Axxis napísal:Hmm, ciastocny cigan ak sa nemylim. A okrem ineho Hitler mal tiez nejake zidovske korene podla toho co som tu mal moznost citat. Kadejake extremy sa najdu.
No na tej fotke je pomerne dost cierny.
Jiřího Fouse (vraha) jsem znal už od raného dětství a chodili jsme spolu do školy. Byl to adoptovaný Cikán, vychovával ho adoptivní otec. V dětství jsme si s Jirkou rozuměli. Domníval jsem se, že je to velká výjimka mezi Cikány. Když byl větší, začal si holit hlavu, aby mu nebyly vidět černé vlasy. Chodil do klubu vojenské historie a opravdu se snažil. Světe div se, kluci národního smýšlení ho mezi sebe přijali a chodili s ním na pivo. Kluci, se kterými se více sdružoval, nejsou členy žádné nacionalistické organizace, nechodí na demonstrace a nevyvíjí žádnou zvláštní aktivitu. To říkám hlavně proto, aby Antifa nepřišla s dalšími nesmysly. Při vší úctě, Jurášek se velice snažil, ale vždy mu trochu „hrabalo“. Od doby, co ho vyhodili z klubu vojenské historie, chodil pořád ve vojenském a nosil bajonet. Naneštěstí ho měl u sebe i v době vraždy. To, co se stalo, nečekal opravdu nikdo. Jak média, tak kamarádi svědků tvrdí, že incident nebyl kvůli ideologickým věcem SHARP versus neonazi, ale že šlo jen a pouze o osobní spory.
Zrejme to spochybnis ale uprimne je mi to jedno. Na prvy pohlad spominany vrah ani nevyzeral ako skinhead, mal na sebe armadne oblecenie, utok nebol rasovo zamerany, neviem o co ti stale ide.
K Hitlerovmu zidovstvu sa nebudem vyjadrovat lebo ta pravdepodobnost tam je asi 10% a uz o nom boli popisane aj take veci ze bol bu*erant atd. U Fousa sa to ale povedat neda, predsa nejsme slepy.
Axxis napísal:Tak ale minimalne tu robite neuveritelnu zidovsku aferu, ktora sa pohybuje v nadnarodnych kruhoch a pri tom nikdy nikoho s tych strasnych pekelnych zidov nestretnes ani nijako neovplyvnia Tvoj zivot. A si z nich cely prec.
Samozrejme ze robime zidovsku aferu. Tebe tu vadia nejaky ozbrojeny trtkovia niekde v texase a ludia ktory maju moc nad svetom ti uz nevadia. A myslim si ze to ma na zivot obycajnych ludi pomerne dost velky vpliv a urcite nie pozitivny. K tymto tvojim postojom som sa uz vyjadroval v inej teme, a mozem povedat ze si strateny pripad.
Axxis napísal:A okrem ineho k tym clankom pristupujes ako keby boli svato svata 100%-tna pravda.
No mohol by si byt konkretnejsi.
Axxis napísal:S rovnakou urcitostou s akou popieras uz mnou spominane historicke ci vseobecne akceptovane fakty tvrdis
Tie tvoje vseobecne akceptovane fakty su fakty akceptovane vacsinou resp davom, co ale neznamena ze su pravdive.
Axxis napísal:(napr. teraz ta slavna tema okolo toho SHARP chalana co ho zabili. vsetci okrem NS tvrdia, ze ho zabil neonazi, ale NS tvrdia opak tak uz to musi byt pravda)
No tak potom NS asi maju jediny otvorene oci.
Axxis napísal:TVOJE VLASTNE SKUSENOSTI ani s antifou ani ostatnymi NS
Co po skusenostiach, to su skusenosti s jednotlivcom alebo skupinou ktore mozu byt pozitivne alebo negativne podla chovania a inteligencie toho jednotlivca alebo skupiny. Z tychto skusenosti je dost neobjektivne si utvarat obraz o ideologii ktoru zastupuje.