Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

Silmer
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

dobra stranka je
http://www.bongoshop.tk/
,neradim ti nic si objednavat z
http://www.smokeshop.sk/ , tusim je to tam aj drahsie

//edit : a zancku, napr TopMark..., odtial si planujem casom jednu asi kupit.., napr z znacky aladin by som si nekupoval

//edit2 : a este jin , kde tam je ten tabak shop , v mlinskej doline pri internatoch? (tusim si to spominal zo 8 stran dozadu )..
to je tam hned vedla jak je konecna autobusov? ku tym internatom teda casto nechodim tak sa tam dobre nevyznam :D , lebo ak su tam lacne tabaky, si tam pojdem kupit matu :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ludia - cim inak nakladate tabak? ak to mam este miesat? ja vzdy fajcim cisty=>jeden tabak a aj tak som dost zasvineny od toho a takto sa babrat s viacerymi? alebo nozikom? lyzickou? :D poradte... ak to tu bolo tak sa mi nece citat 22 stran...
inkognitto
Star
Star

Príspevok od používateľa inkognitto »

ja to robim sparatkom. mam taku tvrdsiu kocku serbeti a z tej to vzdy tak odpacim. a stiahnem po tom celofane v ktorom je zabaleny do korunky.potom ho tam este podobem aby bol dobry priechod vzduchu a aj mu troska "znizim hladinu" aby to nebolo velmi blizko uhlika. a tym sparatkom hned aj poprepichavam alobal.
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

Silmer napísal:dobra stranka je
,neradim ti nic si objednavat z
http://www.smokeshop.sk/ , tusim je to tam aj drahsie

//edit : a zancku, napr TopMark..., odtial si planujem casom jednu asi kupit.., napr z znacky aladin by som si nekupoval

//edit2 : a este jin , kde tam je ten tabak shop , v mlinskej doline pri internatoch? (tusim si to spominal zo 8 stran dozadu )..
to je tam hned vedla jak je konecna autobusov? ku tym internatom teda casto nechodim tak sa tam dobre nevyznam :D , lebo ak su tam lacne tabaky, si tam pojdem kupit matu :)
na www.bongoshop.tk som si vyhliadol fajku TopMark, len som tam nenasiel tabaky, je nejaka dobry e-shop aj na tabaky?
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

na tabaky sa spitaj jina :wink: , on je tu expert
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Silmer napísal://edit2 : a este jin , kde tam je ten tabak shop , v mlinskej doline pri internatoch? (tusim si to spominal zo 8 stran dozadu )..
Ako máš parkovisko pri tom cintoríne, tak pôjdeš od neho smerom hore a naľavo sú potraviny. Vojdeš do nich a hneď naľavo máš výklad a takú malinku miestnosť s tabakmi a už tam majú aj široký sortiment VF z dovozu (egypt - topmark aj aladin si môžu pískať). Ale pokiaľ sa tam rozhodneš kúpiť aj VF samotnú, tak si ju poriadne prezri, aby si nechytil chybový kus :wink: Ak v tom obchodíku nikto nie je, tak vojdi do potravín a popros dáku predavačku, nech ti to otvorí.
Maki napísal:ludia - cim inak nakladate tabak? ak to mam este miesat? ja vzdy fajcim cisty=>jeden tabak a aj tak som dost zasvineny od toho a takto sa babrat s viacerymi? alebo nozikom? lyzickou? :D poradte... ak to tu bolo tak sa mi nece citat 22 stran...
Pokiaľ miešam dva, alebo viac tabakov, tak si ich najskôr naberiem lyžičkou do malej misky, tam ich poriadne premiešam a potom naložím do korunky. Ak dávam len jeden druh tabaku, tak listy tabaku drobím medzi prstami.
violator napísal:na www.bongoshop.tk som si vyhliadol fajku TopMark, len som tam nenasiel tabaky, je nejaka dobry e-shop aj na tabaky?
Na tabaky poznám jeden dobrý web, lenže je zahraničný, tak chvíľku trvá, kým Ti to dojde. Inak akú topmark si si vybral?
violator
Star
Star

VF TopMark 30/ 1 ST otočná ľad zelená za 1900, chceme sa s kamosmi zlozit a kedze bude casto prenasana nechceme kupit kram, co ty na nu vravis, lebo ja sa velmi vo vod. fajkach nevyznam?
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no vf, si tam neplanujem kupit, iba tabak... :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

violator napísal:VF TopMark 30/ 1 ST otočná ľad zelená za 1900, chceme sa s kamosmi zlozit a kedze bude casto prenasana nechceme kupit kram, co ty na nu vravis, lebo ja sa velmi vo vod. fajkach nevyznam?
Nuž takto: Nie je to zlý výber, ale na tvojom mieste by som bral VF TopMark 26/1 Stredná. Prečo? Tá tricina je totiž čistý marketingový ťah. tým, že je otočná - teda podstavcom zmenili jej výšku, ale to pre fajčenie nehrá žiadnu rolu, nakoľko nazväčšili aktívnu plochu fajky (telo), ale na ňu hodili kovový podstavec, čo je dobré akurát tak do čajovní, inak je to fakt oštara (prvú VF som mal tiež otočnú). Často sa mi to nevošlo do dresu a tak som to musel plniť fľašou vody. ďalej slovíčko "ľad". Zbytočnosť jak hrom, nakoľko to nemá vôbec žiadny účinok na dym, iba Ti to mierne ochladí telo. Ak niekde má ľad zmysel, tak je to teda priamo vo vode, čo Ti dym priamo ochladí. Takže radšej zober tú 26ku a za zvyšné prachy kúp kvalitný šlauch, nakoľko hentie sú papierové, desne sa zanášajú a keď ich prepláchneš, tak ti z nich začne ísť taký hnedý hnusný prášok.
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no podla mna to neni az taka zla fajka jak hovoris jin, brat si ju kupil len modru, minuly rok a uplne v pohode..., uplna spokojnost..
a vysoka je dost, ale to neni problem...a mne sa k tomu paci :) , dalej ty to plnis v drese?..., heh neni to jednoduchsie dat do vane, aj tam celkovo vsetko umyt a naplnit...teda ak mas vanu :D
aj ja presne rozmyslam nad tou VF TopMark 26/1 Stredná ..., kedze uz jednu velku doma mame, tak mi staci aj stredna , a nevizera k tomu zle :)
violator
Star
Star

jin napísal:Nuž takto: Nie je to zlý výber, ale na tvojom mieste by som bral VF TopMark 26/1 Stredná. Prečo? Tá tricina je totiž čistý marketingový ťah. tým, že je otočná - teda podstavcom zmenili jej výšku, ale to pre fajčenie nehrá žiadnu rolu, nakoľko nazväčšili aktívnu plochu fajky (telo), ale na ňu hodili kovový podstavec, čo je dobré akurát tak do čajovní, inak je to fakt oštara (prvú VF som mal tiež otočnú). Často sa mi to nevošlo do dresu a tak som to musel plniť fľašou vody. ďalej slovíčko "ľad". Zbytočnosť jak hrom, nakoľko to nemá vôbec žiadny účinok na dym, iba Ti to mierne ochladí telo. Ak niekde má ľad zmysel, tak je to teda priamo vo vode, čo Ti dym priamo ochladí. Takže radšej zober tú 26ku a za zvyšné prachy kúp kvalitný šlauch, nakoľko hentie sú papierové, desne sa zanášajú a keď ich prepláchneš, tak ti z nich začne ísť taký hnedý hnusný prášok.
ok, myslim ze ta 26 bude lepsia, ale aky mam kupit slauch, googlil som a na TopMark som nenasiel slauch alebo je to jedno akej znacky by som pouzil?

Inak su aj ine kvalitne znacky ako TopMark? Ja som zatial videl len Aladin..
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Silmer napísal:no podla mna to neni az taka zla fajka jak hovoris jin, brat si ju kupil len modru, minuly rok a uplne v pohode..., uplna spokojnost..
a vysoka je dost, ale to neni problem...a mne sa k tomu paci :) , dalej ty to plnis v drese?..., heh neni to jednoduchsie dat do vane, aj tam celkovo vsetko umyt a naplnit...teda ak mas vanu :D
aj ja presne rozmyslam nad tou VF TopMark 26/1 Stredná ..., kedze uz jednu velku doma mame, tak mi staci aj stredna , a nevizera k tomu zle :)
Hou hou!! Hneď nazačiatku som povedal, že to nie je zlý výber, no hovorím, že zaplatí 770SKK navyše, kvôli kusu železa na banke a bezvýznamnej nádobe na ľad pri korunke.
violator napísal:ok, myslim ze ta 26 bude lepsie, ale aky mam kupit slauch, googlil som a na TopMark som nenasiel slauch alebo je to jedno akej znacky by som tam pouzil?
p.s.:Vyrabaju sa aj take kde by som nemusel menit slauch, nejake kvalitne?
:D :D Jaaaj chápem, že sa do VF nevyznáš, ale pobavil som sa - prepáč :lol:
Šlauchy sú totálne univerzálne a nie sú značkové. A na slovenskom internetovom trhu sa najviac oplatia tieto, nakoľko sú premývateľné bez toho, aby sa šlauch vodou poškodil. A čuduj sa svete dokonca smokeshop.sk dal aj fajn cenu :wink:
A či sú aj iné "kvalitné" značky, ako TopMark? Nuž takto. Aladin, TopMark a fajky, ktoré majú svoju značku sú robené sériovo, pre európsky trh a často aj v Európe. Skutočne kvalitnú fajku by si kúpil, pokiaľ by bola priamo z Egyptu / Sýrie / Libanonu / Turecka apod. Tam sa fajky vyrábajú v manufaktúrach a pokiaľ človek nájde dobrý kus, je to investícia na dlhú dobu. Teraz mám práve doma jednu stredne veľkú z egyptu - ťažké liatinové telo s insígniou arabským písmom - a veru, že je skvelá! :wink:
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tak dik za radu , jin, kupil som si tam tie uhliky a som zvedavy ake budu, dnes skusim :)
..inak ta predavacka sa ma pytala , ci to kupujem do kostola :D
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

fajcim pravidelne v podniku, ale na leto budem kupovat aj domov :) oblubeny tabak asi jablkovy alebo mango
bany
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bany »

jasan ze fajciim :) ...
toto leto som si v tunisku konecne kupil, a je celkom dobra... tam to mali na kazdom kroku, takze aj zjednavat sa dalo celkom dobre... pytal za nu 135 a nakoniec som ju zjednal na 45 dinarov a dal mi k tomu aj balenie tabaku :D ... takze keby ste si to chceli kupit a mate v plane ist tam na dovolenku, nekupujte ju tuto, racej vydrzte, hentam je fakt celky vybet a po dohode aj dobre ceny :P ...
inak, moje oblubene prichute su jablko, banan a ovocny mix... nemam moc rad tie bylinove ako napr. mata.... :) :)
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Odbil sa mi kusok tej nadoby na vodu :( :( Nieje na to neake "vodovzdorne" lepidlo? Alebo da sa kupit ta nadobka zvlast?
Maki
Darca
Darca

urcite existuje ale zalezi od toho aky kusok... a ano - nadobka sa da kupit osobitne
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Maki napísal:urcite existuje ale zalezi od toho aky kusok... a ano - nadobka sa da kupit osobitne
A vsetky velkosti nadobik maju rovnaky ten otvor hore? Aby mi tam pasoval zvysok..
Maki
Darca
Darca

hmm - toto ti radit velmi nechcem, ale kedze sa predavaju nahradne nadobky tak predpokladam ze minimalne rovnaka znacka bude mat toto rovnake... ale ci sa to aj medzi znackami lisi? neviem - skor ti poradi jin,,
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

zvonenie33 napísal:A vsetky velkosti nadobik maju rovnaky ten otvor hore? Aby mi tam pasoval zvysok..
Mrkni na:
http://www.smokeshop.sk/shop.php/produc ... nstvo/vazy
Prekvapivo aj smokeshop má prijateľné ceny, ale rozhodne nekupuj drahšiu nádobu, ako 500SKK, potom sú predražené. Do 500 je konštantná cena na trhu. Pri VF záleží na priemere hrdla - takže si odmeraj, aký priemer má tá, čo máš teraz a kúp podľa toho a pre istotu rovno aj s tesneniami - občas sa stane, že nová nádoba dobre nedosadne na staré tesnenie, bývajú tam rozdiely v milimetroch často :wink:
Napísať odpoveď