A potom este jedna kriminalka s Tomom Cruisom- The Firm z 1993, napinavy filmik z pravnickeho prostredia s uplne uzasnym soundtrackom a slusnou zapletkou.
Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Keby som povazoval za poslednu dobu poslednych 15 rokov (
), tak by som urcite odporucil Heat (1995), co isiel vcera na jojke. Al Pacino a De Niro v neskutocne dobrej kriminalke, stve ma, ze som to prvy krat videl s CZ dabingom, mam to v kompe uz dlhsie, len sa mi na to nechcelo casovat titulky.
A potom este jedna kriminalka s Tomom Cruisom- The Firm z 1993, napinavy filmik z pravnickeho prostredia s uplne uzasnym soundtrackom a slusnou zapletkou.
In the Valley of Elah - je to napínavé drama, kde syn vojnového veterána (Tommy Lee Jones) záhadne zmizne po návrate z Iraku. Dobré krimi, oplatí sa pozrieť.
-
R1k1nko
Darca
Fools Gold / Bláznovo zlato (2008)
stacil mi aj skaredy CAM a bez tituliek som cekoval
a mne sa tento film moooc paci
trailer a ifno : http://film.moviezone.cz/blaznovo-zlato/
stacil mi aj skaredy CAM a bez tituliek som cekoval
a mne sa tento film moooc paci
trailer a ifno : http://film.moviezone.cz/blaznovo-zlato/
once. super film
dufam ze dostanu oskara. vobec som netusil ze tam je spevak z frames... dbre bolo ze to nebolklasicky happyend, ze to neskoncilo tak ze sa daju dokopy a budu sa mat radi do konca zivota...
we own the night - dobre sa to pozeralo. taky oddychovy film.
american gangster - 3 hodinovy film po kt ma v polovici zacal boliet a trpnut zadok. dopozeral som ho len kvoli tomu ze som chcel vedeit ako to bude s frankom. velmi som mu drzal palce. ten policajt bol az prehnane slusny...
next - mam rad filmy s tym chlapikom
myslim nicolas cage ale v tento film bol kusok slaby. myslienka dobra ale otrepany pribeh s atomovkou...
transporter 2 - neviem preco som sa vyhybal tomuto filmu. krasna oddychovka
we own the night - dobre sa to pozeralo. taky oddychovy film.
american gangster - 3 hodinovy film po kt ma v polovici zacal boliet a trpnut zadok. dopozeral som ho len kvoli tomu ze som chcel vedeit ako to bude s frankom. velmi som mu drzal palce. ten policajt bol az prehnane slusny...
next - mam rad filmy s tym chlapikom
transporter 2 - neviem preco som sa vyhybal tomuto filmu. krasna oddychovka
-
hojko
Site Admin
Michael Clayton - uz dlho som sa chystal na ten film, len som cakal najskor na poriadnu verziu a potom titulky. Hoci mal film vysoke hodnotenie, ostal som mierne unudeny, pretoze polovicu, ak nie hadam aj tri stvrtiny filmu som sa dost nudil, potom to zacalo mat spravne grady a skvely zaver. Keby som mal hodnotit len zaver, tak nie je o com, ale ak cely film, tak taky priemer.
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
Tak isto, ten film je podpriemerny, posledných 10 minút bolo zaujímavých. Je ale nominovaný na Oscara v siedmych kategoriach.mi-chau napísal:ta obdivujem ze si to vobec dopozeral, ja som to vzdal po druhy raz.. neskutocna nuda
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
nie najnovsie, ale aj tak..
videl som v kratkej dobe tri ceske filmy: Gympl, Medvidek a Vratne Lahve a jedine co ako tak stalo za to boli Vratne Lahve...
ak to beriem tak, ze tvorcovia Medvidka sa chvalili tym, ze su tvorcovia Pelisok, tak Medvidek je dost podpriemer..
Gympl ako snaha o Snowbordakov(proste film pre teenagerov) umieral na tom, ze Vorel sa z toho snazil spravit nejaku socialnu dramu abo co, proste tupina...
a na zaver Vratne Lahve-Sverakovci nesklamali..dalo sa pozriet, samozrejme na Sverakovsku klasiku sa to nechyta, ale aj tak...
v pohode, mily film s dost velkym mnozstvom vtipnych momentov..proste da sa
videl som v kratkej dobe tri ceske filmy: Gympl, Medvidek a Vratne Lahve a jedine co ako tak stalo za to boli Vratne Lahve...
ak to beriem tak, ze tvorcovia Medvidka sa chvalili tym, ze su tvorcovia Pelisok, tak Medvidek je dost podpriemer..
Gympl ako snaha o Snowbordakov(proste film pre teenagerov) umieral na tom, ze Vorel sa z toho snazil spravit nejaku socialnu dramu abo co, proste tupina...
a na zaver Vratne Lahve-Sverakovci nesklamali..dalo sa pozriet, samozrejme na Sverakovsku klasiku sa to nechyta, ale aj tak...
v pohode, mily film s dost velkym mnozstvom vtipnych momentov..proste da sa
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
No čo som videla naposledy boli tieto dva filmy:
Atonement - Smutné, romantické a krásne výkony Keiry. Páčila sa mi myšlienka aj samostatné spracovanie. Dala by som tak 8/10.
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street - Jednoznačne jeden z najgeniálnejších filmov aké som kedy videla. Johny Depp je proste famózny herec. A aj spieva pekne
Gympl - Ďalší trapas, ale na rozdiel od snowboardákov som sa aspon raz zasmiala. Pri tom transformátore. Včera sme to skúšali na učieľke
. A inak chabý dej, priveľa sexu, zachvíľu Česi začnú točiť české prci prci.
3/10 chabý (pod)priemer. 
Atonement - Smutné, romantické a krásne výkony Keiry. Páčila sa mi myšlienka aj samostatné spracovanie. Dala by som tak 8/10.
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street - Jednoznačne jeden z najgeniálnejších filmov aké som kedy videla. Johny Depp je proste famózny herec. A aj spieva pekne
Gympl - Ďalší trapas, ale na rozdiel od snowboardákov som sa aspon raz zasmiala. Pri tom transformátore. Včera sme to skúšali na učieľke
Včera som si pozrel Scarface s originálnym dabingom, pretože predtým som to videl "len" s českým dabingom
No a nezostáva mi nič iné len túto výbornú gangstrovku odporučiť
http://www.csfd.cz/film/2335-scarface/
No a nezostáva mi nič iné len túto výbornú gangstrovku odporučiť
http://www.csfd.cz/film/2335-scarface/