Vyformovanie zenskych prs
Dnes som cital v Slovenke
staci raz do tyzdna sprcha studenou vodou a holky by mali byt pevnejsie.
/docital som debatu za uplynule dni, hojko a p4ra, to ze niekto nevyzera zrovna ako playmate januar 08 sa da povedat aj takym stylom, ktory je taktny a neuraza. To ze je baba "tucna" a nemieni s tym nic robit je len jej vec, a nazyvat taketo zeny svinami len preto ze vyzeraju ako chcu a nie ako chce hojko a p4ra je podla mna infantilne. Think about it.
//Och a este moj nazor aj ked to sem mozno nepatri, mam na salame ci ma slecna 40 kíl ci 60 pokial pochopi vtip kt. jej poviem.
///do tretice, hojko, tie fotky hmm asi si este nevidel vypasene prasa, toto su podla mna este ako tak normalne baby
/docital som debatu za uplynule dni, hojko a p4ra, to ze niekto nevyzera zrovna ako playmate januar 08 sa da povedat aj takym stylom, ktory je taktny a neuraza. To ze je baba "tucna" a nemieni s tym nic robit je len jej vec, a nazyvat taketo zeny svinami len preto ze vyzeraju ako chcu a nie ako chce hojko a p4ra je podla mna infantilne. Think about it.
//Och a este moj nazor aj ked to sem mozno nepatri, mam na salame ci ma slecna 40 kíl ci 60 pokial pochopi vtip kt. jej poviem.
///do tretice, hojko, tie fotky hmm asi si este nevidel vypasene prasa, toto su podla mna este ako tak normalne baby
Oukej a neda sa to napisat bez traumatizujecho efektu pre zenu?hojko napísal:mi-chau: Sry, ale ja som sa snazil napisat ako to vnimam, ako to vidim a aky mam na to nazor. To, ze sa s nim niekto nestotoznuje je predsa normalne, ja sa nestotoznujem zase s tym, ze 165/60 je normalna vaha.
To zas taky obrovsky rozdiel nie je, facku by si dostal tak ci tak.hojko napísal:A nenazval som ich svinami, ale prascami, tak pozor na to.
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ale zadok su svaly a nie žlazy, takze to nie je to iste.. neda sa to porovnavat..Element napísal:ste si nevšimli ten prispevok ze nema 60 kg ale 56.. takze opakujem vazi 56.. a hojko si dost netaktny a ani ty niesi dokonaly ako som pocul hmm ta studena sprcha to mozem si aj ja sprchovat zadok nie?Budem ho mat pevnejšipodla mna blbost
-
Shark NX
Addict
p4ra, hojko nechcem byt zly ale uz vas vidim ako babe povies do oci ze vyzera ako prasa ... Su dve moznosti alebo schytas facku alebo kopanec do gul ... a niektore baby sa tak silno odmenia ze to uz nerozchodis bez operacie. A tretia moznost je ze bude mat frajera na blizku a budes si zbierat zuby. A stvrta (podla fizz) Ze to nerozchodi baba a nervovo sa zruti
Popripade umrie ked bude mat 38kg
hojko, prečo zakomplexovaní ?
však keď si myslí človek, že žena, ktorá má 165cm a 60kg nieje prasa, určite Ti to musí napísať...
Lebo mi inak pripomínaš môjho známeho, ktorý keď žena nemala 100-60-90, nazval ju ohavou - nuž má 24 a doteraz asi ani ženu nemal...
však keď si myslí človek, že žena, ktorá má 165cm a 60kg nieje prasa, určite Ti to musí napísať...
Lebo mi inak pripomínaš môjho známeho, ktorý keď žena nemala 100-60-90, nazval ju ohavou - nuž má 24 a doteraz asi ani ženu nemal...
uf príliš veľká koncentrácia cukru...p4ra napísal:Napodobne. Ani jeden z nas ich nenazval svinami, len malymi priasiatkami.
neboj nic, pozna ma dost dobre. Dokonca pri vyjadrovani svojho nazoru sa zhodneme, ze si netreba brat servitky pred usta.
myslím, že mnoho takých dokonalých hodnotiteľov po svete nechodíShark NX napísal:Popripade umrie ked bude mat 38kg
-
will.i.am
Darca
K+ za tu namahu... ta 2. z hora sa mi nezda byt az taka.. ale ostatne su riadne buchtyhojko napísal:Snazil som sa hladat na Azete, zabil som tym asi tristvrte hodiny ale je problem najst niekoho s takymi parametrami, pretoze sa zenske asi hanbia za tu vahu. Podla nazvov suborov si zistite vysku a vahu, tak sa kochajte nad tymito vychrtlymi modelkami.
Jedna z mojich byvalych mala 177cm a 60kg to bolo take akurat primerane
ale o 12cm menej... no tak to uz sa riadne nahromadi...
a k teme: kym neschudne, nic s tym nespravi
-
hojko
Site Admin
Shark NX: Nie, urcite by som im to nepovedal do oci alebo v inej forme (sms, mail), to zase nie, pretoze ta stvrta moznost od fizz mi pripada ako najrealnejsia, tak uz len preto by som to nespravil.
PS: Nejaky ob3l1x zamkol tuto zaujimavu temu, uz dostal po prstoch xD.
Edit: Divam si karmu co mi dosla a zaujimave, aj plusko som dostal s tym, ze suhlasi. Len skoda, ze sa nezapojili do tejto diskusie, asi sa boja o karmu.
PS: Nejaky ob3l1x zamkol tuto zaujimavu temu, uz dostal po prstoch xD.
Edit: Divam si karmu co mi dosla a zaujimave, aj plusko som dostal s tym, ze suhlasi. Len skoda, ze sa nezapojili do tejto diskusie, asi sa boja o karmu.
-
Shark NX
Addict
hojko nahodou niektore slepice z petrzalky su velmi akcne ... Zo srandy nieco povies a ona sa uz nacahuje pestami ... ked som to videl jedine co ma napadlo Splechnut pivo do ksichtu a odijst nech za uvedomi ... lebo moc pozera TV. To bol cisty pripad psychopata. Sry za odbocenie od temyhojko napísal:Shark NX: Nie, urcite by som im to nepovedal do oci alebo v inej forme (sms, mail), to zase nie, pretoze ta stvrta moznost od fizz mi pripada ako najrealnejsia, tak uz len preto by som to nespravil.
hojko
hojko napísal: ja sa nestotoznujem zase s tym, ze 165/60 je normalna vaha.
ale je problem najst niekoho s takymi parametrami, pretoze sa zenske asi hanbia za tu vahu.
Z dvoch cisel dokazem vycitat, ci je baba stihla, akuratna alebo ci je tucna.
SchYzo: 60kg ku vyske 165 o niecom hovori![]()
???Eritrea napísal:hojko : nehnevaj sa ale ja mam 165 cm , a vazim 64
Tazke kostiwill.i.am napísal:alebo nam eritrea od kedy sa fotila trochu priblala
no na druhej strane niektore dievcata maju tazke kosti... ale tak, no.. kazdy o tom vieme svoje
//mi-chau: true, true
-
Začiatok Konca
Professional
amozrejme....aj vloejbalisti,kt.trénujú,resp.ktorí hrávajú za reprezentáciu...výška 210,alebo viac a okolo 100 kg...a vyzerajú úplne "tenko"...teda niektorí...tak isto aj ženy...GothaR napísal:Tazke kostiPodla mna skor ide o styl zivota, pretoze ak napriklad chodi aspon behat alebo do fitka, tak to je vidiet. Takisto chlap ktory vazi 90 kg a necvici vyzera inak ako ten, ktory chodi do posilky a vazi rovnako.
//edit:to michau:tiež si myslím...taká milá babena to vyzerá byť..
-
vendo
Guru
toto by mohlo zabratmi-chau napísal:Dnes som cital v Slovenkestaci raz do tyzdna sprcha studenou vodou a holky by mali byt pevnejsie.
inac co sa tu bavite o kilach a vyske tak to je podla mna strasne individualne a kym niekoho neuvidis nazivo alebo na fotke tak je dost odvazne povedat kto je "prasa" a kto "normalny" (aj ked co je vlastne normalny?)