Ako casto chodite pit...???
chlastanie
Ja mam skoro 16
a pijem takmer kazdý piatok 
tak to respekt...13 napísal:No vek tak viac ako 15 ale este ani nie 16, a v poslednom case, kym som nebol na dovolenke,co som momentalne som pil kazdy den, proste po skole sa ide kupit vino a ide sa pit, potom domov spat do skoly a zase pit, ale tak asi to takto nebude moct pokracovat. Ale tak nemozem povedat ze by sa mi to nepacilo.
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
abstinent
Mám 16, nechodím piť. Niežeby som nemohol, ale už z princípu a z vlastnej iniciatívy. Chodím do pajzlov, kde sa fajčí, pije a všeličo, ale ja osobne si neľognem radšej, pretože som človek, ktorý sa stane veľmi ľahko návykový na všetkom, na čom sa návykový byť dá. Tak sa vyhýbam alkoholu. Bola by zo mňa troska.
To ako myslis ze si nikdy nepil alebo si sa nikdy neopil?Steven666 napísal:viete čo je zaujímavé že mám 18 ale ani raz som nebol opitý.
Ja chodim takmer stale do mesta, ked je s kym, bud chodim s priatelmi alebo so spoluziakmi. Teraz neviem co sa stalo ale stale niekto chce ist do mesta, aj ked na druhej strane sme v maturitnom rocniku. Ale tak zajtra s nikym neidem, mam first date s jednou holkou tak uvidime, drzte palce...
este tak cca na jesen, respektive do jesene (jesen-zima) to bolo v priemere mozno kazdy druhy piatok to bola flaska, teraz sa uz ani nepamatam na poslednu flasku, akosi ma to prestalo bavit a taktiez som si uvedomil, ze to nema nejaky vyznam, citil som sa ako SOC
teraz uz len ak je chut/prilezitost tak nejake 1-2 poldo v podniku... pivo za alkohol nepovazujem (asi preto, ze ho pijem s za inym ucelom ako ked sa toci flasa), to si dam pravidelne (doma, po skole, v podniku.. kedykolvek)
btw, prave som si spomenul, ako som cakal na silvestra, resp. na Novy rok na namesti na zastavke o stvrtej rano (po lyzovacke), videl podnapitych ludi, obcas zacitil zavan %, ked na mna dosiel slastny pocit, ze sa mi netoci hlava a nesmrdim za alkoholom - vtedy som bol spokojny sam so sebou
teraz uz len ak je chut/prilezitost tak nejake 1-2 poldo v podniku... pivo za alkohol nepovazujem (asi preto, ze ho pijem s za inym ucelom ako ked sa toci flasa), to si dam pravidelne (doma, po skole, v podniku.. kedykolvek)
btw, prave som si spomenul, ako som cakal na silvestra, resp. na Novy rok na namesti na zastavke o stvrtej rano (po lyzovacke), videl podnapitych ludi, obcas zacitil zavan %, ked na mna dosiel slastny pocit, ze sa mi netoci hlava a nesmrdim za alkoholom - vtedy som bol spokojny sam so sebou
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
bejvavalo ze kazdy piatok a aj v soboty obcas ked boli este dobre fleky s dobrymi ludmi (vsade dali kamery a setky dobre fleky bli razom v pc).teraz ked mam aj holku tak obmedzujem lebo to nechcem posrat ani jej vypisovat v noci kktiny takze chodim pit tak raz za dva,tri tyzdne a aj to nesom opity,ale iba tak do relaxu a som spokojny