Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
maj.kl
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa maj.kl »

debilkovia...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

ZitePunkom napísal:..ale tá ich teória..
Dieg0 napísal:Niesú debili ľudia ktorí bojujú prakticky za svoju záhubu?
Ukazuje sa ze diskusie su tu takmer uplne zbytocne. Vek budete mat podobny ako ten vas "nazi" a nazory tiez podobne skreslene, len z opacnej strany..

Tamtu idiotsku otazku co polozil Dieg0 moze skutocne napadnut asi len dieta.. a radaktorov z TV Hnoj a podobnych centier dusevnej spodiny samozrejme.

A diskusie o kinder 'nackoch' su tiez len strata casu. :P
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

AA : PReco idiotsku?Kazda otazka na ktoru mi nevies odpovedat je idiotska?Vies e som to vedel uz davno?
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Aryan Angel napísal:Ukazuje sa ze diskusie su tu takmer uplne zbytocne. Vek budete mat podobny ako ten vas "nazi" a nazory tiez podobne skreslene, len z opacnej strany..
Možno mám podobný vek,ale to nerozhoduje o mojich vedomostiach,IQ a skúsenostiach s nimi...a ver mi,že ich je neúrekom.. :) ..aj ja by som rád počul odpoveď..
Okrem toho históriu skins poznáš..a tiež poznáš ich "rasistickú"teóriu...tak podľa tohto porušili jeden zo základných princípov hnutia skinheads..A to,že chcel adolfík vyvraždiť slovanov sú podľa teba určite len židovské zmanipulovania,po druhej svetvoje vojne,aby adolf nevyzeral ako zlý človek,že :) a to,že má joj príliš subjektívny názor...za to sú "spodina spoločnosti" ?...máš trochu prepnuté názory...mal by si začať po sebe čítať.. :wink:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Dieg0 napísal:Ujo Marky povedz mi len jednu vec.Niesú debili ľudia ktorí bojujú prakticky za svoju záhubu?Boli sme 3tí na rade.Nazi sú Ľudia ktorí túžia po moci... obyčajní čuráci
Uz ma prestavas bavit, totu tu bolo rozoberane asi 6 stran dozadu:
http://www.hojko.com/post781401.html?highlight=#781401
http://www.hojko.com/post781763.html?highlight=#781763

Robi ti tak velky problem zobrat do uvahy tieto fakty, alebo ich jednoducho budes ignorovat a stale si tu tocit dookola o tom, ze NS chce vyhubyt slovanov?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Čítal som to 300 krát.A videl som aj tvoju debilnú reakciu na túto otázku : Za čo bojujú potom náckovia?Za vlastnú smrť? (Odpoveď : Mozno sa raz dozvies.. Treba verit : ))

Proste už nemáš čo povedať a strašne ťa to serie keď vidíš s akými hlupákmi sa vezieš v stáde.
kali520
Darca
Darca

To som nepisal ja. Na otazku za co bojuju nackovia som ti celkom jasne odpovedal a aj je uvedena v tych predoslich linkoch.

Ale aj tak pre zopakovanie este raz, pre tych chytrejsich nackov je hlavny ciel narodny socializmus, pre tych co tebe otravuju zivot je hlavny ciel otravovanie zivota tebe a tebe podobnym.

V stade sa neveziem a povedat mam stale co, len tebe robi problem to pochopit.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Nieje problem ze to nedokazem pochopit.Ale pri nacistoch ide o to ... ktori normalny nacista ktori vie o com to je robi pre stat nieco ine ako modlenie sa na zrazoch?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Dieg0 napísal:Nieje problem ze to nedokazem pochopit.Ale pri nacistoch ide o to ... ktori normalny nacista ktori vie o com to je robi pre stat nieco ine ako modlenie sa na zrazoch?
ked uz pojdeme do dosledkov, co takeho prospesneho robia pre stat napr. antifaci?

mam pocit ze v tejto debate sa pro a proti skupiny vobec nerozumeju, kedze anti poznaju len bitkarov, co ich trepu hlava-nehlava, ale kali&AA su trosku ini. tak sa zacnite bavit k veci, lebo moze tu byt aj 1000 stran debaty ale nepochopite sa nikdy.
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

zelovoc napísal:ked uz pojdeme do dosledkov, co takeho prospesneho robia pre stat napr. antifaci?
Antifa potom bojuje proti ludom co sa chodia modlit na zrazy ;) Borci :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

zelovoc napísal:ked uz pojdeme do dosledkov, co takeho prospesneho robia pre stat napr. antifaci?
Toto je IMHO bezpredmetna otazka vzhladom na to, ze AFAci sa nikdy nejako neohanali tym, ze robia nieco pre stat. Ty si uz videl nejakych prehnane nacionalistickych AFAkov? Ak ano tak sa opytaj potom ich :roll:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

mam pocit ze v tejto debate sa pro a proti skupiny vobec nerozumeju, kedze anti poznaju len bitkarov, co ich trepu hlava-nehlava, ale kali&AA su trosku ini. tak sa zacnite bavit k veci, lebo moze tu byt aj 1000 stran debaty ale nepochopite sa nikdy.
zelovoc vies co je nacizmus?poznas trosku historiu predpokladam a vies co tento ideologicky smer sposobil (mozme k nemu pripojit kludne aj fasizmus).ja osobne cloveka ktory uznava konkretne nacizmus,fasizmus,hitlera a pod nedokazem respektovat a nemusi byt ani bitkar.v tejto veci suhlasim s keyserozem - dobry nacitsa?teply sneh?wtf

co konkretne robi antifa pre tento stat?upravil by som otazku na "co robi antifa pre ludi zijucich v tomto state?"
robi toho viac ako sa ti moze na prvy pohlad zdat.po prve snazi sa zabranit aby tito neonacisti nadobudali akukolvek moc.dalo by sa to zhrnut tak ze bojuje za ochranu skutocnej demokracie.cakam ze na mna pojdeze s anarchizmom,bolsevizmom a pod.treba si vsak urobit poriadok v terminoch.antifa = antifasizmus=hnutie bojujuce proti fasizmu.nehladajte za tym nic viac.vacsinu antifasistov tvoria ludia,ktory chcu slobone prejavit nazor,slobodne zmyslat a slobodne sa realizovat a bojuju proti cinitelom,ktore im mozu tieto prava ohrozit.cize proti fasizmu ale aj totalite z lava a tiez proti kapitalizmu.
v skratke antifasisti chcu ochranit slobodu,ktoru ti tito pohrobkovia chcu vziat.
//AA: nevies snad po mne precitat,alebo len robis hlupeho?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Co chcu vziat ?
//AA: nevies snad po mne precitat,alebo len robis hlupeho?
Tak mi napis o aku slobodu konkretne mas strach, o aku by si prisiel.. :)
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Nemohol by byt komunista :D A ani fetovat by uz nemohol :D
Ak nejsi komunista a nefetujes tak sorry :D
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:Co chcu vziat ?
Tak mi napis o aku slobodu konkretne mas strach, o aku by si prisiel.. :)
no stale mam pocit ze sa hras na hlupeho
ci ma slabu chvilku a treba ti vsetko napisat ?
http://sk.wikipedia.org/wiki/Fa%C5%A1izmus
konkretne si dovolim vypichnut

Kód: Vybrať všetko

Charakteristika fašizmu 

* Nadraďuje záujmy celku (národa, štátu, prípadne rasy) nad záujmami jednotlivca
    * Usiluje sa vybudovať totalitný štát
    * Stojí v opozícii voči demokracii a liberalizmu, spolu s cudzincami a prisťahovalcami ich považuje za pôvodcov všetkého zlého
    * Na čele štátu požaduje silného vodcu (vodcovský princíp)
    * K potlačeniu opozície využíva násilie a moderné metódy propagandy a cenzúry
    * Zavádza korporativizmus
    * Utláča alebo dokonca likviduje slabých a telesne postihnutých
fasizmus stoji v opozicii demokracii a ty chces ako buduci fuhrer zachovat jej principy. doublethink ?

ujo skvarky : no nad tebou sa da len zasmiat ty roduverny slovacisko :D
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Teoreticky.

Aryan sa stane nasim novym Fuhrerom v Zavadke nad Hronom postavi koncentrak c.1 v Dolnej Zdani c.2. Kam, budu najskor dovezeni vsetci antifaci, zidia, cigani, cernosi, komunisti. Kazdy, kdo mu sem potom napise, ci mu iebe, tam bude do 24h. dovezeny tiez. Takto to bude pokracovat, az kym tu neostanu len ti "cisti". Co viac si mozme priat ?:)
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

pinacolada napísal: Ujo Skvarky : no nad tebou sa da len zasmiat ty roduverny slovacisko
:D to som rad, tento krat sa uz aspon nevyjadrujes jak niak krcmovy politik :D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

pinacolada napísal:no stale mam pocit ze sa hras na hlupeho
Ty sa na co hras, ked nevies ani odpovedat o aku slobodu by si prisiel.. :P
kukiak napísal:Co viac si mozme priat ?
Zyklon B na veceru.
kali520
Darca
Darca

pinacolada napísal:robi toho viac ako sa ti moze na prvy pohlad zdat.po prve snazi sa zabranit aby tito neonacisti nadobudali akukolvek moc.dalo by sa to zhrnut tak ze bojuje za ochranu skutocnej demokracie.cakam ze na mna pojdeze s anarchizmom,bolsevizmom a pod.treba si vsak urobit poriadok v terminoch.antifa = antifasizmus=hnutie bojujuce proti fasizmu.
To je len hlupa fraza ktorej velmi chces verit.

Ked som povedal, ze pre mna antifa punkac a anarchista je jedno to iste, som bol oznaceny za debila, ale doteraz som sa nedozvedel aky je medzi tymito hnutiami rozdiel. Anitfa sice vystupuje proti neonacizmu ale tak isto proti nemu vystupuju aj anarchisti a punkaci. Vsetky tri skupiny maju rovnake nazori a ciele len sa prezentuju odlisnym sposobom.
pinacolada napísal: vacsinu antifasistov tvoria ludia,ktory chcu slobone prejavit nazor,slobodne zmyslat a slobodne sa realizovat a bojuju proti cinitelom,ktore im mozu tieto prava ohrozit.cize proti fasizmu ale aj totalite z lava a tiez proti kapitalizmu.
Ano, proti vsetkemu v kde je aspon nejaka vlada, jednie co im lahodi je iba anarchia.

Ja som bol ochotny si priznat ze medzi NS skinheadmi sa nachadza drviva vacsina bitkarov a chuliganov, ale ako vidim ty a spol si nemienite ani za boha priznat ze antifa robi rovnako bordel ako ti neonacisti.

Inak s tym fasizmom to mas tiez dost pomylene. Prave jeho najvacsi rozdiel od nacizmu je ten ze neni rasovo orientovany.
Tiez odporucam toto: http://www.beo.sk/historia/36-t/275-tal ... oj-a-zanik
Aj ked sa ti beo. sk nepaci tak autor vychadza z knihy ames. D. Forman: „Fascism – The Meaning and Experience of Reactionary Revolution“, kapitola: „The Definition of Fascism“, str. 18 – 21)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

kali:
1.
punk je subkultura.orientovana na punkovu hudbu,punkovu modu.rovnako ako skinheads.proste subkultura
anarchizmus je ideologia.ako NS alebo komunizmus.
antifa = hnutie, ktore spaja ludi s antifasistickymi nazormi.nepopieram ze jeho clenmi su anarchisti alebo punkaci.chcem len povedat ze tam nie su len oni.

2.
mna tu teraz neje*u ziadne rasy (ale ked uz ide o to tak taliansky fasizmus bol krajne nacionalisticky)
mne ide o to ze fasizmus stavia dobro statu nad dobro obcana, nepripusta inu pravdu ako svoju, zakazuje ine strany, je opozitom k demokracii.
AA : neviem co ti zase vadi.napisal som to tu uz druhy krat.dufam ze si to uz konecne pochopil co mi vadi na fasizme lebo viac krat to opakovat nebudem

//

Kód: Vybrať všetko

Ja som bol ochotny si priznat ze medzi NS skinheadmi sa nachadza drviva vacsina bitkarov a chuliganov, ale ako vidim ty a spol si nemienite ani za boha priznat ze antifa robi rovnako bordel ako ti neonacisti.
ked su drviva vacsina bitkari a chuligani (rozumej obmedzeni jedinci) tak sa trosku nehambis ze zastavas rovnake nazory ako oni?
co sa tyka toho bordelu nemozem objektivne posudit,kto robi aky bordel takze sa k tomu nebudem vyjadrovat, ale kali mohol by si si uvedomit ze antifasizmus nie je vybyjany opasok,arafatka a flaska cuca.
Napísať odpoveď