Problem s holkou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slavo120 »

Shark NX napísal:Nehovorim ze sa vztah nadviazat neda ... Hovorim ze nemozes povedat cez ICQ chodime spolu??
Pises si s nou dva mesiace ani raz si ju nevidel a povies ze s nou chodis ?? Trochu divne
Moze ti byt sympaticka mozes ju mat rad lebo si s nou mas co povedat.
Ale to ze spolu chodite to jej racej povedz az po tom co sa par krat uvidite nazivo.
;)
noo presne tak ... myslim ze nieco take povedat cez ICQ to asi nie ,, a ako i tak mozte spolu chodit ked si pisete .. s tym mat rad je to pravda ....... nooo a co sa tyka povedat jej to az ked sa par krat uvidite na zivo tak myslim ze ak to bude klapat ak vam to spolocne pojde tak take nieco sa ani nehovori ono to obe strany vytusia no nie :)
midnight_man napísal:s ito vystihol kolega..uplne ze 100%tne je to v pajzli toto..zachvilu uz ani von z domu nebudeme chodit :D a frajerku si cez pokec poriesis perfektna vizia do buducnosti ako :?
ta uz to bude ako vo Star Wars niejaky hologram sa ti objavi a holka bude doma na zadku sediet :D :D ........ este ze mi sa tohto dna nedozijeme no nie
scoors napísal:nooo asi takto porozpravali sme sa :) a vravela ze ma lubi ale nedokaze mi to povedat a som jej povedal ze zajtra v skole nech mi to povie a budeeme spolu chodit 8)
ako sorry ale :D :D :D .................... tak ja ako tiez moc neviem co ti na to povedat ... povie ti ze ta lubi ale nevie ti to povedat ? :D a to ti musi povedat ze ta lubi a potom spolu zacnete chodit ?: :D .................. ako noo ja byt baba tak sa na teba pozeram ze co to za idiota mam ka krku :roll: ..... inac sorry nepoznam teba ani ju ani nic ja ti drzim palce aj vsetko :) , len ten pristup noo povedzme ze mate svojsky :D
scoors
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa scoors »

chlapci skrkol som v zozname ! :cry: :cry: :cry: :wink:
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

este raz a po slovensky? nechapem tu tvoju vetu
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

NuSuey napísal:este raz a po slovensky? nechapem tu tvoju vetu
Podla mna chcel povedat skrtol. Ako som si tak presiel posty, tak nemas preco :cry: skor :aasmile29:
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majka16 »

No ja si myslím, že by to mohlo fungovať, ale tak nemal by si si s ňou písať veľa cez icq, ale chodiť s ňou von a rozprávať sa osobne.. Teda ak je to ešte aktuálne...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

[/quote]ta uz to bude ako vo Star Wars niejaky hologram sa ti objavi a holka bude doma na zadku sediet ........ este ze mi sa tohto dna nedozijeme no nie
No ja zatial ostanem pri tom ze mi holka bude sediet na kolenach :D nie doma na fotelke v dakom holograme...fuj ho.
scoors
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa scoors »

no tka ze si hladam inu holku :D 8)
Napísať odpoveď