Mooooj clovek aspon nekdo taky jako ja!Lub0$ napísal:Ja neviem, ja mam rad diskoteky, ale nie na parkate a natriasat sa tam. Skor hrat stolny futbal a hlavne biliard a popijt kofolku
Tanec?
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Dance dance...
Tanec? Wow... Tanec mám rád, aj keď nie celkom tak isto ako iní.
Diskotékové tance
Toto je pre mňa niekedy dosť problém. Jednak že nemám nejakú skvelú postavu a preto hádzať okolo seba rukami a nohami je nie len vtipné, ale aj pomerne nebezpečné. Nepijem, takže si nemôžem pomôcť nápojom, ale tu a tam na mňa niekedy príde tá tranz-nálada a dokážem byť úplne mimo a triasť sa akoby do mňa pustili 220V. Vtedy si všímam, že aj ľudia odrazu na mňa pozerajú ako na ... WOW človeka. Ale to sa mi stáva len zriedka a vtedy väčšinou neviem čo robím... V každom prípade nemám odvahu počas tohoto vyvádzania prísť k babe a vyvádzať spolu s ňou. To je na mňa až moc hard-core...
A vysedávam niekedy aj ja, ale to ma tak frustruje a tak mi to likviduje náladu, že sa buď pripojím, alebo sa zoberiem a odídem...
Koncertové tance
Tak to je POGO... tu nie je o čom hovoriť...
Moja obľúbená hudba a tanec
Ak hraje moja obľúbená hudba, nemám absolútne problém trsať, skákať, šalieť, vrieskať... Moja hudba ale na koncertoch a diskotékach nehráva, preto tieto šialenosti robievam len doma a keď tam s priateľmi ak máme zostavu nejakú....
Spoločenské tance
Ešte som ani na plese nebol, ale bol som na katarínskej zábave a už viem ako tak tancovať čaču, valčík a čardáš. A celkom sa mi to pozdáva. Je nadiktované, čo sa má robiť, takže to buď vieš, alebo nevieš. A pridáva to akýsi divný šmrnc vo vzťahu medzi dvoma tancujúcimi.. Naozaj. Je to skvelý pocit
Diskotékové tance
Toto je pre mňa niekedy dosť problém. Jednak že nemám nejakú skvelú postavu a preto hádzať okolo seba rukami a nohami je nie len vtipné, ale aj pomerne nebezpečné. Nepijem, takže si nemôžem pomôcť nápojom, ale tu a tam na mňa niekedy príde tá tranz-nálada a dokážem byť úplne mimo a triasť sa akoby do mňa pustili 220V. Vtedy si všímam, že aj ľudia odrazu na mňa pozerajú ako na ... WOW človeka. Ale to sa mi stáva len zriedka a vtedy väčšinou neviem čo robím... V každom prípade nemám odvahu počas tohoto vyvádzania prísť k babe a vyvádzať spolu s ňou. To je na mňa až moc hard-core...
A vysedávam niekedy aj ja, ale to ma tak frustruje a tak mi to likviduje náladu, že sa buď pripojím, alebo sa zoberiem a odídem...
Koncertové tance
Tak to je POGO... tu nie je o čom hovoriť...
Moja obľúbená hudba a tanec
Ak hraje moja obľúbená hudba, nemám absolútne problém trsať, skákať, šalieť, vrieskať... Moja hudba ale na koncertoch a diskotékach nehráva, preto tieto šialenosti robievam len doma a keď tam s priateľmi ak máme zostavu nejakú....
Spoločenské tance
Ešte som ani na plese nebol, ale bol som na katarínskej zábave a už viem ako tak tancovať čaču, valčík a čardáš. A celkom sa mi to pozdáva. Je nadiktované, čo sa má robiť, takže to buď vieš, alebo nevieš. A pridáva to akýsi divný šmrnc vo vzťahu medzi dvoma tancujúcimi.. Naozaj. Je to skvelý pocit
presne tak. hoci ja diskoteky skor nie ako ano, ale vo vseobecnosti tiez radsej uprednostnim pohodicku pri stolnom futbale s kofolou a partickou. ved nikde nie je predsa napisane, ze kazdy musi byt na parkete. ked sa niekto viacej zabavi pri stolnom futbale alebo biliarde, tak preco nie? netreba sa do nicoho nutit.Lub0$ napísal:Ja neviem, ja mam rad diskoteky, ale nie na parkate a natriasat sa tam. Skor hrat stolny futbal a hlavne biliard a popijt kofolku
No tiez niesom volajky vymetac parketov, ale tak nebojim sa toho. Sice mi je milsie posedavanie obdalec pri pivku alebo s tagom v ruke, ale takto sa toho prilis vela nabalit neda
Takze ked sa lovi, tak nemam problem sa na ten parket vrhnut. Zaklad je odburat pocit, ze kazdy hladi len na mna a kazdy caka co spravim zle. Toto ked som odbural (jasne, par panakov povzbudi...), tak ziaden problem. A dokonca mam dojem, ze ani niesom az take drevo, akurat proste potrebujem nejaky starter. A tym dnes uz ani nemusi byt tych par poldecakov, ale staci fajn partia(No, nieze by som zacal abstinovat...). Diskoteky sice moc nemusim, ale take dnb a deephouse veselice mi uz dnes ziaden problem nerobia.
no ja napr. tiez nie som tanecny typ...ale nie preto, zeby som sa hanbil...ale preto, ze taka uplne ze "kvalitna" diskotekova hudba vobec mojmu uchu neladi...i ked musim sa priznat ze tak asi presne dvakrat
sa mi stalo, ze na natlak zenskeho pohlavia, som sa i na takej diskoteke ocitol a po par onych poldecakoch som sa uz aj do disko rytmov vlnil
, no thx god ma, ze tam nikto nemal fotak ftedy....hanba
.....takze poldecak spravi divy urcite a nebudes sa hanbit si trsnut.. 
-
midnight_man
Guru