Vyformovanie zenskych prs

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Snazil som sa hladat na Azete, zabil som tym asi tristvrte hodiny ale je problem najst niekoho s takymi parametrami, pretoze sa zenske asi hanbia za tu vahu. Podla nazvov suborov si zistite vysku a vahu, tak sa kochajte nad tymito vychrtlymi modelkami.
Prílohy
175-65.jpg
167-60.jpg
164-60.jpg
162-60.jpg
160-59(peta999).jpg
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Dnes som cital v Slovenke :) staci raz do tyzdna sprcha studenou vodou a holky by mali byt pevnejsie.
/docital som debatu za uplynule dni, hojko a p4ra, to ze niekto nevyzera zrovna ako playmate januar 08 sa da povedat aj takym stylom, ktory je taktny a neuraza. To ze je baba "tucna" a nemieni s tym nic robit je len jej vec, a nazyvat taketo zeny svinami len preto ze vyzeraju ako chcu a nie ako chce hojko a p4ra je podla mna infantilne. Think about it.
//Och a este moj nazor aj ked to sem mozno nepatri, mam na salame ci ma slecna 40 kíl ci 60 pokial pochopi vtip kt. jej poviem.
///do tretice, hojko, tie fotky hmm asi si este nevidel vypasene prasa, toto su podla mna este ako tak normalne baby
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

mi-chau: Sry, ale ja som sa snazil napisat ako to vnimam, ako to vidim a aky mam na to nazor. To, ze sa s nim niekto nestotoznuje je predsa normalne, ja sa nestotoznujem zase s tym, ze 165/60 je normalna vaha. A nenazval som ich svinami, ale prascami, tak pozor na to.
mi-chau
Darca
Darca

hojko napísal:mi-chau: Sry, ale ja som sa snazil napisat ako to vnimam, ako to vidim a aky mam na to nazor. To, ze sa s nim niekto nestotoznuje je predsa normalne, ja sa nestotoznujem zase s tym, ze 165/60 je normalna vaha.
Oukej a neda sa to napisat bez traumatizujecho efektu pre zenu?
hojko napísal:A nenazval som ich svinami, ale prascami, tak pozor na to.
To zas taky obrovsky rozdiel nie je, facku by si dostal tak ci tak. :)
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

ste si nevšimli ten prispevok ze nema 60 kg ale 56.. takze opakujem vazi 56.. a hojko si dost netaktny a ani ty niesi dokonaly ako som pocul hmm ta studena sprcha to mozem si aj ja sprchovat zadok nie?Budem ho mat pevnejši :lol: podla mna blbost :)
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

Element napísal:ste si nevšimli ten prispevok ze nema 60 kg ale 56.. takze opakujem vazi 56.. a hojko si dost netaktny a ani ty niesi dokonaly ako som pocul hmm ta studena sprcha to mozem si aj ja sprchovat zadok nie?Budem ho mat pevnejši :lol: podla mna blbost :)
ale zadok su svaly a nie žlazy, takze to nie je to iste.. neda sa to porovnavat..
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

k tym fotkam: ta pri tom aute je nahodou dobra :D (aj ked moj typ to rozhodne nieje). ale ani jednu z nich by som prasnicou nenazval hojko...
/edit:btw mas ich dovolenie hodit sem fotky? :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Napodobne. Ani jeden z nas ich nenazval svinami, len malymi priasiatkami. :hehe:

dudo02, neboj nic, pozna ma dost dobre. Dokonca pri vyjadrovani svojho nazoru sa zhodneme, ze si netreba brat servitky pred usta. :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

p4ra, hojko nechcem byt zly ale uz vas vidim ako babe povies do oci ze vyzera ako prasa ... Su dve moznosti alebo schytas facku alebo kopanec do gul ... a niektore baby sa tak silno odmenia ze to uz nerozchodis bez operacie. A tretia moznost je ze bude mat frajera na blizku a budes si zbierat zuby. A stvrta (podla fizz) Ze to nerozchodi baba a nervovo sa zruti :) Popripade umrie ked bude mat 38kg
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

hojko, prečo zakomplexovaní ?
však keď si myslí človek, že žena, ktorá má 165cm a 60kg nieje prasa, určite Ti to musí napísať...
Lebo mi inak pripomínaš môjho známeho, ktorý keď žena nemala 100-60-90, nazval ju ohavou - nuž má 24 a doteraz asi ani ženu nemal...
p4ra napísal:Napodobne. Ani jeden z nas ich nenazval svinami, len malymi priasiatkami. :hehe:
neboj nic, pozna ma dost dobre. Dokonca pri vyjadrovani svojho nazoru sa zhodneme, ze si netreba brat servitky pred usta. :)
uf príliš veľká koncentrácia cukru...
Shark NX napísal:Popripade umrie ked bude mat 38kg
myslím, že mnoho takých dokonalých hodnotiteľov po svete nechodí
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

hojko napísal:Snazil som sa hladat na Azete, zabil som tym asi tristvrte hodiny ale je problem najst niekoho s takymi parametrami, pretoze sa zenske asi hanbia za tu vahu. Podla nazvov suborov si zistite vysku a vahu, tak sa kochajte nad tymito vychrtlymi modelkami.
K+ za tu namahu... ta 2. z hora sa mi nezda byt az taka.. ale ostatne su riadne buchty :-D
Jedna z mojich byvalych mala 177cm a 60kg to bolo take akurat primerane :)
ale o 12cm menej... no tak to uz sa riadne nahromadi...

a k teme: kym neschudne, nic s tym nespravi :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Shark NX: Nie, urcite by som im to nepovedal do oci alebo v inej forme (sms, mail), to zase nie, pretoze ta stvrta moznost od fizz mi pripada ako najrealnejsia, tak uz len preto by som to nespravil.

PS: Nejaky ob3l1x zamkol tuto zaujimavu temu, uz dostal po prstoch xD.

Edit: Divam si karmu co mi dosla a zaujimave, aj plusko som dostal s tym, ze suhlasi. Len skoda, ze sa nezapojili do tejto diskusie, asi sa boja o karmu.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

hojko napísal:Shark NX: Nie, urcite by som im to nepovedal do oci alebo v inej forme (sms, mail), to zase nie, pretoze ta stvrta moznost od fizz mi pripada ako najrealnejsia, tak uz len preto by som to nespravil.
hojko nahodou niektore slepice z petrzalky su velmi akcne ... Zo srandy nieco povies a ona sa uz nacahuje pestami ... ked som to videl jedine co ma napadlo Splechnut pivo do ksichtu a odijst nech za uvedomi ... lebo moc pozera TV. To bol cisty pripad psychopata. Sry za odbocenie od temy
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

hojko
hojko napísal: ja sa nestotoznujem zase s tym, ze 165/60 je normalna vaha.
ale je problem najst niekoho s takymi parametrami, pretoze sa zenske asi hanbia za tu vahu.
Z dvoch cisel dokazem vycitat, ci je baba stihla, akuratna alebo ci je tucna.
SchYzo: 60kg ku vyske 165 o niecom hovori :wink:
Eritrea napísal:hojko : nehnevaj sa ale ja mam 165 cm , a vazim 64
???
Prílohy
ERITREA.JPG
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

no podla toho ako vyzera eritrea.. tak hojko te zeny co si tu hodil ty z azetu ci skade musia vazit minimalne 70 :cry:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

skenner napísal:no podla toho ako vyzera eritrea.. tak hojko te zeny co si tu hodil ty z azetu ci skade musia vazit minimalne 70 :cry:
alebo nam eritrea od kedy sa fotila trochu priblala :-P
no na druhej strane niektore dievcata maju tazke kosti... ale tak, no.. kazdy o tom vieme svoje ;-)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

will.i.am napísal:alebo nam eritrea od kedy sa fotila trochu priblala :-P
no na druhej strane niektore dievcata maju tazke kosti... ale tak, no.. kazdy o tom vieme svoje ;-)
Tazke kosti :D Podla mna skor ide o styl zivota, pretoze ak napriklad chodi aspon behat alebo do fitka, tak to je vidiet. Takisto chlap ktory vazi 90 kg a necvici vyzera inak ako ten, ktory chodi do posilky a vazi rovnako.
//mi-chau: true, true
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

GothaR napísal:Tazke kosti :D Podla mna skor ide o styl zivota, pretoze ak napriklad chodi aspon behat alebo do fitka, tak to je vidiet. Takisto chlap ktory vazi 90 kg a necvici vyzera inak ako ten, ktory chodi do posilky a vazi rovnako.
amozrejme....aj vloejbalisti,kt.trénujú,resp.ktorí hrávajú za reprezentáciu...výška 210,alebo viac a okolo 100 kg...a vyzerajú úplne "tenko"...teda niektorí...tak isto aj ženy...

//edit:to michau:tiež si myslím...taká milá babena to vyzerá byť.. :)
mi-chau
Darca
Darca

No kazdopadne na fotke nevidim prascu ale sympaticku babu s dobrou postavou.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

mi-chau napísal:Dnes som cital v Slovenke :) staci raz do tyzdna sprcha studenou vodou a holky by mali byt pevnejsie.
toto by mohlo zabrat :D studena sprcha vo vseobecnosti spevnuje pokozku ale sama o sebe urcite nepomoze nadbytocne kila musia dole (cvicit, behavat, sportovat A NEZRAT A NESEDIET DOMA)

inac co sa tu bavite o kilach a vyske tak to je podla mna strasne individualne a kym niekoho neuvidis nazivo alebo na fotke tak je dost odvazne povedat kto je "prasa" a kto "normalny" (aj ked co je vlastne normalny?)
Napísať odpoveď