micpu napísal:K obleku by sa vzdy mal nosit opasok. Som tiez toho nazoru (osobne si nedavam ziadne nohavice bez opasku) ale v poslednej dobe sa cim dalej tym viac stretavam s muzmi ktory toto pravidlo nedodrzuju. Ako su na tom napriklad s bontonom traky?
do nohavic patri opasok. vzdy (ale jasne, ze do trenclov si ich nedas). a traky su uplne normalne, vobec nevybocuju z bontonu, dokonca sa vracaju ako modny doplnok a mozu sa uplne kludne pouzivat.
micpu napísal:A nejaku sumarizaciu s tym vinom?
Je vhodne si k jedlu objednat aj nieco ine?...Co ak ja a aj partnerka mame radi k masku pivo?(Zda sa mi trapne si na takejto veceri objednovat pivo, len ci nieco o tom bonton hovori)
podla mna si mozes objednat pivo, ak ste dvaja spolu, alebo ked si objedna aj zvysok osadenstva... imho .a to vino, casnik pride, otvori, ukaze zatku, ze je cela a ze teda vo vine nie su korkove omrvinky, naleje tebe ako chlapovi na ochutnavku a na to, aby pripadne korkove hovadiny padli tebe do pohara a nie zene, zadries nieco v zmysle moze byt, potom naleje zene a potom zase tebe.