(Stará) NOVÁ láska

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Včielka16 napísal:Aj tak ďakujem všetkým, ktorý ma podržali a poradili... :) :aasmile24:
Na to sme tu :) Otvor oči život ide dalej neboj :) na kazdeho z nas nieco a niekdo cakaaa 8) :wink:
OdinHel
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa OdinHel »

...taak a my dakujeme ze sme si mohli podiskutovat...konecne zaujimavy pribeh...
Zero_RG
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zero_RG »

mi-chau napísal:Chces aby sme ti napisali co mu mas povedat? A co tak byt uprimna?
suhlasim...
Včielka16
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Včielka16 »

OdinHel napísal:...taak a my dakujeme ze sme si mohli podiskutovat...konecne zaujimavy pribeh...
Heh, nemáte za čo.. Nebojte, URČITE sa ešte niekedy ozvem :) bo ja mám tých problémov až až... :oops: ešte raz vďaka všetkým, ktorý sa na tomto podielali, veľa ste mi pomohli :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Včielka16: Hlavne potom napis ako pokracujes, kedze som sa uz unuval precitat celu temu ;)
Včielka16
Light Expert
Light Expert

hojko napísal:Včielka16: Hlavne potom napis ako pokracujes, kedze som sa uz unuval precitat celu temu ;)
Oh :) jasné. Neviem, myslím si, že to bude pokračovať len tak, ako to je teraz, že budeme kamoši. Pretože keby sa s tou babou rozíde neskôr, tak ja nebudem žiadna náhradníčka. Mám svoju hrdosť. Keby sa s ňou rozišiel kvôli mne, tak O.K. ale ja nebudem nikomu robiť náhradu. Čo už,aspoň som to skúsila a urobila som pre to všetko. I keď moja kamoška si myslí, že on nijakú babu nemá a iba ma skúša. No neviem čo si mám o tom myslieť. ???
Včielka16
Light Expert
Light Expert

Včielka16 napísal:Oh :) jasné. Neviem, myslím si, že to bude pokračovať len tak, ako to je teraz, že budeme kamoši. Pretože keby sa s tou babou rozíde neskôr, tak ja nebudem žiadna náhradníčka. Mám svoju hrdosť. Keby sa s ňou rozišiel kvôli mne, tak O.K. ale ja nebudem nikomu robiť náhradu...
Ale už mi to je úpne jedno, pretože som stretla najúžasnejšieho chalana v mojom živote! Nič lepšie ma doteraz ešte nestretlo, za čo mu ďakujem!
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

mimochodom co je to za chlapa ked jej nepiamo povie ze sa s nou da dokopy az ked sa rozide so sucasnou?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

Včielka16 napísal:Ale už mi to je úpne jedno, pretože som stretla najúžasnejšieho chalana v mojom živote! Nič lepšie ma doteraz ešte nestretlo, za čo mu ďakujem!
takze teraz mas nejakeho noveho ? a na toho stareho si zabudla ak som dobre pochopil ano ?
a len add kolko ma ten tvoj momentalny rokov ? :)
midnight_man
Guru
Guru

mi-chau napísal:mimochodom co je to za chlapa ked jej nepiamo povie ze sa s nou da dokopy az ked sa rozide so sucasnou?
k takym nemam komentar.....
Včielka16
Light Expert
Light Expert

No tento súčasný je odomňa o pár mesiacov mladší, takže zatiaľ má 15. No a čo sa týka toho predchadzajúceho, zmierila som sa s tým, že má inú a ja nemôžem na neho čakať. Ale v živote by ma nenapadlo, že takto skoro niekoho stretnem...
midnight_man
Guru
Guru

Včielka16 napísal: Ale v živote by ma nenapadlo, že takto skoro niekoho stretnem...
v zivte ta este velakrat nenapadne nieco co sa stane,, a ber to tak ze si mladá, to sa ti bude stavat ;)
Včielka16
Light Expert
Light Expert

midnight_man napísal:v zivte ta este velakrat nenapadne nieco co sa stane,, a ber to tak ze si mladá, to sa ti bude stavat ;)
oki :) Ale toto bolo fakt veľké prekvapenie.
Napísať odpoveď