Mas na mysli toho isteho Meciara, s ktorym chcel mat rovnako "vela spolocneho" Gyppo, ked mu po poslednych volbach ponukal miesto v sirokej koalicii SDKU, SMK, KDH + HZDS? BTW. mozno brat po tomto Miklosovu obranu (utok na Meciara) vobec vazne?dudo02 napísal:A co to ma spolocne s temou ANTIFICO?-"iba"to ze pan Fico ma spolocne vela s panom Meciarom..
Taktiez, pokial by sme mali brat v prispevku vyssie citovany vyrok Miklosa vazne, predsa "Politickú zodpovednosť za mečiarovu privatizáciu vyhodnotili parlamentné voľby." Alebo v tomto pripade uz Miklosova logika neplati? Akokolovek, je to zaujimave...Preto sa nemozno cudovat, ked aj pravicovi intelektuali hodnotia situaciu po volbach v zmysle, ze: "slovenská pravica v povolebných dňoch poprela základné hodnoty, na ktorých je deklaratívne postavená. Ochotou zostaviť vládu s HZDS ukázala, že nemá historickú pamäť a legitimizovala nedemokratické praktiky Mečiarovho hnutia, ktoré až donedávna ostro odmietala.", resp. "SDKÚ svojou ochotou spolupracovať s HZDS zmazala a „očistila“ tým mečiarovcov do tej miery, že premiér Fico už nemusel účasť HZDS vo svojej vláde nikomu vysvetľovať.". Hold...
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=781370#781370
Do kazdeho sporududo02 napísal:To snad nemyslis vazne Tomasito-ty,co do kazdeho sporu o Ficovi zatahujes minulu vladu..
Fico je premier + lider koalicie, Gyppo dvojnasobny ex_premier + neformalny lider opozicie. Aku poziciu ma dnes v porovnani s nimi Meciar? Preco by som teda slova vyssie nemal mysliet vazne? Ked niekto kritizuje Fica za nieco, v com svojmu predchodcovi nesiaha ani po paty, preco na to na konkr. pripadoch nepoukazat? Z ineho, ako porovnavania realnej politiky najsilnejsich "hracov" slovenskej politickej sceny- moznych alternativ- sa vychadzat neda. Sledujem, ze si rychlo zabudol na nasu diskusiu.