Ja som hovoril o tom čase, ktorý sa ukazuje v Profile užívateľa.. tam sa aktualizuje pravidelne. A ako som písal.. pozeral som niečo pred 8:00, mal som 40min.. pozrel som neskôr, mal som už iba 31min. Momentálne to vyzerá, že už ide OK.. ale či sa to zase neresetne..
Cas straveny na hojkovi
PeterCA.. no tam je momentálne aktualizované k 6:29.. to som ešte nebol na hojkovi prihlásený, čiže tam nefigurujem.
Ja som hovoril o tom čase, ktorý sa ukazuje v Profile užívateľa.. tam sa aktualizuje pravidelne. A ako som písal.. pozeral som niečo pred 8:00, mal som 40min.. pozrel som neskôr, mal som už iba 31min. Momentálne to vyzerá, že už ide OK.. ale či sa to zase neresetne..
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
odpoveď rovnaká ako s karmou: nepáči sa ti, ignorujSoviet napísal:ďalšia zbytočná vec..Človek sa tu zachvíľku bude cítiť ako vo väzení..Všetko monitorované ..
len tak medzi rečou: mohlo by sa to spraviť aj aby sa to dalo vypnúť užívateľomKto chce nech si nechá zapnuté, kto nechce by si vypol..
bol návrh, ludia chceli, nám sa zdal ten návrh zaujímavý tak sa zrealizoval. Je to tu deň. Uvidí sa čo bude časom, či sa nechá alebo zruší a aké nové featurky k tomu pribudnú. Zatial tomu nechaj volný priebeh.
-
Sagittarius
Guru
-
audiotrack
VIP
v db máš uložený čas strávený na fore a posledný refresh. Na začiatku je celkový čas nulový. Keď prejdeš na inú stránku vrámci fora, porovná sa aktuálny čas s posledným refreshom. Ak je menší ako 10 minút, tak sa zistí rozdiel aktuálneho času a posledného refreshu a priráta sa k celkovému. A tiež sa aktualizuje posledný refresh.Sagittarius napísal:Je to zaujímavý nápad, len by som chcel vedieť aký čas to presne počíta?
v skratke: zarátava sa čas strávený na fore pokiaľ si aktívny. Ak máš forum otvorené dlhšie ako 10 minút a nič nerobíš a potom niekde klikneš tak ti tento čas nezaráta, ale updatne sa posledný refresh a ďalšie kliknutie už rátať bude (ak zase nebudeš dlhšie ako 10 minút pasívny)
Len taka drobnost - nemohol by sa ten cas skratit na 5 minut? 10 je uz podla mna vela, aspon teda u mna, ked kliknem na nove prispevky, pozriem, ci nie je nieco nove a vacsinou do 10 minut na to kliknem znova popri inej praciaudiotrack napísal:v db máš uložený čas strávený na fore a posledný refresh. Na začiatku je celkový čas nulový. Keď prejdeš na inú stránku vrámci fora, porovná sa aktuálny čas s posledným refreshom. Ak je menší ako 10 minút, tak sa zistí rozdiel aktuálneho času a posledného refreshu a priráta sa k celkovému. A tiež sa aktualizuje posledný refresh.
v skratke: zarátava sa čas strávený na fore pokiaľ si aktívny. Ak máš forum otvorené dlhšie ako 10 minút a nič nerobíš a potom niekde klikneš tak ti tento čas nezaráta, ale updatne sa posledný refresh a ďalšie kliknutie už rátať bude (ak zase nebudeš dlhšie ako 10 minút pasívny)
-
audiotrack
VIP
myslím že 5 je dosť málo. Väčšino sa stíha, ale sú témy v programovaní kde niekto capne kod celého indexu a k tomu ďalšie dve stránky a kým tam nájdem chybu alebo pozrem ako je to robené tak to aj dlhšie trvá. Alebo témy v politike majú občas dosť dlhé príspevky, keď sú tam citácie z nejakých blogov a denníkov...
No hej, ta politika mi tiez napadla, ale riadil som sa tym, ze vo velkej vacsine pripadov je 5 minut dostaudiotrack napísal:myslím že 5 je dosť málo. Väčšino sa stíha, ale sú témy v programovaní kde niekto capne kod celého indexu a k tomu ďalšie dve stránky a kým tam nájdem chybu alebo pozrem ako je to robené tak to aj dlhšie trvá. Alebo témy v politike majú občas dosť dlhé príspevky, keď sú tam citácie z nejakých blogov a denníkov...
JJ.Polka ludi si to vypne lebo im to je na hovno a druha polka preto lebo ta prva im bude nadavat ze su casovy onanisti a tym padom to tu bude na hovnoSoviet napísal:ďalšia zbytočná vec..Človek sa tu zachvíľku bude cítiť ako vo väzení..Všetko monitorované ..
len tak medzi rečou: mohlo by sa to spraviť aj aby sa to dalo vypnúť užívateľomKto chce nech si nechá zapnuté, kto nechce by si vypol..
-
audiotrack
VIP
-
t0m4s3
Admin
je to nastavene na 200sekundaudiotrack napísal:myslím že 5 je dosť málo. Väčšino sa stíha, ale sú témy v programovaní kde niekto capne kod celého indexu a k tomu ďalšie dve stránky a kým tam nájdem chybu alebo pozrem ako je to robené tak to aj dlhšie trvá. Alebo témy v politike majú občas dosť dlhé príspevky, keď sú tam citácie z nejakých blogov a denníkov...
hojko: asi ked sa pozrie do top, tak tym aj automaticky nacita stranku, nie?
-
mastermind
VIP