2012 koniec sveta?
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ešte pred tým koncom sveta sa choď prebehnúť von aby si to nepremeškal, a keď už budeme vybuchovať tak nežmurkni, tú pecku môžeš vidieť len raz, druhá šanca nebude.mystique napísal:......
Choď radšej na pivo a nerieš tu nezmysly. Za posledných desať rokov malo byť asi sto koncov sveta. Pripomeniem prelom rokov 1999/2000 ? Tie fantázie, prepočty, výpočty, špekulácie. A čo sa stalo? Ráno sme sa zobudili do nového dňa, slnko svietilo, voda bola stále mokrá a sneh biely. A k tomu kosa ako vždy.
Never všetkým nezmyslom, ktoré nájdeš na nete.
No niekedy si svojske, emocno-negativne naladene egoisticke iluzie zelaju aby nieco take bola pravda. Zeby sa to volalo naivna chorobomyselnost?
Ale, proste to nejde
(viera je viera ale...postapokalipticke vymysli su len potravou pre protoplazmu), to mam radsej casak Ikarie - tam aspon bez trapnej nalepky FAKT, priamo vnimam pritazlivost (a falosnost) bludu - fantasticna. Yo, no Terryho Pratcheta aj tak nemusim
.
Ale, proste to nejde
-
Jeremy
Medium Professional
njn kazdy hlada inu senzaciu ale proste pokial nebudes citovat odbone casopisy a odbrone clanky a knihy ktore sa teme venuju nekolko rokov tak sa nemoes odvolavat na wikimystique napísal:no asi tak hodnoverne ako ked ti v TV prehlasia ze dvojicky sa zrutili kvoli narazu lietadiel...
Zbytocne diskutovat...
-
kore
Light Professional
Nezrutili, http://www.hojko.com/11-september-2001- ... =septemberSchYzo napísal:ale dvojicky sa zrutili kvoli narazu lietadiel...
-
Hotwire
Addict
nehnevajte sa ale pripada mi to ako konspiracna teoria...rovnaka ako to ze v 2012 pride koniec svetacor3 napísal:Nezrutili, http://www.hojko.com/11-september-2001- ... =september
ale prosimta... to si vazne tak naivny ?? Keby si sa viac zaujimal o podrobnosti ktore ktore boli k tomu vyjadrene - vyznamymi ludmi ! mozno by si zmenil nazor...SchYzo napísal:nehnevajte sa ale pripada mi to ako konspiracna teoria...
Este stale si presvedceny ze to co vidis v TV je pravda ? Nie, v TV je to co dany ludia chcu aby si videl, vedel, vdaka tomu veris klamstvam, veris v neprave hodnoty,.. Typicky pripad busha, ktory si vdaka mediam ziskal podporu obcanov pre schvalnie vojny (vsake v amickych televiziach dookola po utokoch bezalo - sme ohrozovany terorizmom zo vsetkych stran, musime zakrocit, maju rakety a mozu ich pouzit atd atd.) Pad dvojiciek a ich nasledna explozia ako aj explozia WTC7 bola naplanovana pomocou tajnych sluzieb, ver ze v tak dobre strazenom letovom priestore by sa nieco ako naraz lietadkla nad obyvanou castou krajiny nikdy nestalo, ale co uz, tebe staci ze si videl v TV ako povedali spravili to teroristi, musime odpovedat vojnou a to cim skor... Odporucam ti film zeitgeist, na googli je s ceskymi aj slovenskymi titulkami... pozri si... http://zeitgeistmovie.com/Často sa považujeme za informovaných a dôvodíme: «Počul som to v správach … videl v televízii …» Avšak «spravodajstvo» nerozširuje informácie, ale predfiltrované informácie z piatich globálnych mediálnych koncernov. V koho záujme? Cui bono?
Málo komu je jasné, že naša mediálna potrava pozostáva z piatich základných prísad (tlačových agentúr). Takáto kuchyňa by nám bola rýchlo fádna, a také sú aj dnešné médiá. Ide o to, získať čo možno najrozdielnejšie a samostatne rešeršované primárne zdroje. Zeit-Fragen toto robí.
Ale späť ku téme: ako postupuje niekto, kto si chce privlastniť krajinu? Na začiatku obsadí médiá, aby ich zglajchšaltoval. Potom si môže byť istý, že sa budú rozširovať len správy v jeho zmysle. Päť tlačových agentúr Agence France Press (AFP), Reuters (GB), Associated Press (USA), Novosti (Rusko) a Xinghua (Čína) majú túto úlohu. Afrika a Južná Amerika nemajú tlačové agentúry, v arabských krajinách existuje od r.1996 aspoň al-Jazeera.
Kto sú tí zodpovední v západných mediálnych koncernoch?
V celom západnom svete existuje už len päť veľkých mediálnych koncernov: AOL Time Warner, NBC Universal, Bertelsmann, Murdoch a Viacom.
Títo muži kontrolujú spolu ABC, NBC, CBS, Tuner Broadcasting System, CNN, MTV, Universal Studios, MCA Records, Geffen Records a pod.:
• Richard D. Parsons, CEO (Chief Executive Officer) pri AOL Time Warner a protežant rodiny Rockefeller. Mathias Döpfner, CEO Axel Springer, je v predstavenstve Time Warner.
• Robert Inger, CEO Disney, ABC.
• Summer Redstone (Murray Rothstein), CEO Viacom, Paramount.
• Jeff Immelt, CEO General Electric NBC, Jeff Zucker, CEO Universal Studios.
• Rupert Murdoch, Chairman/Peter Chernin, prezident News Corp. Fox TV.
• Howard Stringer, CEO Sony Corp. (Colombia Pictures).
• Leslie Moonves, prezident TV-vysielača CBS Television, prasynovec zakladateľa izraelského štátu Ben Guriona.
• Edgar Bronfman jun., CEO z UMG, svetovo najväčšieho hudobného podniku, syn bývalého predsedu Svetového židovského kongresu
-
Hotwire
Addict
pls neklad mi do ust to co som netvrdil.....k vojne som sa nevyjadroval... a ok toto ti beriem s tym WTC, aj ked neznamena ze tomu zacnem hned verit, proste nad tym sa nezamyslam. a pises o manipulacii s ludmi prostrednictvom informacii a pritom sam veris rozpravkam o konci svetamusime odpovedat vojnou a to cim skor...
/edit: mystik
do ust ti nic nevkladam, chvalabohuSchYzo napísal:pls neklad mi do ust to co som netvrdil.....k vojne som sa nevyjadroval... a ok toto ti beriem s tym WTC, aj ked neznamena ze tomu zacnem hned verit, proste nad tym sa nezamyslam. a pises o manipulacii s ludmi prostrednictvom informacii a pritom sam veris rozpravkam o konci sveta. ale nic v zlom ber to ako joke