POZOR!! Toto hodnocení se nevztahuje na černou verzi, která je vyrobená z ocelového plechu. Zde jsou vibrace znatelné a bohužel rezonují i bočnice, z neznámých důvodů je i zpracování horší, jako by se jednalo o dvě různé skříně.
Ktovie, či sa toto netýka všetkých čiernych Thermaltakov..
s najvacsou pravdepodobnostou ano a preto je aj vela striebornych (hlinikovych) skrin od TT trocha drahsich. tohto cierneho juniora armora som mal ale tak ako ho popisali to zase neni pravda. ocel to je ale vybracie kvoli dobrej vahe neboli. a ak by aj boli clovek si kupi penovu pasku za 30sk a ma pokoj.
troska offtopic: nechapem preco alza zaradila tt armor junior do bigtowerov ked to je midi.
teraz mam armora (seniora ) a ten je tiez cierny takze ocel. strieborna verzia je opat drahsia, je to hlinik...
brm napísal:Len tak medzi nami dievčatami skús povedať dôvod, ktorý hovorí v Tvojom prípade proti.. (len pre zaujímavosť, veď každý máme svoje preferencie)
no takze na nej mi vadi sirka plechu, mohla by byt aj pevnejsia... lebo teraz ked pouzivam DVD mechaniku, tak ta mi "roztancuje" celu skrinku a pocut to az von z izby.
dalej sa mi nepaci na nej tolko vela pozicii pre ventilatory, aj tak vsetky nevyuzijem...
a este ta pozicia zdroja ma moc nelaka, radsej ostanem pri klasike
btw OT otazka: co to je v SpeedFane AUX ? lebo pri AUX mi ukazuje teplotu 127°C ...to musi byt nejaky blud
DaNiX64 napísal:no takze na nej mi vadi sirka plechu, mohla by byt aj pevnejsia... lebo teraz ked pouzivam DVD mechaniku, tak ta mi "roztancuje" celu skrinku a pocut to az von z izby.
dalej sa mi nepaci na nej tolko vela pozicii pre ventilatory, aj tak vsetky nevyuzijem...
a este ta pozicia zdroja ma moc nelaka, radsej ostanem pri klasike
btw OT otazka: co to je v SpeedFane AUX ? lebo pri AUX mi ukazuje teplotu 127°C ...to musi byt nejaky blud
->slavo<- napísal:nechapem ze nieje bedna co by splnala moje poziadavky
2x8800GT Cierna leskla pekny design dobre chladena.\ v podstate zhanam bednu stale
mzxt alpha...pekna cierna, leskla, da sa do nej 2x 3870 z accelerom a ostane kopec miesta..
Pri pohľade dovnútra mi zaplesalo srdce.. konečne midi tower s dobre riešeným usporiadaním 5,25" a 3,5" pozícií.. avšak rozmery ma trochu sklamali.. iba 440mm do výšky. CM 690 má 482mm.. a tiež vrch sa mi zdá byť lepšie riešený na CM 690ke.. tá má ešte jeden kryt, zatiaľčo na 590ke je akoby rovno plech..
Keby chceli do skrine od CM 690ky hodiť vnútrajšok a predok z 590ky a zároveň aby ostali zachované rozmery z CM 690ky, tak by to bola pre mňa ideálna skrinka..
- ty kokos normalne som z tej bedne dost mimo som este takto nevidel riesenu bednu aby mala dole zdroj a hore dva otvori a aj ten predok je zaujimavy.... vcelku solidna skrina niekedy som nad tym uvazoval ze nejako takto upravim moju staru skrinu ... nejako takto bol rieseny aj ten Orange project ci ako sa to presne volalo (tuningovana skrinka od jedneho typka neviem ci nahodou nieje aj tu na fore niekde)... by ma zaujimalo aka bude jej cena ...