Prvy krok - preco vzdy muz?
Prvy krok - preco vzdy muz?
Preco je to tak, ze zeny nechavaju vzdy na chlapovi, aby spravil ten prvy krok - pozvanie na rande, bozk, sex a vlastne prebral celu iniciativu? Preco sa aj ony nemozu pricinit o to, aby to bolo rovnomerne vyrovnane a zaroven aj rychlejsie? To im hrdost nedovoli alebo co?
Teraz som cital tuto temu a tam zenska tiez pise, ze je zasadova a nespravila prvy krok, pritom teraz toho moze lutovat. Veta "mosno som prilis zasadova ale nikdy nenaberiem aby som prvy krok spravila ja!...jednoducho mi to nejako nezapada aby nieco riesilo dievca" jasne dokazuje, ze aj teraz plati to o com som pisal. Toto nie je jediny pripad, stacilo mi prebehnut si ine temy na fore, diskusie s kamaratmi ci realnu situaciu.
Teraz som cital tuto temu a tam zenska tiez pise, ze je zasadova a nespravila prvy krok, pritom teraz toho moze lutovat. Veta "mosno som prilis zasadova ale nikdy nenaberiem aby som prvy krok spravila ja!...jednoducho mi to nejako nezapada aby nieco riesilo dievca" jasne dokazuje, ze aj teraz plati to o com som pisal. Toto nie je jediny pripad, stacilo mi prebehnut si ine temy na fore, diskusie s kamaratmi ci realnu situaciu.
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Myslím si, že pokiaľ sú dvaja ľudia na rovnakej vlnovej dĺžke, tak komunikácia a to, ako napreduje vzťah nejako prirodzene idú samo. A je to strašne individuálne, kto spraví prvý krok. Keď je niekto strašne hanblivý, tak pochybujem, že sa prekoná spraviť prvý krok. A hanblivé nie je vždy dievča.
A na čo by si to chcel urýchľovať?
preco? lebo... tak nejak to je odveko dane ze muzi su akoby silnejsie pohlavie a teda sa rozhodovanie a tak nechava na nich... v minulosti chapem ale teraz? funguje emancipacia a rovnopravnost nie? tak by mohli aj baby spravit obcas prvy krok ak sa im chalan paci... mne sa uz 2x stalo ze v meste v dobrej nalade ma prva pobozkala baba... takze obcas to beru do svojich ruk aj ony mno...
a ked su rovnaki a vsetko klape tak to ide samo... ked je jeden z nich zabedneny tak fakt len caka a velakrat ani nedava nic najavo... to je blbe
a velakrat to je baba
a ked su rovnaki a vsetko klape tak to ide samo... ked je jeden z nich zabedneny tak fakt len caka a velakrat ani nedava nic najavo... to je blbe
zenske niekedy nevedia dat najavo a len cakaju a vyckavaju. chlapca to dokaze aj odradit od pripadneho neuspechu ked vidi ze asi nic z toho pricom moze byt vsetko inak. sa to dozvie az neskor. ach tie zeny. ale keby zenske vzali do ruk iniciativu tak by bol svet krajsi a lepsi :DD
ale vynimka potvrdzuje pravidlo ze nie vzdy su dievcata tie kt cakaju.
ale vynimka potvrdzuje pravidlo ze nie vzdy su dievcata tie kt cakaju.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
forgottten
Medium Star
Myslim ze dnes uz to nie je tak... Tá baba v tej téme má veľmi veľmi divnú zásadu, ale dnes už baby také zásady nemajú, toto je nejaká chodiaca fosília.
No každopádne si myslím, že ak sa muž chopí iniciatívy sám (NEMUSÍ), ale ak to proste spraví, že počas romantickej atmosféry muž pobozká a potom cúvne, aby žena túžila, tak vlastne spôsobuje v žene milióny úžasných emócií, pre ktoré vás nikdy nenechá na pokoji.... Vo všeobecnosti je fajn, keď muž vedie. Keď muž má pod kontrolou všetko. A žena je len také dieťa, ktoré obdivuje veľkého uja a veľmi po ňom túži (fuj pedofilne povedané, nedobre som sa vyjadril, treba to v polke vety predimenzovať na žena muž
)... Žena ktorá chce mať pod kontrolou Teba a nemá Ťa pod kontrolou, lebo Ty robíš kroky, je žena, ktorá bude na Tebe závislá! 
No každopádne si myslím, že ak sa muž chopí iniciatívy sám (NEMUSÍ), ale ak to proste spraví, že počas romantickej atmosféry muž pobozká a potom cúvne, aby žena túžila, tak vlastne spôsobuje v žene milióny úžasných emócií, pre ktoré vás nikdy nenechá na pokoji.... Vo všeobecnosti je fajn, keď muž vedie. Keď muž má pod kontrolou všetko. A žena je len také dieťa, ktoré obdivuje veľkého uja a veľmi po ňom túži (fuj pedofilne povedané, nedobre som sa vyjadril, treba to v polke vety predimenzovať na žena muž
fizz - A preco nema to sebavedomie, aby nieco take povedala? Caka, caka, ale dobre vie, ze su tam vzajomne sympatie, tak preco stale potom len caka a nekona?
Shark NX - Tie opatky si budu drat az do chvile, kym sa nieco nestane alebo sa na to obaja vykaslu a potom obaja lutuju?
mi-chau - Co myslis vetou "radsej hodinu pockat ako dve hodiny presviedcat"?
Shark NX - Tie opatky si budu drat az do chvile, kym sa nieco nestane alebo sa na to obaja vykaslu a potom obaja lutuju?
takze na prve .... noo mozno ho nema preto lebo aj ked si je vedoma sympatii proste sa hambi , proste na to nema , neni ten typ co sa dokaze hned prihovorit boji sa ze to pokazi atd... dalo by sa toho kopec napisatjumbojet napísal:fizz - A preco nema to sebavedomie, aby nieco take povedala? Caka, caka, ale dobre vie, ze su tam vzajomne sympatie, tak preco stale potom len caka a nekona?
a to druhe .... noo podla mna asi to ze ked uz baba pride sama tak to predsa len nieco znamena a ma zajem ako ked pride chalan a ma dobijat ked to obcas nikam nevedie
-
jin
VIP
Re: Prvy krok - preco vzdy muz?
Nikdy si sa nestretol s pripadom, ze by bola urobila prvy krok?jumbojet napísal:Preco je to tak, ze zeny nechavaju vzdy na chlapovi, aby spravil ten prvy krok - pozvanie na rande, bozk, sex a vlastne prebral celu iniciativu? Preco sa aj ony nemozu pricinit o to, aby to bolo rovnomerne vyrovnane a zaroven aj rychlejsie? To im hrdost nedovoli alebo co?
A inak je to dané možno tradíciou, rituálmi apod. Fenomén, že ženské chodia "loviť" nie je zas taký starý. ˇArchetyp "muža lovca" je oveľa starší. Bolo niekedy normálne, že sa žena dvorila mužovi? Je to od nás akosi mierne očakávané, že budeme dobíjať ženské srdcia a veci okolo toho. A ženská hrdosť? To by bolo treba experta na ženské myslenie, Najlepšie ženu. Ale podľa môjho názoru to nie je hrdosťou, skôr tým, že baby jednoducho očakávajú ten prvý krok od nás. Nehľadal by som v tom nič hlbšie.
Avšak ani toto nie je tak, ako kedysi. Vo svojom okolí vidím mnoho fungujúcich vzťahov, kde bolo zo začiatku (niekedy aj počas celého vzťahu) iniciatívnejšie dievča.
mi-chau poukazoval na známy vtip: Idú dvaja mladí ľudia vo vlaku. Chalan a baba v jednom kupé. Chalan si celý čas číta noviny a dievča si ani nevšíma akoby. Po dvoch hodinách to už dievča nevydrží a vravi: "Notak pozrite sa. Sme dvaja mladí ľudia vo vlaku, čaká nás ešte dlhá cesta, tak by sme si ju aj mohli užiť no nie? A vy si stále len čítate""radsej hodinu pockat ako dve hodiny presviedcat"?
Mladík odloží noviny a pokojným hlasom odpovedá: "Viete slečna, ja volím taktiku radšej hodinu počkať, ako dve hodiny presviedčať..."