Cas straveny na hojkovi

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

PeterCA.. no tam je momentálne aktualizované k 6:29.. to som ešte nebol na hojkovi prihlásený, čiže tam nefigurujem.

Ja som hovoril o tom čase, ktorý sa ukazuje v Profile užívateľa.. tam sa aktualizuje pravidelne. A ako som písal.. pozeral som niečo pred 8:00, mal som 40min.. pozrel som neskôr, mal som už iba 31min. Momentálne to vyzerá, že už ide OK.. ale či sa to zase neresetne.. ;)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

ďalšia zbytočná vec..Človek sa tu zachvíľku bude cítiť ako vo väzení..Všetko monitorované ..:D

len tak medzi rečou: mohlo by sa to spraviť aj aby sa to dalo vypnúť užívateľom :) Kto chce nech si nechá zapnuté, kto nechce by si vypol..
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

ale vies co aspon sa budeme pretekat kto je vacsi zavislak :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Soviet napísal:ďalšia zbytočná vec..Človek sa tu zachvíľku bude cítiť ako vo väzení..Všetko monitorované ..:D

len tak medzi rečou: mohlo by sa to spraviť aj aby sa to dalo vypnúť užívateľom :) Kto chce nech si nechá zapnuté, kto nechce by si vypol..
odpoveď rovnaká ako s karmou: nepáči sa ti, ignoruj

bol návrh, ludia chceli, nám sa zdal ten návrh zaujímavý tak sa zrealizoval. Je to tu deň. Uvidí sa čo bude časom, či sa nechá alebo zruší a aké nové featurky k tomu pribudnú. Zatial tomu nechaj volný priebeh.
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

Presne takto som si to predstavoval...napad zo zavislakmi sa mi paci ;)
Dobra praca :)
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Je to zaujímavý nápad, len by som chcel vedieť aký čas to presne počíta?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Sagittarius napísal:Je to zaujímavý nápad, len by som chcel vedieť aký čas to presne počíta?
v db máš uložený čas strávený na fore a posledný refresh. Na začiatku je celkový čas nulový. Keď prejdeš na inú stránku vrámci fora, porovná sa aktuálny čas s posledným refreshom. Ak je menší ako 10 minút, tak sa zistí rozdiel aktuálneho času a posledného refreshu a priráta sa k celkovému. A tiež sa aktualizuje posledný refresh.

v skratke: zarátava sa čas strávený na fore pokiaľ si aktívny. Ak máš forum otvorené dlhšie ako 10 minút a nič nerobíš a potom niekde klikneš tak ti tento čas nezaráta, ale updatne sa posledný refresh a ďalšie kliknutie už rátať bude (ak zase nebudeš dlhšie ako 10 minút pasívny)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

audiotrack napísal:v db máš uložený čas strávený na fore a posledný refresh. Na začiatku je celkový čas nulový. Keď prejdeš na inú stránku vrámci fora, porovná sa aktuálny čas s posledným refreshom. Ak je menší ako 10 minút, tak sa zistí rozdiel aktuálneho času a posledného refreshu a priráta sa k celkovému. A tiež sa aktualizuje posledný refresh.

v skratke: zarátava sa čas strávený na fore pokiaľ si aktívny. Ak máš forum otvorené dlhšie ako 10 minút a nič nerobíš a potom niekde klikneš tak ti tento čas nezaráta, ale updatne sa posledný refresh a ďalšie kliknutie už rátať bude (ak zase nebudeš dlhšie ako 10 minút pasívny)
Len taka drobnost - nemohol by sa ten cas skratit na 5 minut? 10 je uz podla mna vela, aspon teda u mna, ked kliknem na nove prispevky, pozriem, ci nie je nieco nove a vacsinou do 10 minut na to kliknem znova popri inej praci :) Cize mi to rata ako keby som bol online nepretrzite. A podla mna na precitanei jednej stranky temy je vacsinou 5 minut az az.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

myslím že 5 je dosť málo. Väčšino sa stíha, ale sú témy v programovaní kde niekto capne kod celého indexu a k tomu ďalšie dve stránky a kým tam nájdem chybu alebo pozrem ako je to robené tak to aj dlhšie trvá. Alebo témy v politike majú občas dosť dlhé príspevky, keď sú tam citácie z nejakých blogov a denníkov...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

audiotrack napísal:myslím že 5 je dosť málo. Väčšino sa stíha, ale sú témy v programovaní kde niekto capne kod celého indexu a k tomu ďalšie dve stránky a kým tam nájdem chybu alebo pozrem ako je to robené tak to aj dlhšie trvá. Alebo témy v politike majú občas dosť dlhé príspevky, keď sú tam citácie z nejakých blogov a denníkov...
No hej, ta politika mi tiez napadla, ale riadil som sa tym, ze vo velkej vacsine pripadov je 5 minut dost :) No nic, aspon budem posobit ako vacsi zavislak :D
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Soviet napísal:ďalšia zbytočná vec..Človek sa tu zachvíľku bude cítiť ako vo väzení..Všetko monitorované ..:D

JJ.Polka ludi si to vypne lebo im to je na hovno a druha polka preto lebo ta prva im bude nadavat ze su casovy onanisti a tym padom to tu bude na hovno :D :D :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

alebo si to nevypne nikto pre srandu kralikov... ja by som navrhol skor aby to aj tak spocitavalo a davalo do top100 ale ak si vypnes aby to tebe nezobrazovalo - ak sa da - ze klik na svoj profil a nevidis to, ale ja ked na teba kliknem tak to vidim... ale asi to nebude lahke na nakodenie myslim...
spanoo
Star
Star

Pokial viem tak by sa to malo obnovovat kazde 4 hodiny...cize ak to bolo resetnute o 0:00 tak update by mal byt o 4:00 potom o 8:00 a teraz pred chvilou o 12:00 a ono nic :(

edit/sorry...asi to bude koli tomum, ze ja tu mam casovy posun...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

spanoo napísal:Pokial viem tak by sa to malo obnovovat kazde 4 hodiny...cize ak to bolo resetnute o 0:00 tak update by mal byt o 4:00 potom o 8:00 a teraz pred chvilou o 12:00 a ono nic :(

edit/sorry...asi to bude koli tomum, ze ja tu mam casovy posun...
na konci tabuľky je písaný čas posledného updatu
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

spanoo: Zle tomu chapes. Refresh neprebieha automaticky, hoci to teraz nacitas, ale refresh nenastane o 4 hodiny, ale az ked niekto po 4 hodinach da zobrazit tu stranku. Cize ak tam nikto neklikne den, tak sa to aktualizovat nebude.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

audiotrack napísal:myslím že 5 je dosť málo. Väčšino sa stíha, ale sú témy v programovaní kde niekto capne kod celého indexu a k tomu ďalšie dve stránky a kým tam nájdem chybu alebo pozrem ako je to robené tak to aj dlhšie trvá. Alebo témy v politike majú občas dosť dlhé príspevky, keď sú tam citácie z nejakých blogov a denníkov...
je to nastavene na 200sekund :-D

hojko: asi ked sa pozrie do top, tak tym aj automaticky nacita stranku, nie? :-D
spanoo
Star
Star

hojko napísal:spanoo: Zle tomu chapes. Refresh neprebieha automaticky, hoci to teraz nacitas, ale refresh nenastane o 4 hodiny, ale az ked niekto po 4 hodinach da zobrazit tu stranku. Cize ak tam nikto neklikne den, tak sa to aktualizovat nebude.
aha...cize manualny refresh...uz chapem
v poriadku ;)
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

opera-reload every 10 minutes :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

piton napísal:opera-reload every 10 minutes :)
to je pekne ale ak to je na tych 200s tak musis zmensit cas... a toto by vyuzivali naozaj iba casovi onanisti... mna trosku stve ze sa dnes nudim a som zatial 7. ... tomuto rebricku by som sa radsej vyhol ... ale napad schvalujem ako som uz pisal
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

podla mna sa tu ukazu vsetci onanisti, ktori maju potrebuju byt v nejakom rebricku medzi prvymi. ozaj nie je problem zapnut si autorefresh na stranku, no ked to niekto urobi len preto aby bol niekde na poprednych miestach v rebricku, tak musi mat dotycny velmi naplneny zivot...
Napísať odpoveď