MONITOR 2008

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
doher
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa doher »

nepisal. preco sa pytas ?
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

sacek napísal:mali ste sa biflit a nie vyzerat na internete monitor.

je neskoro plakat nad rozliatim mliekom. ;)
no tak ti to teraz vyjasnim. ja som si vytlacil monitor 2006 a popozeral komparo. ucil som sa to asi tak 3 dni (vseobecnu latku samozrejme kazdy den, ved sme to v skole opakovali 100x),a vsetko co som nechapal tak som si to zopakoval a pozrel stare zosity. a teraz tam strelia 45 minut casu a riadne divne ulohy. tak sa tu laskavo prestan hrat na velkeho frajera, kedze ty si monitor tento rok, podotykam , nepisal. :? ked si porovnas monitor zo starsich rocnikov a tohtorocny tak ti to hned zapne. :evil:

//edit: troska som to zmiernil, kedze ma to "troska" nasralo, ale co uz... :(
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

sacek napísal:mali ste sa biflit a nie vyzerat na internete monitor.

je neskoro plakat nad rozliatim mliekom. ;)
Moja spložiačka sa biflí a prišiel monitor tak mala taký stres ako dôchodci keď nedostanú dôchodok.
doher
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa doher »

inflater napísal:no tak ti to teraz vyjasnim. ja som si vytlacil monitor 2006 a popozeral komparo. ucil som sa to asi tak 3 dni (vseobecnu latku samozrejme kazdy den, ved sme to v skole opakovali 100x),a vsetko co som nechapal tak som si to zopakoval a pozrel stare zosity. a teraz tam strelia 45 minut casu a riadne divne ulohy. tak sa tu laskavo prestan hrat na velkeho frajera, kedze ty si monitor tento rok, podotykam , nepisal. :? ked si porovnas monitor zo starsich rocnikov a tohtorocny tak ti to hned zapne. :evil:
ja som moj prispevok myslel vseobecne, nebol to utok na teba. :wink: ja verim, ze to nie je lahke, hlavne stres a ulohy nemusia sadnut.
inflater
Medium Star
Medium Star

ok. nuz co, len dufajme abych nejake to percento na matike nahrabal :(

//edit: som zvedavy kedy pridu vysledky, nech to uz mam z krku... 8.2 pride na internet kluc spravnych rieseni a monitor v PDF ale kedze v matike som asi 6 otazok tipoval ako keno.. :lol: masina vypluje 45 % :lol:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

monitor je ako psychotest :lol: na to sa netreba ucit... klasicky clovek so sedliackym rozumom napise sfleku na 75%+

a monitor som pisal :)
inflater
Medium Star
Medium Star

dnes? no u mna je ta nevyhoda ze sedliacky rozum zrovna nemam :lol:
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

inflater napísal:dobry boze, ked som sa pozrel na matiku 1. cast tak ma totalne vystrelo :shock: no nic, 9 vysledkov bych mal mat garantovanych ako spravne, ostatne som musel potipovat lebo som to riadne zabaranil a uz sme koncili... :(

slovencina bola o cosi lahsia, ale mala dost chytakov... na niektore som prisiel, dufam ci tam mam maximalne 5 zlych... no tak ked porovnam komparo a monitory 2006 a 2007 tak to je lahoda oproti tomuto co nam podstrcili pod nos :x

moj tip: matika 45% a menej
slovencina 60%
mg,neber to v zlom,ale na Monitore ti nejde o zivot... :roll:
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

prva cast matematiky(myslim to kde si mal dplnit cisla a nie kde si mal ABCD) bola premna uplne primitivna...mal som ju vyratanu za 10 minut....
Kubiak215
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kubiak215 »

den333 napísal:prva cast matematiky(myslim to kde si mal dplnit cisla a nie kde si mal ABCD) bola premna uplne primitivna...mal som ju vyratanu za 10 minut....
mas pravdu matika bola total lahka ale kvoli mojej nepozornosti mam dve nespravne to nieje az take hrozne....druha cast niektore priklady boli dobre niektore otras proste ale dalo sa to celkovo mam matiku rad 8)....slovina prva cast ked som pozrel na tom som sa zhrozil :shock: ze tak debilne sformulovane otazky a este k tomu take blbosti...no a druha cast zo sloviny to bola lahoda :lol: som tam popisal co sa dalo aj ked niektore somariny a potom som uz kracal domov s dobrym pocitom :lol: to je vsetko....sry za tolko smajlov
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

boze ja som sa na monitor nic neucil a bolo to celkom v poho..sedel som uplne v zadnej lavici vedla spoluziacka a adalej spoluzak biflos jak hovado ten mal 100% z obidvoch a ked som nieco nevedel len som zavolal nanho napr.hej ako ma byt ta 11 z matiky?a on my povedal odpoved a ked sme cestou isli domov tak sme sa na tom smiali:-D tak si z toho nic nerobte to budete vediet
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa shanoy »

neviete zadania??
inflater
Medium Star
Medium Star

btw. to ze niektori mali na monitore aj 90% svedci to, ze kedysi ten test bol lahsi a postupne tam zacinaju pridavat uplne ine veci - tento rok ta druha cast bola skusobna, za chvilku sa bude robit monitor aj z cudzieho jazyka :lol:

si pamatam ze monitor z r. 2005 alebo 2006, aj ked neviem ktora forma: prva otazka bola: vypocitaj 33 - 52... :lol:
Timothy
Amateur
Amateur

Zadania

Príspevok od používateľa Timothy »

alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

sacek napísal:nepisal. preco sa pytas ?
Nó ja len tak :D
Nevidel si tie drísty čo tam boli...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

inflater napísal:btw. to ze niektori mali na monitore aj 90% svedci to, ze kedysi ten test bol lahsi a postupne tam zacinaju pridavat uplne ine veci - tento rok ta druha cast bola skusobna, za chvilku sa bude robit monitor aj z cudzieho jazyka :lol:

si pamatam ze monitor z r. 2005 alebo 2006, aj ked neviem ktora forma: prva otazka bola: vypocitaj 33 - 52... :lol:
2006, ten som písal ja. :) Nahodou som si ten príklad 3x prešiel, či som ho nahodou nedomrvil. :D

Počul som už, že matika bola stupidus primitivaceae a slovenčina mrte ťažka.. ŠPÚ si asi robi zo študentov prdel (ako s maturitami) ..
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Zadania

Príspevok od používateľa shanoy »

diky
Timothy
Amateur
Amateur

Vysledky MONITORA 2008

Príspevok od používateľa Timothy »

Vysledky sú už určite správne sú zo statpedu kde nájdete kľúče správnych odpovedí a aj zadania.

M - forma A:
1: 5;
2: -26;
3: 190;
4: 1800;
5: 450;
6: 5;
7: 640;
8: 87;
9: 2;
10: 3;
11: D (14,4);
12: C (CB);
13: B (45);
14: A (1,38);
15: A (15);
16: B (KRUH);
17: C (15);
18: B (1:110 000);
19: D (15);
20: C;

SJaL - forma B:

1: C;
2: D ;
3: A;
4: B;
5: C;
6: B;
7: A;
8: C;
9: A;
10: C;
11: C;
12: D;
13: D;
14: B;
15: A;
16: D;
17: A;
18: B;
19: D;
20: C;

Podla mna ty 2. boli blbosti a aj s testom zo SJ boli tazke a zle sformulovane otazky. Radsej mohli nechat 30 otazok na 60 a 90 minut a 1 odpoved by vychadzala len na 3.3 % a nie na 5%. A zevraj tie 2. casti boli kvoli tomu ze SR je v podpriemere v monitoroch alebo take nieco. No a teraz budeme este viac v podpriemere si myslim. Napisal som na 90%(M) a 80% (SJ).
makoss
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makoss »

jaa sa tesim napisal som na 95% matiku a na 90% slovinu ! juch ! :D:D
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

ja mam slovinu na 75% najmenej mozno aj viac len si nepametam vsetky vysledky ktore som dal a matiku mam na 95% :aasmile3:
Napísať odpoveď