Drogy
Posledne styri dni/noci som zazival vylety s mojou kamaratkou Mariou, bola to haluz, porozmyslal som o veciach minulych i buducich. Ale, ze by som sa kvoli tomu triasol aby som si zase dal sluka, to nie. Drogy su zaujimave, ale nie je nad to mat cistu hlavu a zit v skutocnej realite (aj ked je relativne, co je skutocne) 
cus ludia mam celkom zaujimavu vec
dnes som tak kukal po internete a o marihuane a ked som si precital tuto vec tak som bol dost zaskoceny
...je pravda ze kazdy to znasa inac ale myslim ze to muselo prispet k tomu
celkom sranda...este kukam o tom na nete je toho viac...
co si o tom myslite ?
travicku som troska ako kazdy v minulosti mal a mam tuto chorobu...liecim sa nanu a ani raz za celu chemoterapiu co si pamatam tam som nevracal (co je velmi zvlastne kedze vacsina ludi ano a byva im nevolne) a v sucastosti mi neni ani zle a to sa uz aj lekari cuduju obcasAntiemetikum - v 70. rokoch pacienti trpiaci Hodgkinsovou chorobou a ďalšími typmi rakoviny, podstupujúci chemoterapiu zistili, že keď pred chemoterapiou fajčili marihuanu trpeli menej žalúdočnou nevoľnosťou a zvracaním . Štúdia uverejnená v New England Journal of Medicine, uvádza že THC zamedzilo žalúdočnú nevoľnosť a zvracanie u 81% pacientov.
co si o tom myslite ?
Na Slovensku najst "normalne" koleso je dost tazke vzdy je tam nejaky bordel tym myslim od pika hera az po praskovy cukor a muku... ucina latka v extaze je MDMA a tato latka podporuje nadmerne vylucovanie serotoninu do mozgu takze by si mal dostavit stav stastia a povznesenosti vacsinou vsak hlavne primes su vyssie spominane amfetaminy a metafetaminy(piko) ktore dava pocit naslapania a hyperaktivity.impact napísal:Pri kolese mas to iste. Podla toho kolko amfetaminov(alebo inych latok) tam daju, podla toho mas stavy. Vacsinou Ti staci jedna tabletka tak na 4hodiny. Raz mi kamarat vravel, ze v jednom meste na party boli take kolesa, ze kto si dal ten sa zgrcal, pretoze boli take nadupadne bordelom, ze by zlozili aj 200kg chlapa
Dost casto sa stava ze kolese s vyssou davkou MDMA mas chvilky depresie pretoze si vycerpas zasoby serotoninu a chvilku trva kym sa tato hladina ustaly.
Ale videl som dokument kedy MDMA pomohlo jednej zene sa dostat z traumy zo znasilnenia... tymto nechcem obhajovat branie tejto latky ale ma dost zaujimave ucinky v ramci mediciny
pri here sa vravi ze tak po 2-3 davkach je to uz s tebou <> ale zalezi od toho aka je jeho cistota aj od typu cloveka ale vo vseobecnosti je vysoko fyzicky navykovy na opiaty sa velmi rychlo zvyka...P3Bo napísal:Aka velka davka musi byt aby mala ucinok ? AK mozete tak rozpiste pri kazdom dakujem .
marihuana hmm je to od kazdeho idndividualne ja som sa 1-krat sfajcil ked som to skusil tak 4-krat ale ta trava mala dost velky obsah thc bo som si radsej zavolal taxik a doma som
piko - hmm. u kamosa to prebiehalo tak ze si daval najprv ciary aby sa zabavil tak 1-2 lajny za mesiac, potom potreboval byt hore do roboty a myslim ze tak po takych 5-davkach do mesiaca ho z to je*lo a zacal davat pravidelne
btw. moj avatar je v ramci recesie takze o mojej osobe nema ziadnu vypovedaciu hodnotu
-
peterkozel
Medium Professional
hovno ako liek, kazdu chvilu pocut a novych dokazoch ci co a na druhy den zas pocujes o vyskume co to vyvracia, kazdy si najde tu svoju pravdu co mu sedi a s tym sedym zakalom netrep lebo je to zeleny zakal cize glaukom - ja nim trpim a poviem ti ze trava nezabera a nelieci ziadny zakal, su to kktinydudo02 napísal:Marihuana posobi ako liek na viac chorob..Napr.jednou z dokazanych je sedy zakal.
-
her_cool_ass
Medium Expert
drogy
ako vidim drogy tu vacsina ludi berie z tej lepsej stranky, ale nezabudajte na par veci...tu su priklady par ludi co sa chceli trosku zabavit.
drogy ako trava, trip, ecko, koks nemaju nejake extra fyzicke nasledky, ale v hlave to spravi dost velku slahacku po dlhsom uzivani...nechcel som tu nikoho napadat ani nic podobne, cel som len poukazat aj na tu druhu stranku drog, aby ste na nu nezabudli ze aj taka existuje..
chcel som este podotknut ze heroin sa zaciatkom koncom 19.storocia pouzival ako liek proti kaslu pre male deti...vsetko ma svoje liecive ucinky, len ta opacna strana je trosku horsia...
drogy ako trava, trip, ecko, koks nemaju nejake extra fyzicke nasledky, ale v hlave to spravi dost velku slahacku po dlhsom uzivani...nechcel som tu nikoho napadat ani nic podobne, cel som len poukazat aj na tu druhu stranku drog, aby ste na nu nezabudli ze aj taka existuje..
chcel som este podotknut ze heroin sa zaciatkom koncom 19.storocia pouzival ako liek proti kaslu pre male deti...vsetko ma svoje liecive ucinky, len ta opacna strana je trosku horsia...
- Prílohy
-
- girlsarmsReducedFileSize[1].gif
- Pervitin, piko, pernik, parno...kazdy to vola inac..ale toto je fakt ten najvacsi hnus na svete
- (48.59 KiB) 749 stiahnutí
-
Tina Turner
Light Expert
-Tvoj nazor Ti neberiem. Lenze drogy su aj alkohol a cigarety. A priznajme sa, kto si nikdy neudrel 1 frtan? A skoncili sme? NIE! Ja osobne mam za sebou viac ako len pivko a cigu...Skusil som vselico, na vselico si utvoril nazor. A skoncil som?? Nemam taky pocit. Chodim na VS, zaroven pracujem a ak mi nieco sposobilo zdravotne / psychicke problemy tak zatial len stres a vycerpanost (ktore mam kvoli tomu, ze zijem - robota, skola, robota, skola.....)p4ra napísal:A je vobec otazne, ze ak si tu davku zaplatis, ze dostanes to, co si v skutocnosti chces skusit. Ja si osobne myslim, ze cele drogy su postavene len a len na psychike cloveka, a ked je niekto slaby, tak ked si da tu prvu, skoncil.
-Droga nie je lento co je nelegalne a pumpujes to do rury. Je to kazdeho osobna vec, ci nieco berie, alebo nie (pokial k tomu nebol donuteny - NEPOZNAM ani jeden taky pripad; alebo pokial svojim konanim neohrozuje okrem seba aj inych)
crystal meth = piko = metamfetaminFrankie napísal:fotky ukazuju uzivanie krystalu (crystal meth), nie pika... (aj v nazve obrazkov to je vidiet) ale pre mna chemikalia ako chemikalia, oboje desna sracka
a marky ty sa ukludni. co prispevok v tejto teme, to flame. nikto netvrdi ze to nie je z drog...
//ohladom pikerskej (resp. crystal meth) temy odporucam dokument Worlds Most Dangerous Drug ... behava to National Geographic
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
her_cool_ass
Medium Expert
hriby
btw poznate taku obec v karpatoch ze Píla? tam vraj zvyku dost hojne rast na jednom mieste hriby, nie je niekto kto vie presne kde to je? a trochu by mi specifikoval blizsie to miesto a podelil sa?
teraz nie je sice sezona, ale do buducnosti...
ako si napisal, zalezi to od jedinca. ja som mal polku hofmana akurat takto pred rokom. chlap od ktoreho sme to brali nas varoval ze "chalani, dajte si len polku, lebo je to supa" a "mna to zmenilo odkedy som to mal" ... vysledok? s kamosmi sme sa asi 4 hodiny valali od smiechu po zemi na kazdej hluposti co niekto z nas vypustil z ust. tot vse.sacek napísal:mal tu uz niekto LSD? mali ste psychedelicke vyjavy ? ja som mal jedneho znameho ten to raz skusil a odvtedy nevie, co je skutocne alebo len vyjav. ale to zalezi od jedinca.
treba povedat ze vsetci sme uz mali dost skusenosti co sa halucinogenov tyka a po psychickej stranke sme na tom tiez dost dobre takze to bude asi tym.