Valentin 14. februara

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Ing. P@3ot
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ing. P@3ot »

Jedna z mala OBROVSKYCH vyhod toho ze nemate frajerku je ze nemusite 5 krat za rok rozmyslat co originalne, hodnotne, extra prekvapujuce :smt009 a romanticke pripravit pre svoju lasku.....Ale kedze ja patrim medzi tych s druhou polovickou :smt057 uz teraz rozmyslam co na valentina a ako vzdy ma nic nemoze napadnut...Je to tazke byt kazde dva mesiace originalny :new04:

Inak k valentinu nemam rad tento sviatok pretoze:
1,Ak ho mate s kym stravit musite pripravovat prekvapenie ktore vlastne ani nieje prekvapenie lebo kazdy nieco caka. Podla mna napriklad ak jej kupim medvedika je ovela krajsie ak je ho dam len tak. Proste sedime niekde v restavracii alebo na lavicke v parku a ja vytiahnem nejaky darcek a poviem :aasmile6: asi si pomysli ze som na nu myslel a ze je to pekne prekvapenie a ze ju mam vazne rad. Ale na valentina jej nieco dam a ona si pomysli len jej aky pekny macik.....a to je vsetko. Ide o ten moment prekvapenia a o to aby darcek nebol z donutenia ale pre to ze ju mam rad...a to sa na valentina podla mna vyjadrit neda.(aj ked taky nahrdelnik za trojmesacnu vyplatu asi nieco naznaci)

2,Ak ho nemate s kym stravit tiez to nieje extra prijemne...ale aspon usetrite :smt023
Ing. P@3ot
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ing. P@3ot »

mi-chau napísal::roll: Jezis zabite ma... vsetci tu hovorite ze Valentin je taky den ako kazdy iny, tak preco nejdete na Vianoce do roboty, sak aj to su normalne dni...
BTW nebolo by pekne aj na valentina dat pracovne volno?? :smt042
Cuciatko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Cuciatko »

Kedysi som tento "sviatok" brala inak,ked som nikoho nemala.Teraz sa teším,že ho konečne môžem stráviť s niekym,koho milujem.A nebudem musieť len smutne pozerať na ostatné zamilované páry.Ja viem "Milujem Ta!" sa môže povedať hociktorý deň v roku,ako na Valentína,no aj tak sa už teším.Kupovať si asi nebudeme nič,možno nejakú drobnosť...no pôjdeme si niekam sadnúť a riadne si to užijeme :smt057 :aasmile6:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

mi-chau napísal:a na co potrebujes Vianoce a velku noc?
Vianoce - oslava narodenia Jezisa

Velka Noc - oslava zmrtvychvstania Jezisa.

Staci?

Neviem ci ma sv. Valentin skutocne 14.2 oficialny sviatok, ale podobne sviatky maju rozni sv. prakticky kazdy den. A kedy kto oslavoval takymto stylom povedzme sv. Vincenta de Paul?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Fabo napísal:Vianoce - oslava narodenia Jezisa

Velka Noc - oslava zmrtvychvstania Jezisa.
a preco neoslavujes jeho zivot kazdy den? naco potrebujeme taky sviatok? hmm?

Vsetci sa tu idete pretrhnut v tom ze je Sv.valentin pi*ov***.. tak ok, ale je rovnako komercna s rovnakou pointou ako ine sviatky.
hawk - nebudem sa tu hadat s veternymi mlynmi, kto nema s kym oslavovat Valentina nech si tvrdi ze je to komercia....
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

Podla man Valetin je blbost .... nie koli tomu ze by to bola komercia, isto ked to nekto vymyslel tak to tak nebral ;-) .... myslim vsak ze je to ubohe a falosne ked sa prejdem mestom a vsade sami "zamilovany par", ktory sa inak ani poradne nevidi , jednemu na druhom tak nezalezi ... je to take nutene sak ked nekoho milujem tak na to nepotrebujem sviatok nie ??? .... mi-chau .. vlaentina mam s kym slavit, ale... naco... my s priatelkou mame valentina kazdy den kazdy dne je krasny a vinimocny...nepotrebujem nakeho 14.2. aby sme si dali darcek alebo si niekam zasli, napapat sa ... alebo sa k sebe chovat ze sa milujeme... v skratke netreba mi taky sviatok ... ale slavit ho budem ... :D :D :D ... predsalen je to tak troska caro ze je to na celom svete v jeden den ... takt o su moje plusy a minusi asik :) .. peace
mi-chau
Darca
Darca

ezechiel88 napísal:..
no to mas dobre, lebo ja si z priatelkou zavolame raz, dva krat do roka.. :roll: pocuj a takto co sa tyka lasky k rodine bliznym dobrosrdecnosti a ostatnych konin... nemali by byt cely rok nie len pocas vianoc? mali a nik netvrdi ze vianoce su pokrytecky sviatok. Ja zas na vianoce vidam rodiny co sa cely rok hadaju a na vianoce su american dream.
Valentin nie je den kedy mate prejavit lasku svojej polovicke, je to sviatok zamilovanych. :idea: zamilovani ju totiz javia aj mimo 14teho februara.
//apropo tiez nepotrebujem 14 februar aby sa mi postavil, ale neznamena to ze taky sviatok teraz nebudem oslavovat s polovickou
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

konecne prvy krat v zivote (mam 18 ) idem valentina oslavovat s priatelkou :) no uz sa tešiiiim velmi, kupim jej ruzu a ak sa podarii tak napíí´šem basen romantika :oops: zelam vam vsetkim ktori uznavate/neuznavate tento sviatok nech si ho uzijete a nech si najdete partnerku/partnera :)
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Neuznávam asi žiaden sviatok, veriaci nie som, rešpektujem Vianoce aj Veľkú Noc aj keď si myslím že málo ľudí ich oslavuje po kresťansky a práve z toho dôvodu. Ja vidím hlavne skomercionalizované sviatky. Hodnoty môžem oslavovať aj každý deň. Nie len raz za rok.

A Valentín je dosť trápny sviatok podľa mňa... ale nech si každý robí čo chce :))
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

tak trochu sa priklanam k nazoru co napisal mi-chau.
Je to sviatok zamilovanych a kupovanie darcekov navzajom prave k tomuto dnu mi pripada trochu pokrytecke. Vtedy ho kazdy ocakava a vacsinou sa kupuju uplne blbosti, na Vianoce su to aspon z casti uzitocne veci :)
No a chcel som vlastne povedat to, ze vasu druhu polovicku potesi ruza alebo nejaky drobny darcek omnoho viac mimo tohto datumu. Preco by sa ludia nemohli obdarovat len tak raz za cas? Valentin je podla mna cisto komercny sviatok a navonok sa ho sice snazia prezentovat ako sviatok zamilovanych ale co ja viem...velmi tomu neverim.
//btw aj v Simpsonovcoch si z toho robili srandu: musime vyplnit obdobie nizkych ziskov medzi valentinom a Vianocami. Tak vyhlasime Den lasky, no a uz si ludia kupovali zbytocnosti.
//ad mi-chau: aj Vianoce a Velka noc su skomercionalizovane(neviem ci take slovo existuje, ale dufam, ze viete co tym chcem vyjadrit), ale stale je dost ludi, ktori ich slavia v to m duchu, v akom vznikli. Ale Valentin je z velkej vacsiny iba komercny sviatok. A dovod? Vianoce a Velka noc su pripomenutim jednorazovych udalosti(narodenie a zmrtvychvstanie JK), no Valentin je sviatok zamilovanych. Co to je za blbost? Ako uz bolo spomenute...pre zamilovanych je sviatkom kazdy den co su spolu.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

mi-chau vela ludi co poznam ma s kym slavit tento "sviatok" (uf prehnal som to) ale seru na to lebo vedia ze je to iba komercna sracka rovnako ako vianoce s orangeom za 1SK*.Proste milujem ta atd si mozes povedat kedykolvek, kupit jej mozes kedykolvek daco atd atd ... Valentin je obycajna fraska a cakam od tych zalubenych deciek 300 K-.Pustte sa do mna

*bez dph 90000%

Ad ja a zenske : nemam zensku pre info.Resp pre rejpalov
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Nic originalne sa neda vymysliet.Ja ti zaoponujem naopak : vymysli nieco idelne svojej polovicke ( :smt049 ťuťuľi muťuĽi ) na valentína ty.Rovnako nemáš čo nové originálne napísať :P
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

kukám rozvrh a 14 budem mať dve skúšky.. tak tie spravím a potom sa dobre sfajčím (iba ja a moja milovaná fajočka - joke)
mi-chau
Darca
Darca

Dieg0 napísal:Nic originalne sa neda vymysliet.Ja ti zaoponujem naopak : vymysli nieco idelne svojej polovicke ( :smt049 ťuťuľi muťuĽi ) na valentína ty.Rovnako nemáš čo nové originálne napísať :P
neviem preco bol moj post zmazany ale napisem znova:
Ako do pekla suvisi moj osobny zivot s touto temou?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Chápeš?Ty mi napíšeš že napíš už niečo nové ako to že je to komerčný sviatok.Ale nič nové sa napísať nedá rovnako ako komerčný sviatok to bude stále stále.A ten názov "sviatok" ... je mi z toho na grc.Je to proste deň kedy človek povie 10 krát viac slovo zlatinko,pusinka,miláčik ... blablabla žvásty...

BTW: // Ja ti mám napísať niečo nové a ty mi tu tiež stále dookola opakuješ teda nám opakuješ že to je sviatok lásky a podobných 3.14-čovín.Baba na ktorej pracujem neoslavuje valentína tak som rád že sa nájde aspoň jedna rozumná ženská + pár rozumných chlapcov.

A ešte ... Michau keď ti poviem že 7. apríla je deň bochníkov tak si kúpiš bochník pretože je sviatok?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

V zasade Valentin nemaju radi hlavne ludia ktori ho nemaju s kym oslavovat (ti sa tu o jeho komercnosti rozkrikuju najviac), dalej materalisti ktori maju podobne ulety proste v pi*i a nakoniec ti ktori ho nemaju radi z nejakeho /divneho/ osobneho presvedcenia. V zasade vsak rozumny argument proti Valentinu nezaznel, kazdy len skuci ze je komercny - samozrejme ze je, aky sviatok dnes uz nieje? Ked mi vadi ze je zkomercionalizovany tak nekupujem debilne a gycove srdieckove vankusiky/lizatka/papuce/sviecky/turbinove motory ale serem cely obchod nie? Len idiot si mysli ze na Valentina potesi polovicku len tym ak jej kupi nejaku zbytocnu pi*ov*** a usmeje sa. Valentin nieje na to aby sme sa zrazu tvarili ze sa lubime viac ako inokedy ani aby sme zozrali tolko cokoladovych srdiecok ze si ogrcame chrbat, je to den ktory je niecim vynimocny a cez ktory mozme ukazat nieco co by bolo za "normalnych" podmienok prilis zasnene/cliche-ovite/blaznive/...(?) atd.

Ked to niekomu nesedi nech sa strci do zadku a nevykrikuje vsade aka je Valentin kravina.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

fizz: v tej komercnosti som narazal skor na vznik a "prezivanie" sviatku ako na to, ze sa musia kupovat darceky
Gangy: velmi pekny nazor, v mnohom mas pravdu, ale moje presvedcenie to zatial nemeni :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Ad fizz a Gangy : Aj vianoce su komercne ... a preto ich neoslavujem.Este nieco?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Gangy :aasmile1: Gratulujem bombovy opis ked budem moct tak K+
Diego: Ja som strasne zvedavy co ti tak vadi na valentinovi ... Resp. preco si myslis o ludoch ktory slavia valentina ze su nenormalny. Pre mna za mna To v tento den rob do radiatorovych trubiek alebo oslavuj Chanuku kazdy vecer ...
Ale kedze je 14.2 Den zalubenych tak si to proste oslavim ci to niekto povazuje za normalne, komercne, gycove alebo nie
Ale hovorit o niekom ze je Nenormalny kvoli tomu ze slavi Den zalubenych?? Trochu divne
a ked nemas co oslavovat 14.2 tak 15.2 Je Den Osamelych mozno to je den ako stvoreny pre teba ... Ked chces mam Este zo Silvestra trochu "Rachejtlí" mozem ti dat ... :)
A vsetko co je komercne neoslavujes?? Hmm. Vianoce ... Nedostal som ziaden darcek ale iny ich maju popi*i ... Hnusna Komercia ... Serem ja na to.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Ak si si nevsimol tak som pisal ze neoslavujem Vianoce.Jj takze pre teba je valentin den kedy si ides zasukat jo?Hm.Ja som myslel ze sukat sa da aj 15.8my ci 12.3.BTW ako som uz pisal ... ked niekto vytvori sviatok bocnikov ktory bude 14.3 budes ho oslavovat a pojde si kupit bochnik?
Napísať odpoveď