Nehody vsetkeho typu...
Nehody vsetkeho typu
cawte no co mam napisat asi len to ze raz som isiel z mamou do wiedne lebo sme mali ist pre nahrobny kamen , a ten chlapik z tej firmy sa spital ze na akom sme aute a mi ( seat leon )
a on ze no to nam moze tam dat ale potom ked prideme domov ze mi to nevytiahneme lebo ten nahr. kamen vazil cca.200kil . ze to by sme potrebolavali iba niaky vysokozdvisny vozik a este nam aj povedal jednu dovezitu vetu co ktora znela ,co keby nahodou do vas niekdo vrazi tak ten kamen nas zabije , no mi sme sa potom zlakli a nehali sme to tak a uz sme bol iza blavou na dialnici a bola tam kolona aut a prave vtedy do nas nabural jeden z Hlohovca asi to mohlo byt pri 40 az 50 km za hodku no on mal skodu feliciu a ta mohla ist iba tak do srotu a nase ajto malo iba v zadu skrabance a mierne bol zniceny naraznik ale inac vsetko v pohode, a potom som si spomenul na to co vravel ten chlapik s tej firmya normalne ma striaslo .Iba to som chcel napisat ze naozaj treba si davat bacha to je vsetko dik cawte
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja ked som bol maly tak som drotik strkal do zasuvky, jedno stastie ze do tej diery kde neni prud, ked to nasi videli skoro ich je*lo, stihli mi odtiahnut ruku kym som to vlozil do druhej diery. potom raz som si prepichol dlan srubovakom, a raz sa mi na bicykli smykla noha a zadne koleso mi urobilo krasnu jazvu ktoru mam dodnes.
p.s.:ta nehoda je vazny brutal ale no videl som viacero videi z nehod v rusku, zacinam mat pocit ze tam jazdia sami dementi
p.s.:ta nehoda je vazny brutal ale no videl som viacero videi z nehod v rusku, zacinam mat pocit ze tam jazdia sami dementi
dlan prepichnuta srubovakom ?SchYzo napísal:ja ked som bol maly tak som drotik strkal do zasuvky, jedno stastie ze do tej diery kde neni prud, ked to nasi videli skoro ich je*lo, stihli mi odtiahnut ruku kym som to vlozil do druhej diery. potom raz som si prepichol dlan srubovakom, a raz sa mi na bicykli smykla noha a zadne koleso mi urobilo krasnu jazvu ktoru mam dodnes.
-
Hotwire
Addict
som chcel zvacsit jednu dieru v jednej umelohmotnej kktine a srubovak tym preletel a aj mojou rukouTheking napísal:dlan prepichnuta srubovakom ?to si mal proste normalne dlan prepichnutu srubovakom ? Ppopis to blizsie...potom...si si ten srubovak vybral sam alebo si siel na nemocnicu?
pred chvilkou cca hodka, dve dozadu nejaky typek v KE zapasoval auto ku amsterdamu ... dovody vysoka rychlost, nezvladol jazdu ...
este aj zrazil chodcu ktory bol na chodniku ... vyletel az do protismeru ...
chodec mal stastie v nestasti ze ho to nezabilo a nepripucil ho o zabradlie kde by mal podla mojho nazoru minimalnu sancu na prezitie ...
dufam ze si z toho ludia tu zoberu priklad a nebudu jazdit ako dementi a nebudu robit blbosti za volantom ... moze to dopadnut aj horsie ...
fotene mobil preto taka kvalita ...
chodec mal stastie v nestasti ze ho to nezabilo a nepripucil ho o zabradlie kde by mal podla mojho nazoru minimalnu sancu na prezitie ...
dufam ze si z toho ludia tu zoberu priklad a nebudu jazdit ako dementi a nebudu robit blbosti za volantom ... moze to dopadnut aj horsie ...
ludia budu stale dementi, pred casom som stretol jedneho typka co so mnou chodil na autoskolu... na skusky prisiel na aute to len tak mimochodom... vodicak nespravil ani na treti krat, ale pritom jazdi veselo po meste a stihol mat uz aj havariu.. na silvestra o tretej rano OPITY si sadol za volant a narazil do stromu (nikto nebol nastastie zraneny ani nic, ani on...). auto rozbite, policajti prisli a ma zapis v registri a clovek by si myslel ze si neasdne do auta, ved kto by mu aj dal vodicak, ale realita je ina. podplatil autoskolu obalkou kde bolo 15 tisic a 20. januara ma skusky... takze takob3l1x napísal:pred chvilkou cca hodka, dve dozadu nejaky typek v KE zapasoval auto ku amsterdamu ... dovody vysoka rychlost, nezvladol jazdu ...
ale aby to nebolo take negativne: po stuzkovej mi spoluziacka povedala ze sa jej predomnou nejak rozviazali saty a bola odhalena... ja si na to ale nedokazem spomenuuuut
-
Tomasko
Guru wannabe
hm, to len tak, za havariu bez papierov mu daju iba zapis? lol?tomek00 napísal:ludia budu stale dementi, pred casom som stretol jedneho typka co so mnou chodil na autoskolu... na skusky prisiel na aute to len tak mimochodom... vodicak nespravil ani na treti krat, ale pritom jazdi veselo po meste a stihol mat uz aj havariu.. na silvestra o tretej rano OPITY si sadol za volant a narazil do stromu (nikto nebol nastastie zraneny ani nic, ani on...). auto rozbite, policajti prisli a ma zapis v registri a clovek by si myslel ze si neasdne do auta, ved kto by mu aj dal vodicak, ale realita je ina. podplatil autoskolu obalkou kde bolo 15 tisic a 20. januara ma skusky... takze tak
ale aby to nebolo take negativne: po stuzkovej mi spoluziacka povedala ze sa jej predomnou nejak rozviazali saty a bola odhalena... ja si na to ale nedokazem spomenuuuut![]()
To su 4 rusky kkti roztrhany na kusi
plus dalsi 3+1 ludia ktory su spuceny v aute.
Inac som si akurat spomenul na to,ze raz som si s kancelarskym spinkovacom na papier zospinkoval ukazovak s prostrednikom
A este raz som bol s mojou o rok starsou tetou vonku a prechadzali sme cez taku velku mlaku tak som tam hodil do stredu tak uasi metrovu dosku (lebo som mal trampky a voda bola tak 3/4 cm) no a jak som jej povedal, ze : "davaj si pozor, lebo z dosky trci klinec!" a hned na to som slapol na dosku a obrovska bolest, dvihol som nohu a doska sa dvihla tiez
musel som si ju dat dole, no jak sa mi raz zacala liat krv z chodidla tak som hned utekal na chirurgiu, a tam som si este vytrpel svoje.
Inac som si akurat spomenul na to,ze raz som si s kancelarskym spinkovacom na papier zospinkoval ukazovak s prostrednikom
A este raz som bol s mojou o rok starsou tetou vonku a prechadzali sme cez taku velku mlaku tak som tam hodil do stredu tak uasi metrovu dosku (lebo som mal trampky a voda bola tak 3/4 cm) no a jak som jej povedal, ze : "davaj si pozor, lebo z dosky trci klinec!" a hned na to som slapol na dosku a obrovska bolest, dvihol som nohu a doska sa dvihla tiez
toto sa stalo aj mne, ale ja som stupol na dosku kde boli hned dva klince. bolo to na takych malych pieskovych jazerach, kde bolo asi pol metra vody. haluska. som si tak isiel. najprv som si myslel ze ma nieco pokusalo, ale ked som vytiahol nohu, tak som sa nestihol cudovat
a este si spominam na jednu prihodu. bolo to uz davno, asi tak pred 5 rokmi. chalani skejtaci jazdili v sk8parku a jedneho niekto strelil vzduchovkou asi 1cm od bradavky. strela isla z niektorej zahrady susednych rodinnych domov. samozrejme ze volali polisov. na pocudovanie tam hned boli. ukazali im co sa stalo a odkial to prislo. jeden flojd sa isiel pozriet k plotu a v trave stupol na malu dosticku v ktorej bol klinec. to ste mali vidiet ten ksicht, ked mu klinec prerazil podrazku tych papierovych polobotiek a zapichol sa mu do nohy. fu, tolkych nadaviek a tak rychle vyriesenie pripadu som este nevidel.
a este si spominam na jednu prihodu. bolo to uz davno, asi tak pred 5 rokmi. chalani skejtaci jazdili v sk8parku a jedneho niekto strelil vzduchovkou asi 1cm od bradavky. strela isla z niektorej zahrady susednych rodinnych domov. samozrejme ze volali polisov. na pocudovanie tam hned boli. ukazali im co sa stalo a odkial to prislo. jeden flojd sa isiel pozriet k plotu a v trave stupol na malu dosticku v ktorej bol klinec. to ste mali vidiet ten ksicht, ked mu klinec prerazil podrazku tych papierovych polobotiek a zapichol sa mu do nohy. fu, tolkych nadaviek a tak rychle vyriesenie pripadu som este nevidel.
Nehody vsetkeho typu...
ked som bola este mala, spadla som z jednej preliesky rovno na ksicht.. Sanka sa mi trochu posunula smerom do zadu..A v osemnastke ma caka nejaka operacia....
Pre mna to bola dost vazna nehoda... od vetdy som riadne padla na hlavu..
! 
Pre mna to bola dost vazna nehoda... od vetdy som riadne padla na hlavu..
-
nejakymarko
Addict
omg to si robis prdel cloveceSkolacik napísal:Sry za OT: Ale tu sanku nema vzadu..neviem co vymysla. Je uplne nadherna
viem, ze si teraz superzamilovany a ona je superkrasna, ale nemusis to pisat do temy o urazoch...
ked sa mozno rozidete(nie, ze by som vam to prial), to editnes a prepises, ze ma pravdu a sanka jej trci az z temena ci co?
no a k teme...v zivote som nemal nic zlomene, vyklbene ani prepichnute...najhorsie moje zranenie bol asi pad z bicykla v 12 ked som si skoro sam presiel hlavu
-
nejakymarko
Addict
tak to nie. Fakt nic nevidno. ani ked o tom vies ani ked o tom neviesAiden napísal:omg to si robis prdel clovece![]()
viem, ze si teraz superzamilovany a ona je superkrasna, ale nemusis to pisat do temy o urazoch...
ked sa mozno rozidete(nie, ze by som vam to prial), to editnes a prepises, ze ma pravdu a sanka jej trci az z temena ci co?
a aby si mal pokoj na dusi tak k teme:
Mal som zlomene zapästie a klucnu kost. Oba zranenia pri futbale takze sportom k trvalej invalidite
-
blitzkrieg
Professional
ja som mal raz zlomenú ruku... asi v 14, pri baseball-e, bežal som vyradiť hráča ktorý bežal na poslednú métu, pred dopadom na ňu som do neho vrazil s loptičkou v ruke a ruka pukla... 2 cm za zápästím, ruka ako otvarak na konzvervy, 2 mesiace sadra a 2 mesiace rehabilitácie... jediné zranenie za 22 rokov aj to som skoro okriplavel 
-
erytrocyt
VIP
Čo poviete na nehodu ktorá sa stala jednému českému chlapcovi z Třebone? http://spravy.pravda.sk/ucni-nafukli-sp ... ronika_p09
-
Hotwire
Addict
trosku to nechapem..to mu len prilozili k zadku a pustili nie? tak ako to ze mu "dnu" vniklo tolko vzduchu? nepoviem zebyze mu to strcia rovno do diery ale len takto ze to prilozia? je to cele nake divne, co povies?erytrocyt napísal:Čo poviete na nehodu ktorá sa stala jednému českému chlapcovi z Třebone? http://spravy.pravda.sk/ucni-nafukli-sp ... ronika_p09
/edit: fiha toto bol 700.ty prispevok? omg nikdy by som nepovedal ze tu tolko prispevkov niekedy napisem