(Stará) NOVÁ láska

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
spanoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa spanoo »

No vidim ze uz sa zmenil nazov temy...tak predpokladam ze rozmyslas o moc viav optimisticky ;)
Včielka16
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Včielka16 »

spanoo napísal:No vidim ze uz sa zmenil nazov temy...tak predpokladam ze rozmyslas o moc viav optimisticky ;)
Veľmi si mi pomohol, dal mi veľa rád a viem, že keď budem správne a pomaly postupovať, že sa k nemu dopracujem. Chce to len čas. Ako sa vraví: Pomaly ďalej zájdeš. ĎAKUJEM TI! :wink: Si super človek :)
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

noooo ja osobne by som ...teda aj som sa byvalej prihovoril cez pokec formou ..."ahoj co ty tu??..ako sa mas co mas nove??...dufam ze sa nehnevas ked ti pisem?"... a nejak sme sa rozkecali... :D
Včielka16
Light Expert
Light Expert

mambo55 napísal:noooo ja osobne by som ...teda aj som sa byvalej prihovoril cez pokec formou ..."ahoj co ty tu??..ako sa mas co mas nove??...dufam ze sa nehnevas ked ti pisem?"... a nejak sme sa rozkecali... :D
Vďaka za nápad, no on na pokec podľa mňa nechodí :lol: ale tak podobne začala aj naša konverzácia vo štvrtok v busy :)

A ako to dopadlo? Si s ňou?
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

nooo pekne...ja som s nou uz neni ale sme stale kamosi...ona ma noveho a asi je mamina :D:D
Včielka16
Light Expert
Light Expert

mambo55 napísal:nooo pekne...ja som s nou uz neni ale sme stale kamosi...ona ma noveho a asi je mamina :D:D
Málo kedy sa stane, že ľudia, ktorí sa rozídu, ostanú kamoši. Ale stáva sa :wink: tak podľa toho čo čítam, darí sa jej dobre a dúfam,že aj Tebe. :)
tusken
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tusken »

Včielka16 napísal:Málo kedy sa stane, že ľudia, ktorí sa rozídu, ostanú kamoši. Ale stáva sa :wink: tak podľa toho čo čítam, darí sa jej dobre a dúfam,že aj Tebe. :)
mne sa este nestalo ze s babou s ktorou som sa rozisiel sme neostali kamosi :)
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

tusken napísal:mne sa este nestalo ze s babou s ktorou som sa rozisiel sme neostali kamosi :)
zavisi od sposobu a dovodu rozchodu... ja sa napriklad so ziadnou vobec uz nevidam iba parkrat, ked sa stretneme v meste, tak sa samozrejme pozdravim... :)
Včielka16
Light Expert
Light Expert

Tak ja sa tiež s väčšinou bavím...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

tusken napísal:mne sa este nestalo ze s babou s ktorou som sa rozisiel sme neostali kamosi :)
to znamena, ze si volate, chodite spolu pravidelne dalej von alebo to ze sa jej pozdravis a sem tam porozpravas? :D
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

...ja napodobne, nemozem zostat s byvalou kamarat, pretoze si neviem predstavit ako napr. v mojej spolocnosti bali ineho chalana, nedajboze ze ma pri sebe svojho...len sa pozdravim tot vse...
Včielka16
Light Expert
Light Expert

Ahojte.Ak chcete vedieť pokračovanie, tak vám poviem toľko, že dnes som mu písala SMS či sa nestretneme a on mi len prezvonil, tak som mu volala a povedal mi, že nemá kredit,ale zajtra si kúpi a dohodneme si stretko. :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

kukiak napísal:to znamena, ze si volate, chodite spolu pravidelne dalej von alebo to ze sa jej pozdravis a sem tam porozpravas? :D
skor to druhe, byt kamosi myslel ze nebyt na noze:) ...kto sa najde v prvej variante, tak to dievca mu je viac ako kamka :)
tusken
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tusken »

kukiak napísal:to znamena, ze si volate, chodite spolu pravidelne dalej von alebo to ze sa jej pozdravis a sem tam porozpravas? :D
no chodime spolu von teraz jednu napr doucujem u mna doma matiku. A s druhou som bol dnes v kine. A tretiu moc nevidam lebo je in England .. takze tak tu jednu vidavam asi 4 krat do tyzdna.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

no ok a co ti povedal na ten list? alebo ignore?
Včielka16
Light Expert
Light Expert

midnight_man napísal:no ok a co ti povedal na ten list? alebo ignore?
Takže povedal že som zlatá, ale že keby som sa ozvala skôr,ale momentálne má nejaké 2 mesiace babu, takže zatiaľ môžme byť kamoši, pokiaľ sa s ňou nerozíde, ale myslím si, že to nemá v pláne a už vôbec nie kvôli mne.. Neviem...Od vtedy ma každý deň prezváňa, sem tam ho stretnem v buse. Ale neni som si istá, či mám na neho čakať...
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

necakaj...chod dalej...cakanie sposobuje iba bolest...kludne si ho nechaj niekde v kutiku, ale poohliadni sa inde
Včielka16
Light Expert
Light Expert

Hej, aj rozmýšľam, že keby nejaký chalan o mňa stojí, že by som mu dala šancu a kašlala na dotyčného...
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

to je to najlepsie co mozes v takejto situacii urobit ;)
Včielka16
Light Expert
Light Expert

Aj tak ďakujem všetkým, ktorý ma podržali a poradili... :) :aasmile24:
Napísať odpoveď