p4ra napísal:dudo02, stale si stojim za tym metabolizmom, co som napisal. Ale fayn, povedzme, ze aj nech je v tom nieco, ako vy tvrdite, tak toto ma byt vyhovorka? Lebo to je najlahsie vyhovarat sa, ze? Je to LEN a LEN o tom, ako moc clovek chce.
Skoda s tebou o tomto kecat.Porucha metabolizmu,je v drvivej vacsine pripadov NELIECITELNA.Pre teba to je vsak vyhovorka...
Heh, ake hranice? Ze si to vyjadrujem po svojom, a ze kazda citlivka sa urazi? To ma netrapi absolutne, ver mi.
Hmm..,"citlivka"-Nepoznam zenu ktoru by neurazilo,to co si napisal..Ty snad ano?
dudo02, fakt ma nepoznas, tak sa ma nesnaz sudit. Keby mojej priatelke nebolo so mnou dobre, uz by ma davno poslala niekam, ale ocividne ma pozna a spoznala.
Nepoznam ta osobne.Avsak na zaklade tvojich prispevkov mam vytvoreny obraz o tom aky si clovek.Ako som pisal-par takych este poznam..A tvoja frajerka ta pozna velmi kratko-tvrdit,ze ta spoznala je troska naivne..Dockaj casu..Som si isty,ze si na moje slova spomenies..
Na tomto fore je to DOSLOVA o zaradovani sa do stada a vtierania sa do riti zelenym a ostatnemu vedeniu. Snad traja-styria (jeden z nich bol Martin44) ludia tu maju svoj nazor a nebojia sa ho povedat, aj keby sa proti tomu vsetci postavili.
Na tom mozno nieco pravdy bude..Avsak ty ides proti uz len zo svojho principu.O podstatu veci ti mozno castokrat neide.Si zaslepeny svojim egoizmom.
dudo02, odkial vies, ze som neslusny? Lebo veci, na ktore mam iny nazor podavam sposobom, akym podavam? Heh, to nema so slusnostou nic spolocne.
p4ra,uprimne-ak uz toto nema splocne nic zo slusnostou,tak potom co???
Su zeny, ktore su tucne, ako prasata. A mozem skutocne je*at, ako moc ta to uraza.
-Toto nema nic spolocne zo slusnostou.