MONITOR 2008
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Co by ste oznacili v SjL forme B tu otazku 2 ? Podla mna to B nie je. O hraniciach je tam napise iba cast prvej vety. A to predsa "postupne sa otvaraju" neznamena , ze "su UZ otvorene", nie ? Ja som teda oznacil D
Inak neviete, ci sa beru aj tie druhe casti ? Tie trapne gramotnosti ? Tie som teda uplne odflakol, aj ked niektore ulohy boli primitivne. Kamarat zevraj cital na statpedu, ze sa neberu, no nam ucitelia hovorili, ze sa berie aj to .. tak teraz neviem. A ak hej, bude sa to pripocitavat k normalnym testom (test c.1) alebo zvlast ? Lebo by mi to mohlo pekne pokazit percenta ..
Inak neviete, ci sa beru aj tie druhe casti ? Tie trapne gramotnosti ? Tie som teda uplne odflakol, aj ked niektore ulohy boli primitivne. Kamarat zevraj cital na statpedu, ze sa neberu, no nam ucitelia hovorili, ze sa berie aj to .. tak teraz neviem. A ak hej, bude sa to pripocitavat k normalnym testom (test c.1) alebo zvlast ? Lebo by mi to mohlo pekne pokazit percenta ..
-
HENRICH1571993
Expert
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
no matika bola o dost tazsia nez slovina. z matiky tipujem 60% (12 dobre, 2 som nemal, dalsich 6 som tipol kvoli casu) a zo sloviny tak 80% (16 by malo byt dobre, 4 zle)... a monitor bol neprimerane tazky, na matiku nadany jednoducho nie som a na niektore priklady jednoducho nebol cas (a isto by som si ich dorobil). porovnajte - minuly rok bol na matiku hodinu a pol casu, teraz ani nie hodinu - no radsej 30 suchych otazok bez kalkulacky a 90 minut ako 20 + 15 "uloh z praxe" s kalkulackou a 45 (+ 30) minut... ved cas na tie dva testy sa nerovna ani povodnemu monitoru 2007 
druha cast bola len skusobna, bude opravena v septembri a na prihlasky sa nepise, nechapem naco sme to riesili... a ked chce Mikolaj argumentovat ze sme "pod priemerom" tak nech zavedie ucebnice kde bude viac praxe nez teorie ako je to doteraz namiesto toho aby stazoval testy... blb. ani ten prvy vyraz vyriesit nedokazal... (az potom po chvili). dal bych mu to pod cumak nech riesi a 45 minut. nech vidi.
druha cast bola len skusobna, bude opravena v septembri a na prihlasky sa nepise, nechapem naco sme to riesili... a ked chce Mikolaj argumentovat ze sme "pod priemerom" tak nech zavedie ucebnice kde bude viac praxe nez teorie ako je to doteraz namiesto toho aby stazoval testy... blb. ani ten prvy vyraz vyriesit nedokazal... (az potom po chvili). dal bych mu to pod cumak nech riesi a 45 minut. nech vidi.
nam hovorili, ze sa druhe neberu... ze ostavaju na skole...*****HERO***** napísal:Co by ste oznacili v SjL forme B tu otazku 2 ? Podla mna to B nie je. O hraniciach je tam napise iba cast prvej vety. A to predsa "postupne sa otvaraju" neznamena , ze "su UZ otvorene", nie ? Ja som teda oznacil D
Vysledky zo STATPEDU.sk
http://www.statpedu.sk/buxus/docs//test ... estmat.pdf vysledky z M forma A aj B
http://www.statpedu.sk/buxus/docs//test ... stsjal.pdf vysledky zo SJaL forma A aj B
http://www.statpedu.sk/buxus/docs//test ... stsjal.pdf vysledky zo SJaL forma A aj B