Motorka 125ccm
No tak ak nemal vodicak ani TP+SPZ tak chclapec ani nevie ake mal stastie, stacilo by len jedno keby nemal a pruser, moze byt rad ze nama odklad. A keby mal prilbu tak nemaju zamienku ho zastavit ak nic ine nerobil.Picasso napísal:Kamos ma MZ 150 ETZ, chytili ho, platil len za to, ze nemal prilbu. Inac je spokojny
-
Hannibal
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Asi uplne najlepsie by bolo kebyze nema ani jeden doklad o motorke a hlavne o povode to by mu ju rovno zobrali a dali na presetrenie ci nebola kradnuta a pri najlepsom by sa mu za rok vratilamobiloman napísal:No tak ak nemal vodicak ani TP+SPZ tak chclapec ani nevie ake mal stastie, stacilo by len jedno keby nemal a pruser, moze byt rad ze nama odklad. A keby mal prilbu tak nemaju zamienku ho zastavit ak nic ine nerobil.
-
Hannibal
Medium Star
Podla toho akych vychytas ja si myslim ze bud odklad alebo pokutu do 5000,-- ale ak mas enduro/offroad tak na takych motorkach sa policajtom nezastavuje ....mobiloman napísal:BTW nevies co by mohli mne, keby ma chytili na moto ktora by bola prihlasena a vsetko aj prilbu a vsetko by som mal len vodicak nie?
-
Hannibal
Medium Star
Pre porovnaniePACO8 napísal:tak to si asi este nepocul o Aprilii RS 125 alebo Cagive Mito vsak, tieto dve moto by mali dat tych 170-180km/h ked su otvorene, bez akychkolvek inych uprav
Cagiva Mito
Točivý moment: 22.0 Nm pri 9000 otáčkach
Výkon motora: 11.0 kW / 15.0 koní pri 8500 otáčkach
Max. rychlosť: 120 km/h
Zrýchlenie z 0 na 100 km/h: 7.0 s
Aprilia RS 125
Točivý moment: 15.0 Nm pri 6250 otáčkach
Výkon motora: 22.0 kW / 30.0 koní pri 11250 otáčkach
Max. rychlosť: 160 km/h
tak skor ta aprilia by to mozno dala iked otvarat vyfuk pri 2-taktoch neviem ci ma nejaky zmysel ....