Sebaobrana - spreje, paralyzery...
-
DarK_AngeL
Amateur
-
DarK_AngeL
Amateur
ty si čo???james bond???načo to potrebuješ???Les napísal:Paralizer (ale aj nieco ine...) mam stale u seba. Samozrejme, ze na to "ine" mam povolenie na nosenie. Paralizer mam americkej vyroby, vyzera ako mobilny telefon kompletne aj s tlacitkami, skratka perfektna kopia mobilu, lenze je to paralizer, ktory polozi 100kg cloveka na kolena aj keby mal na sebe v zime kabat. Nastastie som ho este nemusel pouzit, hoci nutkanie na Slovensku som uz par krat mal. Nosim tiez "pepper" sprej, ktory je zabudovany do pera, ktory nosim vo vacku. Je ucinny az na 4m lebo je pod tlakom. Mam aj dalsie "hracky" ale nemozem sa tu s nimi pochvalit.
Nechcem presne opisat, ze ako to funguje, ale mam elekricke "zariadenie" na balkone, ze keby sa tam nahodou niekto dostal (vyliezol) po zapnuti alarmu, tak by z neho zostal len maly oskvarok. Tiez sa to este nastastie nestalo. Toto zariadenie som nahlasil aj na policii, ze ho vlastnim lebo je v urcitom stupni utajenia.
Bezpecnostne dvere su cislo 4 co je najvyssi mozny bezp. stupen a su tiez v kategorii "prisne tajne".
-
Začiatok Konca
Professional
-
Motion Blur
Zablokovaný
-
chrobakos
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
sprej je fajn vec..som si so segrinim raz trafil oko
ale taky boxer... imidzacka kktina. je to na kontakt cize ak stojis oproti clovekovi co uz za zivot parkrat boxoval tak mozes mat boxer aj s umelym ftakom ale je ti naprd
..rovnako aj paralyzer..to je uz trochu lepsie ale ked ti nekto drbne tak si mozes tiskat ten gombik kolko chces ked lezis na zemi 
ale s takym sprejom dostrieknes na nejaku tu vzdialenost...
aj teleskop je fajn , to je vlastne palica ..
ja ked sa vecer vraciam z treningu tak si nunchaku namiesto ruksaku hodim do vrecka ..nevidno to a mam pocit bezpecia
ale taky boxer... imidzacka kktina. je to na kontakt cize ak stojis oproti clovekovi co uz za zivot parkrat boxoval tak mozes mat boxer aj s umelym ftakom ale je ti naprd
ale s takym sprejom dostrieknes na nejaku tu vzdialenost...
aj teleskop je fajn , to je vlastne palica ..
ja ked sa vecer vraciam z treningu tak si nunchaku namiesto ruksaku hodim do vrecka ..nevidno to a mam pocit bezpecia
naffin
Prečítal som si asi polku tohto fóra (keďže uvažujem o kúpe paralyzéra resp. teleskopu) a okrem hentoho Lesa som sa pobavil aj na zmýšľaní poniektorých ohľadne plynových pištolí. Určite je to fajn vec na sebaobranu aj na zastrašenie, ale keď to už na niekoho vytiahnete, tak ten "niekto" NEVIE, že je to len plyňák .... vyberie z puzdra glock alebo desert a máte po guliach ...
-
Stoporko
VIP
Re: naffin
E-ness napísal:Prečítal som si asi polku tohto fóra (keďže uvažujem o kúpe paralyzéra resp. teleskopu) a okrem hentoho Lesa som sa pobavil aj na zmýšľaní poniektorých ohľadne plynových pištolí. Určite je to fajn vec na sebaobranu aj na zastrašenie, ale keď to už na niekoho vytiahnete, tak ten "niekto" NEVIE, že je to len plyňák .... vyberie z puzdra glock alebo desert a máte po guliach ...
-
gego
Light Professional
beh ak je ich vela , pripadne vyraz tazkeho psychopata z nozom v ruke vyradi aj akeho kolvek vymeteneho skina ( pokial z vas vyciti vecieho vymetenca ako je on sam ) zalezi od situacie kazdy pripad prepadnutia je jedinecny (ako je jedinecna les-ova zbrojna vybava ) ja mam glock 18 a namiesto guliek som tam napchal (vybral gulky ) napchal voskove gulicky ucinost velmi dobra pri strelbe do oka vynikajuca aspon u psov ... (aj skin je druh psa ) ale na ne som to este neskusal ... vyhybam sa konfliktom ako les len nemam taky zbrojny arzenal .... to les : na tu kravatu mas aj patent ??
tak to by si sa cudoval...spanoo napísal:Ja zijem v Dubline a niektore stvrte su DOST nebezpecne tak ked viem ze musim ist cez ne tak mam vzdy zo sebou Nozik a chcem si kupit aj Slzny plynUz som ho skusal na sebe...nedoporucujem...nech je chlap aky chce velky a silny...Caser ho zlozi na zem na 100%
-
Flinstone
Light Professional
Re: Sebaobrana - spreje, paralyzery...
Si kup tu pusku co ma uspavacie sipky pre slonabrainwirm napísal:takze chcel by som nieco zaobstarat na sebaobranu lebo u nas zacali riadit holohlavi typci. zbili jedneho cloveka preto ze ma dlhe vlasy a ten typek je v nemocnici a ja mam tiez dlhe vlasy![]()
takze by som potreboval poradit ohladom sebaobrany nejaky ten sprej pripadne paralyzer
peace