2012 koniec sveta?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Čo si o tom myslíte?

Verím tomu
97
13%
Neverím tomu
524
68%
Nezaujíma ma to
149
19%

Celkom hlasov: 770

Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

jj mystik to niesu fakty ale informacie co nam podavas aj to niesom si isty ci z hodnoverneho a hlavne informacneho zdroja...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Jeremy napísal:jj mystik to niesu fakty ale informacie co nam podavas aj to niesom si isty ci z hodnoverneho a hlavne informacneho zdroja...
z akeho zdroja mozu byt informacie ak nie z informacneho? uz len z principu...
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

len vies je dobre ked definujes svoj informacny zdroj
napriklad taka wiki ta by sa nam do tohto okruhu debaty absolutne nehodila a nedala by sa citovat tak ako tu uz bol citovany novy cas
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

on tym myslel ze ten zdroj je asi taky doveryhodny ako "to ne moje to pozicane od bratranca" :cernoch:
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

nasa.gov
prop.sk
youtube.com
wikipedia.org

NASA predicts that the Sun will also reverse its own magnetic poles during 2012 as result of reaching the end of the current 11-year sunspot cycle
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

mystique napísal:......
Ešte pred tým koncom sveta sa choď prebehnúť von aby si to nepremeškal, a keď už budeme vybuchovať tak nežmurkni, tú pecku môžeš vidieť len raz, druhá šanca nebude.

Choď radšej na pivo a nerieš tu nezmysly. Za posledných desať rokov malo byť asi sto koncov sveta. Pripomeniem prelom rokov 1999/2000 ? Tie fantázie, prepočty, výpočty, špekulácie. A čo sa stalo? Ráno sme sa zobudili do nového dňa, slnko svietilo, voda bola stále mokrá a sneh biely. A k tomu kosa ako vždy.
Never všetkým nezmyslom, ktoré nájdeš na nete.
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

neverim v take vymyslene konce sveta..to ma skor zajtra zrazi auto na ceste
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Eritrea napísal:to ma skor zajtra zrazi auto na ceste
ale to snad nie :( ....sry za OT
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

No niekedy si svojske, emocno-negativne naladene egoisticke iluzie zelaju aby nieco take bola pravda. Zeby sa to volalo naivna chorobomyselnost?
Ale, proste to nejde :lol: (viera je viera ale...postapokalipticke vymysli su len potravou pre protoplazmu), to mam radsej casak Ikarie - tam aspon bez trapnej nalepky FAKT, priamo vnimam pritazlivost (a falosnost) bludu - fantasticna. Yo, no Terryho Pratcheta aj tak nemusim :D .
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ehm mystique neviem ci ti to niekto povedal ale tak odborne fakty ako hadzes no neviem ale na wikipediu sa neobracaj ta sa neda citovat a v ziadnom pripade nieje odborna je to skor pre laicku verejnost a akademici ju zavrhuju

tak isto aj youtube.com nieje moc hodnoverny zdroj informacii
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

no asi tak hodnoverne ako ked ti v TV prehlasia ze dvojicky sa zrutili kvoli narazu lietadiel...

Zbytocne diskutovat...
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

mystique napísal:no asi tak hodnoverne ako ked ti v TV prehlasia ze dvojicky sa zrutili kvoli narazu lietadiel...

Zbytocne diskutovat...
njn kazdy hlada inu senzaciu ale proste pokial nebudes citovat odbone casopisy a odbrone clanky a knihy ktore sa teme venuju nekolko rokov tak sa nemoes odvolavat na wiki
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mystique napísal:no asi tak hodnoverne ako ked ti v TV prehlasia ze dvojicky sa zrutili kvoli narazu lietadiel...

Zbytocne diskutovat...
ale dvojicky sa zrutili kvoli narazu lietadiel...
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

SchYzo napísal:ale dvojicky sa zrutili kvoli narazu lietadiel...
Nezrutili, http://www.hojko.com/11-september-2001- ... =september
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nehnevajte sa ale pripada mi to ako konspiracna teoria...rovnaka ako to ze v 2012 pride koniec sveta :roll:
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

SchYzo napísal:nehnevajte sa ale pripada mi to ako konspiracna teoria...:roll:
ale prosimta... to si vazne tak naivny ?? Keby si sa viac zaujimal o podrobnosti ktore ktore boli k tomu vyjadrene - vyznamymi ludmi ! mozno by si zmenil nazor...
Často sa považujeme za informovaných a dôvodíme: «Počul som to v správach … videl v televízii …» Avšak «spravodajstvo» nerozširuje informácie, ale predfiltrované informácie z piatich globálnych mediálnych koncernov. V koho záujme? Cui bono?

Málo komu je jasné, že naša mediálna potrava pozostáva z piatich základných prísad (tlačových agentúr). Takáto kuchyňa by nám bola rýchlo fádna, a také sú aj dnešné médiá. Ide o to, získať čo možno najrozdielnejšie a samostatne rešeršované primárne zdroje. Zeit-Fragen toto robí.
Ale späť ku téme: ako postupuje niekto, kto si chce privlastniť krajinu? Na začiatku obsadí médiá, aby ich zglajchšaltoval. Potom si môže byť istý, že sa budú rozširovať len správy v jeho zmysle. Päť tlačových agentúr Agence France Press (AFP), Reuters (GB), Associated Press (USA), Novosti (Rusko) a Xinghua (Čína) majú túto úlohu. Afrika a Južná Amerika nemajú tlačové agentúry, v arabských krajinách existuje od r.1996 aspoň al-Jazeera.
Kto sú tí zodpovední v západných mediálnych koncernoch?

V celom západnom svete existuje už len päť veľkých mediálnych koncernov: AOL Time Warner, NBC Universal, Bertelsmann, Murdoch a Viacom.
Títo muži kontrolujú spolu ABC, NBC, CBS, Tuner Broadcasting System, CNN, MTV, Universal Studios, MCA Records, Geffen Records a pod.:
• Richard D. Parsons, CEO (Chief Executive Officer) pri AOL Time Warner a protežant rodiny Rockefeller. Mathias Döpfner, CEO Axel Springer, je v predstavenstve Time Warner.
• Robert Inger, CEO Disney, ABC.
• Summer Redstone (Murray Rothstein), CEO Viacom, Paramount.
• Jeff Immelt, CEO General Electric NBC, Jeff Zucker, CEO Universal Studios.
• Rupert Murdoch, Chairman/Peter Chernin, prezident News Corp. Fox TV.
• Howard Stringer, CEO Sony Corp. (Colombia Pictures).
• Leslie Moonves, prezident TV-vysielača CBS Television, prasynovec zakladateľa izraelského štátu Ben Guriona.
• Edgar Bronfman jun., CEO z UMG, svetovo najväčšieho hudobného podniku, syn bývalého predsedu Svetového židovského kongresu
Este stale si presvedceny ze to co vidis v TV je pravda ? Nie, v TV je to co dany ludia chcu aby si videl, vedel, vdaka tomu veris klamstvam, veris v neprave hodnoty,.. Typicky pripad busha, ktory si vdaka mediam ziskal podporu obcanov pre schvalnie vojny (vsake v amickych televiziach dookola po utokoch bezalo - sme ohrozovany terorizmom zo vsetkych stran, musime zakrocit, maju rakety a mozu ich pouzit atd atd.) Pad dvojiciek a ich nasledna explozia ako aj explozia WTC7 bola naplanovana pomocou tajnych sluzieb, ver ze v tak dobre strazenom letovom priestore by sa nieco ako naraz lietadkla nad obyvanou castou krajiny nikdy nestalo, ale co uz, tebe staci ze si videl v TV ako povedali spravili to teroristi, musime odpovedat vojnou a to cim skor... Odporucam ti film zeitgeist, na googli je s ceskymi aj slovenskymi titulkami... pozri si... http://zeitgeistmovie.com/
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

musime odpovedat vojnou a to cim skor...
pls neklad mi do ust to co som netvrdil.....k vojne som sa nevyjadroval... a ok toto ti beriem s tym WTC, aj ked neznamena ze tomu zacnem hned verit, proste nad tym sa nezamyslam. a pises o manipulacii s ludmi prostrednictvom informacii a pritom sam veris rozpravkam o konci sveta :D . ale nic v zlom ber to ako joke

/edit: mystik :lol:
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

SchYzo napísal:pls neklad mi do ust to co som netvrdil.....k vojne som sa nevyjadroval... a ok toto ti beriem s tym WTC, aj ked neznamena ze tomu zacnem hned verit, proste nad tym sa nezamyslam. a pises o manipulacii s ludmi prostrednictvom informacii a pritom sam veris rozpravkam o konci sveta :D . ale nic v zlom ber to ako joke
do ust ti nic nevkladam, chvalabohu :lol: a nidke som to nenapisal ze verim v koniec sveta :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

mystiq tak mi povedz preco by som mal uverit tebe ved hojko je tiez len medium, ako vazne ver comu chces ale skus po sebe precitat tie prispevky... :roll:
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

kde ti kazem aby si mi veril ?
Napísať odpoveď