Tanec?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
X*X*X
Novice
Novice

Príspevok od používateľa X*X*X »

Lub0$ napísal:Ja neviem, ja mam rad diskoteky, ale nie na parkate a natriasat sa tam. Skor hrat stolny futbal a hlavne biliard a popijt kofolku :P
Mooooj clovek aspon nekdo taky jako ja! :)
OdinHel
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa OdinHel »

...na tenecny ani nechod pokial tanec nemas rad, ja som to tak spravil a nedopadlo to velmi dobre :?
...nemusi kazdy tancovat, potom by boli parkety az moc preplnene...
ryty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ryty »

ja tiez radsej sedim (ale doma) ako ist na disku alebo niekde na party proste nemam rad akcie kde je vela ludi pod vplyvom alkoholu a neda sa s nikym pokecat

ked sa mam priznat, som abstinent, neznasam alkohol a skor by som vedel tancovat valcik ako niekde na diske.
sKoReC
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sKoReC »

ryty napísal:ked sa mam priznat, som abstinent, neznasam alkohol a skor by som vedel tancovat valcik ako niekde na diske.
sry za OT ale nie je schranz vyslovene tanečná hudba?

//:no ok :) aj ja si ho rád vypočujem len nie je naň kde tancovať
ryty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ryty »

sKoReC napísal:sry za OT ale nie je schranz vyslovene tanečná hudba?
nevadi nic sa nestalo

mas pravdu da sa povedat ze schranz je tanecna hudba ale ja ju rad pocuvam ale netancujem :)
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Dance dance...

Príspevok od používateľa forgottten »

Tanec? Wow... Tanec mám rád, aj keď nie celkom tak isto ako iní.

Diskotékové tance

Toto je pre mňa niekedy dosť problém. Jednak že nemám nejakú skvelú postavu a preto hádzať okolo seba rukami a nohami je nie len vtipné, ale aj pomerne nebezpečné. Nepijem, takže si nemôžem pomôcť nápojom, ale tu a tam na mňa niekedy príde tá tranz-nálada a dokážem byť úplne mimo a triasť sa akoby do mňa pustili 220V. Vtedy si všímam, že aj ľudia odrazu na mňa pozerajú ako na ... WOW človeka. Ale to sa mi stáva len zriedka a vtedy väčšinou neviem čo robím... V každom prípade nemám odvahu počas tohoto vyvádzania prísť k babe a vyvádzať spolu s ňou. To je na mňa až moc hard-core...

A vysedávam niekedy aj ja, ale to ma tak frustruje a tak mi to likviduje náladu, že sa buď pripojím, alebo sa zoberiem a odídem...

Koncertové tance

Tak to je POGO... tu nie je o čom hovoriť...

Moja obľúbená hudba a tanec

Ak hraje moja obľúbená hudba, nemám absolútne problém trsať, skákať, šalieť, vrieskať... Moja hudba ale na koncertoch a diskotékach nehráva, preto tieto šialenosti robievam len doma a keď tam s priateľmi ak máme zostavu nejakú....

Spoločenské tance

Ešte som ani na plese nebol, ale bol som na katarínskej zábave a už viem ako tak tancovať čaču, valčík a čardáš. A celkom sa mi to pozdáva. Je nadiktované, čo sa má robiť, takže to buď vieš, alebo nevieš. A pridáva to akýsi divný šmrnc vo vzťahu medzi dvoma tancujúcimi.. Naozaj. Je to skvelý pocit
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Lub0$ napísal:Ja neviem, ja mam rad diskoteky, ale nie na parkate a natriasat sa tam. Skor hrat stolny futbal a hlavne biliard a popijt kofolku :P
presne tak. hoci ja diskoteky skor nie ako ano, ale vo vseobecnosti tiez radsej uprednostnim pohodicku pri stolnom futbale s kofolou a partickou. ved nikde nie je predsa napisane, ze kazdy musi byt na parkete. ked sa niekto viacej zabavi pri stolnom futbale alebo biliarde, tak preco nie? netreba sa do nicoho nutit.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

No tiez niesom volajky vymetac parketov, ale tak nebojim sa toho. Sice mi je milsie posedavanie obdalec pri pivku alebo s tagom v ruke, ale takto sa toho prilis vela nabalit neda :D Takze ked sa lovi, tak nemam problem sa na ten parket vrhnut. Zaklad je odburat pocit, ze kazdy hladi len na mna a kazdy caka co spravim zle. Toto ked som odbural (jasne, par panakov povzbudi...), tak ziaden problem. A dokonca mam dojem, ze ani niesom az take drevo, akurat proste potrebujem nejaky starter. A tym dnes uz ani nemusi byt tych par poldecakov, ale staci fajn partia(No, nieze by som zacal abstinovat...). Diskoteky sice moc nemusim, ale take dnb a deephouse veselice mi uz dnes ziaden problem nerobia.
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

no ja napr. tiez nie som tanecny typ...ale nie preto, zeby som sa hanbil...ale preto, ze taka uplne ze "kvalitna" diskotekova hudba vobec mojmu uchu neladi...i ked musim sa priznat ze tak asi presne dvakrat :-) sa mi stalo, ze na natlak zenskeho pohlavia, som sa i na takej diskoteke ocitol a po par onych poldecakoch som sa uz aj do disko rytmov vlnil :-D, no thx god ma, ze tam nikto nemal fotak ftedy....hanba :D.....takze poldecak spravi divy urcite a nebudes sa hanbit si trsnut.. :-)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Tanec je Vertikalnym vyjadrenim Horizontalnej tuzby :D
Napísať odpoveď