spanoo napísal:No vidim ze uz sa zmenil nazov temy...tak predpokladam ze rozmyslas o moc viav optimisticky
Veľmi si mi pomohol, dal mi veľa rád a viem, že keď budem správne a pomaly postupovať, že sa k nemu dopracujem. Chce to len čas. Ako sa vraví: Pomaly ďalej zájdeš. ĎAKUJEM TI! Si super človek
noooo ja osobne by som ...teda aj som sa byvalej prihovoril cez pokec formou ..."ahoj co ty tu??..ako sa mas co mas nove??...dufam ze sa nehnevas ked ti pisem?"... a nejak sme sa rozkecali...
mambo55 napísal:noooo ja osobne by som ...teda aj som sa byvalej prihovoril cez pokec formou ..."ahoj co ty tu??..ako sa mas co mas nove??...dufam ze sa nehnevas ked ti pisem?"... a nejak sme sa rozkecali...
Vďaka za nápad, no on na pokec podľa mňa nechodí ale tak podobne začala aj naša konverzácia vo štvrtok v busy
Včielka16 napísal:Málo kedy sa stane, že ľudia, ktorí sa rozídu, ostanú kamoši. Ale stáva sa tak podľa toho čo čítam, darí sa jej dobre a dúfam,že aj Tebe.
mne sa este nestalo ze s babou s ktorou som sa rozisiel sme neostali kamosi
tusken napísal:mne sa este nestalo ze s babou s ktorou som sa rozisiel sme neostali kamosi
zavisi od sposobu a dovodu rozchodu... ja sa napriklad so ziadnou vobec uz nevidam iba parkrat, ked sa stretneme v meste, tak sa samozrejme pozdravim...
...ja napodobne, nemozem zostat s byvalou kamarat, pretoze si neviem predstavit ako napr. v mojej spolocnosti bali ineho chalana, nedajboze ze ma pri sebe svojho...len sa pozdravim tot vse...
Ahojte.Ak chcete vedieť pokračovanie, tak vám poviem toľko, že dnes som mu písala SMS či sa nestretneme a on mi len prezvonil, tak som mu volala a povedal mi, že nemá kredit,ale zajtra si kúpi a dohodneme si stretko.
kukiak napísal:to znamena, ze si volate, chodite spolu pravidelne dalej von alebo to ze sa jej pozdravis a sem tam porozpravas?
no chodime spolu von teraz jednu napr doucujem u mna doma matiku. A s druhou som bol dnes v kine. A tretiu moc nevidam lebo je in England .. takze tak tu jednu vidavam asi 4 krat do tyzdna.
midnight_man napísal:no ok a co ti povedal na ten list? alebo ignore?
Takže povedal že som zlatá, ale že keby som sa ozvala skôr,ale momentálne má nejaké 2 mesiace babu, takže zatiaľ môžme byť kamoši, pokiaľ sa s ňou nerozíde, ale myslím si, že to nemá v pláne a už vôbec nie kvôli mne.. Neviem...Od vtedy ma každý deň prezváňa, sem tam ho stretnem v buse. Ale neni som si istá, či mám na neho čakať...