Sebaobrana - spreje, paralyzery...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
DarK_AngeL
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa DarK_AngeL »

ak chces dam ti link na paralyzery ich ceny sa pohybuju od tych 1500 sk a vysie ale dobry je aj slzak ten stoji nejak 150 sk ale newymyslaj so zbrany na ostre naboje
spanoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa spanoo »

Ja zijem v Dubline a niektore stvrte su DOST nebezpecne tak ked viem ze musim ist cez ne tak mam vzdy zo sebou Nozik a chcem si kupit aj Slzny plyn ;) Uz som ho skusal na sebe...nedoporucujem...nech je chlap aky chce velky a silny...Caser ho zlozi na zem na 100%
DarK_AngeL
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa DarK_AngeL »

jj jasne :) a je to lAcne asi najlepsia obrana a paralyzer ten by ho tiez zlozil na zem :lol:
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

no už mi došiel ten antidog je to v pohode akurat velkost.Len som si ho nechtiac dal trocha do oči :lol: som pretrel trysku prstom a potom som sa poškrabal na oku :lol: jau nechcel by som byt na mieste niekoho kto to schyta do tvare plnou davkou :lol:
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

Les napísal:Paralizer (ale aj nieco ine...) mam stale u seba. Samozrejme, ze na to "ine" mam povolenie na nosenie. Paralizer mam americkej vyroby, vyzera ako mobilny telefon kompletne aj s tlacitkami, skratka perfektna kopia mobilu, lenze je to paralizer, ktory polozi 100kg cloveka na kolena aj keby mal na sebe v zime kabat. Nastastie som ho este nemusel pouzit, hoci nutkanie na Slovensku som uz par krat mal. Nosim tiez "pepper" sprej, ktory je zabudovany do pera, ktory nosim vo vacku. Je ucinny az na 4m lebo je pod tlakom. Mam aj dalsie "hracky" ale nemozem sa tu s nimi pochvalit.

Nechcem presne opisat, ze ako to funguje, ale mam elekricke "zariadenie" na balkone, ze keby sa tam nahodou niekto dostal (vyliezol) po zapnuti alarmu, tak by z neho zostal len maly oskvarok. Tiez sa to este nastastie nestalo. Toto zariadenie som nahlasil aj na policii, ze ho vlastnim lebo je v urcitom stupni utajenia.
Bezpecnostne dvere su cislo 4 co je najvyssi mozny bezp. stupen a su tiez v kategorii "prisne tajne".
ty si čo???james bond???načo to potrebuješ???
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Lukáš, Les má aj strieľajúcu kravatu, takže psssssst :lol:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Les je bohužiaľ len ko*ot neustále pozerajúci sci fi a akčné filmy.. :lol: a nejak ho to trošku zmohlo.. :D
Motion Blur
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Motion Blur »

Boxer alebo nožík.Možeš zobrat aj mame z kuchine ale radim ti radšej vyklápacý (vreckový).
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Ja mam stale vo vrecku kaser... este som nemal moznost ho pouzit, ale citim sa bezpecnejsie snim...
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja mám doma 2xkaser a 3xboxera..nikdy som to nepoužil.. :D ani sa nechystám a ani to nenosím pri sebe...
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ten boxer je teda dovoleny, dovoleny 18+ alebo zakazany (pri nejakej prehliadke najdu-zhabu)? :)
pripadne teleskop..
Lucasss
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lucasss »

Patyk napísal:Ja mam stale vo vrecku kaser... este som nemal moznost ho pouzit, ale citim sa bezpecnejsie snim...
ja tak isto, ale minule som ho mal uz vytiahnuty a myslel som uz na najhorsie no nakoniec som si iba trosku zabezal :lol: i ked vtedy mi nebolo do smiechu :?
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

sprej je fajn vec..som si so segrinim raz trafil oko :cry:
ale taky boxer... imidzacka kktina. je to na kontakt cize ak stojis oproti clovekovi co uz za zivot parkrat boxoval tak mozes mat boxer aj s umelym ftakom ale je ti naprd :) ..rovnako aj paralyzer..to je uz trochu lepsie ale ked ti nekto drbne tak si mozes tiskat ten gombik kolko chces ked lezis na zemi :)
ale s takym sprejom dostrieknes na nejaku tu vzdialenost...

aj teleskop je fajn , to je vlastne palica ..:P

ja ked sa vecer vraciam z treningu tak si nunchaku namiesto ruksaku hodim do vrecka ..nevidno to a mam pocit bezpecia :)
E-ness
Novice
Novice

naffin

Príspevok od používateľa E-ness »

Prečítal som si asi polku tohto fóra (keďže uvažujem o kúpe paralyzéra resp. teleskopu) a okrem hentoho Lesa som sa pobavil aj na zmýšľaní poniektorých ohľadne plynových pištolí. Určite je to fajn vec na sebaobranu aj na zastrašenie, ale keď to už na niekoho vytiahnete, tak ten "niekto" NEVIE, že je to len plyňák .... vyberie z puzdra glock alebo desert a máte po guliach ...
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: naffin

Príspevok od používateľa Stoporko »

E-ness napísal:Prečítal som si asi polku tohto fóra (keďže uvažujem o kúpe paralyzéra resp. teleskopu) a okrem hentoho Lesa som sa pobavil aj na zmýšľaní poniektorých ohľadne plynových pištolí. Určite je to fajn vec na sebaobranu aj na zastrašenie, ale keď to už na niekoho vytiahnete, tak ten "niekto" NEVIE, že je to len plyňák .... vyberie z puzdra glock alebo desert a máte po guliach ...
:D na to že je toto tvoj prvý príspevok (aspoň myslím) tak ťa tu na fóre vítam... a hneď ti dám malú radu: keď v nejakej téme prispievaš, skús si ju aspoň prečítať a uvidíš, že sa tu už tento problém riešil :) A to že niekto bude nosť po vonku glock alebo desert... :P jednak su to zbrane velmo drahe, desert je VEEEEELMI velky a ťažký, takže najskor by to mohla byť tak CZ75 alebo čosik podobné. A ako už niekto písal, čím do veľkej miery zmenil môj názor: keď ťa niekto prepadne, tak už na teba svojim real gunom mieriť bude, nemyslíš?
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

beh ak je ich vela , pripadne vyraz tazkeho psychopata z nozom v ruke vyradi aj akeho kolvek vymeteneho skina ( pokial z vas vyciti vecieho vymetenca ako je on sam ) zalezi od situacie kazdy pripad prepadnutia je jedinecny (ako je jedinecna les-ova zbrojna vybava ) ja mam glock 18 a namiesto guliek som tam napchal (vybral gulky ) napchal voskove gulicky ucinost velmi dobra pri strelbe do oka vynikajuca aspon u psov ... (aj skin je druh psa ) ale na ne som to este neskusal ... vyhybam sa konfliktom ako les len nemam taky zbrojny arzenal .... to les : na tu kravatu mas aj patent ??
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

:D
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

spanoo napísal:Ja zijem v Dubline a niektore stvrte su DOST nebezpecne tak ked viem ze musim ist cez ne tak mam vzdy zo sebou Nozik a chcem si kupit aj Slzny plyn ;) Uz som ho skusal na sebe...nedoporucujem...nech je chlap aky chce velky a silny...Caser ho zlozi na zem na 100%
tak to by si sa cudoval...
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Sebaobrana - spreje, paralyzery...

Príspevok od používateľa Flinstone »

brainwirm napísal:takze chcel by som nieco zaobstarat na sebaobranu lebo u nas zacali riadit holohlavi typci. zbili jedneho cloveka preto ze ma dlhe vlasy a ten typek je v nemocnici a ja mam tiez dlhe vlasy :D

takze by som potreboval poradit ohladom sebaobrany nejaky ten sprej pripadne paralyzer

peace
Si kup tu pusku co ma uspavacie sipky pre slona :lol: ale nie no aj ja mam dlhee vlasy a proste chodim v skupinke a vyhybam sa takym ludom neviem prostee ja viem utekat a zatial som utiekol z kazdej situacie tak neviem najlahsie to maju parkouristi lebo napriiklad ked rychlo utekas ves oni su mohutny oni nemaju taku rychlost jak ty a ked niekde zalezies prelezies plot a zdrhas ich to spomalyy alebo za tebou vobec nevudu utekat ale uz aj ja som ich stretol neviem napriklad u mna pomohlo dole hlava pozeral som do zeme a nevsimal si potom na nas zacali pokrikovat rychlo som zasiel za najblizsi roh a sprinty dakde prec :( a ked mas strach nevies jak utekas tomu ver ...
Napísať odpoveď