heh, ake hranice? Ze si to vyjadrujem po svojom, a ze kazda citlivka sa urazi? To ma netrapi absolutne, ver mi. Ako som povedal, ludia, na ktorych mi zalezi, tak k nim pristupujem inak a spravam sa voci nim inak.

dudo02, fakt ma nepoznas, tak sa ma nesnaz sudit. Keby mojej priatelke nebolo so mnou dobre, uz by ma davno poslala niekam, ale ocividne ma pozna a spoznala.

Na tomto fore je to DOSLOVA o zaradovani sa do stada a vtierania sa do riti zelenym a ostatnemu vedeniu. Snad traja-styria (jeden z nich bol Martin44) ludia tu maju svoj nazor a nebojia sa ho povedat, aj keby sa proti tomu vsetci postavili.

dudo02, odkial vies, ze som neslusny? Lebo veci, na ktore mam iny nazor podavam sposobom, akym podavam? Heh, to nema so slusnostou nic spolocne. Ja sa riadim doslova, co na srdci, to na jazyku. A stalo ma to okrem ineho ja pracu, ale to uz sme uplne OT.

Kazdopadne, nepoznas ma, nemozes ma sudit, a to, co som do tejto temy napisal ostava nemenne. Male prasiatka budu dovtedy malymi prasiatkami, dokedy sa nerozhodnu s tym nieco urobit. Ci uz su to zeny alebo muzi.

K tym prsiam. Pomozu cviky na to urcene. Posilnovna a domace cviky. Okrem ineho nejest mastne a nestucniet.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Venujte sa teme, nie svojim eg4m :-)
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Možno som len neskúsená, no ešte som nevidela veľké prsia, kt. by po čase neovísali (okrem silikónov...)
To vieš, gravitácia.... No tie cviky kúsok určite pomôžu :wink:

Držím jej palce, lebo komplexy a obavy zo svojho tela už poznám . . .
Nech sa to kočke vydarí upraviť... :smt056
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

p4ra napísal:dudo02, stale si stojim za tym metabolizmom, co som napisal. Ale fayn, povedzme, ze aj nech je v tom nieco, ako vy tvrdite, tak toto ma byt vyhovorka? Lebo to je najlahsie vyhovarat sa, ze? Je to LEN a LEN o tom, ako moc clovek chce.
Skoda s tebou o tomto kecat.Porucha metabolizmu,je v drvivej vacsine pripadov NELIECITELNA.Pre teba to je vsak vyhovorka...
Heh, ake hranice? Ze si to vyjadrujem po svojom, a ze kazda citlivka sa urazi? To ma netrapi absolutne, ver mi.
Hmm..,"citlivka"-Nepoznam zenu ktoru by neurazilo,to co si napisal..Ty snad ano?
dudo02, fakt ma nepoznas, tak sa ma nesnaz sudit. Keby mojej priatelke nebolo so mnou dobre, uz by ma davno poslala niekam, ale ocividne ma pozna a spoznala.
Nepoznam ta osobne.Avsak na zaklade tvojich prispevkov mam vytvoreny obraz o tom aky si clovek.Ako som pisal-par takych este poznam..A tvoja frajerka ta pozna velmi kratko-tvrdit,ze ta spoznala je troska naivne..Dockaj casu..Som si isty,ze si na moje slova spomenies..
Na tomto fore je to DOSLOVA o zaradovani sa do stada a vtierania sa do riti zelenym a ostatnemu vedeniu. Snad traja-styria (jeden z nich bol Martin44) ludia tu maju svoj nazor a nebojia sa ho povedat, aj keby sa proti tomu vsetci postavili.
Na tom mozno nieco pravdy bude..Avsak ty ides proti uz len zo svojho principu.O podstatu veci ti mozno castokrat neide.Si zaslepeny svojim egoizmom.
dudo02, odkial vies, ze som neslusny? Lebo veci, na ktore mam iny nazor podavam sposobom, akym podavam? Heh, to nema so slusnostou nic spolocne.
p4ra,uprimne-ak uz toto nema splocne nic zo slusnostou,tak potom co???
Su zeny, ktore su tucne, ako prasata. A mozem skutocne je*at, ako moc ta to uraza.
-Toto nema nic spolocne zo slusnostou.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

p4ra napísal:Na tomto fore je to DOSLOVA o zaradovani sa do stada a vtierania sa do riti zelenym a ostatnemu vedeniu. Snad traja-styria (jeden z nich bol Martin44) ludia tu maju svoj nazor a nebojia sa ho povedat, aj keby sa proti tomu vsetci postavili.
Ale táto výmena názorov nastala práve po hojkovom nevhodnom výroku, takže si myslím, že práve pri tejto téme spomínať práve vtieranie sa vedeniu je nevhodné....
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

dudo02 napísal:Hmm..,"citlivka"-Nepoznam zenu ktoru by neurazilo,to co si napisal..Ty snad ano?
Ja sice poznam, ale s citlivkovostou to nema moc spolocneho... su to proste zeny dostatocne silne a sebavedome na to, aby sa nenechaly urazit od podobneho zakomplexovaneho chudaka ako je p4ra.

hojko napísal:...
priklanam sa k tomu, ze bez fotky neposudis...

Element: GL.

Eritrea: ak si narazala len na tych ktori sa vyjadrovali ako sa vyjadrovali, nic som nepovedal,
ale ak pausalne, tak by si sa mohla zamysliet aj ty, ja viem povedat hned ci sa mi zena paci, nemam na to jednoznacne limiti tpu BMI 20-20.5, a do zrkadla sa pozeram a som spokojny, ty nemusis ;)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sagittarius: Nemylim si, ze nastala po mojom prispevku, skor sa cakalo na to, ze p4ra napise nieco podobne ako ja a potom zakomplexovanci cakali uz len na to, aby sa toho mohli chytit a pustili sa do neho. Aspon vidim, ze nie som sam kto ma takyto nazor a neboji sa to o tych prasatach povedat nahlas :D

Pri PC ci pozeranim do zrkadla nechudnete, takze zacnite sa zdravo stravovat, sportovat a potom sa nadrapujte, ze ste tucne. Kolko ludi trpi obezitou, placu nad tym, nevedia ako schudnut a nic pre to nespravia. Tym, ze clovek nebude jest mesiac, tak sa nieco zmeni??? Nie!!!
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No hojko, pochval sa svojimi mierami ked uz mas take reci... Ja mam 187/75 a teraz povedz ci som prasa alebo svalovec...

:roll:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

hojko, p4ra - vidiet, ze vam nechyba takt. ;)
hojko napísal:Tym, ze clovek nebude jest mesiac, tak sa nieco zmeni??? Nie!!!
Zmeni, krvny obraz.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Fabo napísal:No hojko, pochval sa svojimi mierami ked uz mas take reci... Ja mam 187/75 a teraz povedz ci som prasa alebo svalovec...

:roll:
Fabo hojko cely cas hovori o zenach ... alebo sa citis ako zena??
Vacsina ludi je spokojna zo svojou vahou a mierami ... ja tiez 201/94 mozno trochu zmensit Pneumatiku resp presunut ju vyzsie ... ale to uz je OT
A kto nie tak nech na sebe zapracuje
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Je v tom nejaky rozdiel? Dokazes z dvoc cisel vycitat ako niekto vyzera?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ano ... ked ma 175cm a 45kg vies ze ked sa jej chytis tak jej drzis kosti a ked ma 160cm a 70kg tak to uz moc dobre nevyzera ... Ale kazdy ma iny vkus a hlavne kazdemu dievcatu slusi ina postava ...
Napr neviem si predstavit par Vychrtlych bab ze by mali 80kg a par moletiek ze by boli vychudnute ...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

preboha ludia sa tu kosim na tej diskusii :lol: :lol: :lol: povodne mala byt o tom ako pomoct tej holke a teraz sa zvrhla a prasata a kktov a podobne veci...hojko ako mozes o 60kilovej dievcine napisat ze je ako prasa omg? :lol: napis ze je pri sebe alebo co ale rovno prasa? to sa da brat aj ako urazka...a o p4rovi uz ani nehovorim...a zastierate to tym ze "len vyjadrujete svoj nazor". keby ti niekto napisal ze si kkt tak ma uz davno ban nazor/nenazor...viem ze toto je tvoje forum ale uz ked od nas vyzadujes nejake pravidla tak by si sa mohol podla nich spravat aj ty....prosim ta :wink:

/edit hojko ale ide o to ze si ju nazval prasa!!!
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Fabo: Z dvoch cisel dokazem vycitat, ci je baba stihla, akuratna alebo ci je tucna.

SchYzo: 60kg ku vyske 165 o niecom hovori ;)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nepoviem ze by o niecom vid. priloha hovorili ze vyzeraju ako prasce
Ale o babe co ma 165cm a 55-60kg to nie ... je trochu objemnejsia ale prasa rozhodne nie

Btw vyzera kamaratka ako prasa?? a ma 168cm a 59kg
Prílohy
Kamaratka
Kamaratka
"prasce"
"prasce"
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

to spodne je ona? nazval by som ju "baculka" :D alebo podobne..ale prasa isto nie...tie vrchne to uz je o inom..ale tym by som tiez nenadaval do prasiat kebyze chodia na toto forum heh...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ani baculka nieje ... neviem ale nejakym zazrakom sa v nej tie kg vytratili ... okrem prs ... To su ine naboje ... :D
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Fitness je dobrý nápad. Ale nesústreďujte sa len na oblasť pŕs. Všetko rovným dielom. Spevní jej to postavu, bude mať celkovo lepší pocit.
Napísať odpoveď