Shark NX napísal:Nehovorim ze sa vztah nadviazat neda ... Hovorim ze nemozes povedat cez ICQ chodime spolu??
Pises si s nou dva mesiace ani raz si ju nevidel a povies ze s nou chodis ?? Trochu divne
Moze ti byt sympaticka mozes ju mat rad lebo si s nou mas co povedat.
Ale to ze spolu chodite to jej racej povedz az po tom co sa par krat uvidite nazivo.

noo presne tak ... myslim ze nieco take povedat cez ICQ to asi nie ,, a ako i tak mozte spolu chodit ked si pisete .. s tym mat rad je to pravda ....... nooo a co sa tyka povedat jej to az ked sa par krat uvidite na zivo tak myslim ze ak to bude klapat ak vam to spolocne pojde tak take nieco sa ani nehovori ono to obe strany vytusia no nie
midnight_man napísal:s ito vystihol kolega..uplne ze 100%tne je to v pajzli toto..zachvilu uz ani von z domu nebudeme chodit

a frajerku si cez pokec poriesis perfektna vizia do buducnosti ako

ta uz to bude ako vo Star Wars niejaky hologram sa ti objavi a holka bude doma na zadku sediet

........ este ze mi sa tohto dna nedozijeme no nie
scoors napísal:nooo asi takto porozpravali sme sa

a vravela ze ma lubi ale nedokaze mi to povedat a som jej povedal ze zajtra v skole nech mi to povie a budeeme spolu chodit

ako sorry ale

.................... tak ja ako tiez moc neviem co ti na to povedat ... povie ti ze ta lubi ale nevie ti to povedat ?

a to ti musi povedat ze ta lubi a potom spolu zacnete chodit ?:

.................. ako noo ja byt baba tak sa na teba pozeram ze co to za idiota mam ka krku

..... inac sorry nepoznam teba ani ju ani nic ja ti drzim palce aj vsetko

, len ten pristup noo povedzme ze mate svojsky