OdinHel napísal:...taak a my dakujeme ze sme si mohli podiskutovat...konecne zaujimavy pribeh...
Heh, nemáte za čo.. Nebojte, URČITE sa ešte niekedy ozvem bo ja mám tých problémov až až... ešte raz vďaka všetkým, ktorý sa na tomto podielali, veľa ste mi pomohli
hojko napísal:Včielka16: Hlavne potom napis ako pokracujes, kedze som sa uz unuval precitat celu temu
Oh jasné. Neviem, myslím si, že to bude pokračovať len tak, ako to je teraz, že budeme kamoši. Pretože keby sa s tou babou rozíde neskôr, tak ja nebudem žiadna náhradníčka. Mám svoju hrdosť. Keby sa s ňou rozišiel kvôli mne, tak O.K. ale ja nebudem nikomu robiť náhradu. Čo už,aspoň som to skúsila a urobila som pre to všetko. I keď moja kamoška si myslí, že on nijakú babu nemá a iba ma skúša. No neviem čo si mám o tom myslieť. ???
Včielka16 napísal:Oh jasné. Neviem, myslím si, že to bude pokračovať len tak, ako to je teraz, že budeme kamoši. Pretože keby sa s tou babou rozíde neskôr, tak ja nebudem žiadna náhradníčka. Mám svoju hrdosť. Keby sa s ňou rozišiel kvôli mne, tak O.K. ale ja nebudem nikomu robiť náhradu...
Ale už mi to je úpne jedno, pretože som stretla najúžasnejšieho chalana v mojom živote! Nič lepšie ma doteraz ešte nestretlo, za čo mu ďakujem!
Včielka16 napísal:Ale už mi to je úpne jedno, pretože som stretla najúžasnejšieho chalana v mojom živote! Nič lepšie ma doteraz ešte nestretlo, za čo mu ďakujem!
takze teraz mas nejakeho noveho ? a na toho stareho si zabudla ak som dobre pochopil ano ?
a len add kolko ma ten tvoj momentalny rokov ?
No tento súčasný je odomňa o pár mesiacov mladší, takže zatiaľ má 15. No a čo sa týka toho predchadzajúceho, zmierila som sa s tým, že má inú a ja nemôžem na neho čakať. Ale v živote by ma nenapadlo, že takto skoro niekoho stretnem...