Skrinka do 2700,- Sk

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

O čiernych armorkách som čítal, že nie sú najlepšie spracované..
http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... mitstart=5
POZOR!! Toto hodnocení se nevztahuje na černou verzi, která je vyrobená z ocelového plechu. Zde jsou vibrace znatelné a bohužel rezonují i bočnice, z neznámých důvodů je i zpracování horší, jako by se jednalo o dvě různé skříně.
Ktovie, či sa toto netýka všetkých čiernych Thermaltakov.. :roll:
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

s najvacsou pravdepodobnostou ano a preto je aj vela striebornych (hlinikovych) skrin od TT trocha drahsich. tohto cierneho juniora armora som mal ale tak ako ho popisali to zase neni pravda. ocel to je ale vybracie kvoli dobrej vahe neboli. a ak by aj boli clovek si kupi penovu pasku za 30sk a ma pokoj.
troska offtopic: nechapem preco alza zaradila tt armor junior do bigtowerov ked to je midi.

teraz mam armora (seniora :D ) a ten je tiez cierny takze ocel. strieborna verzia je opat drahsia, je to hlinik...
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

neviem, mne sa tie thrmaltake zadaju dost predrazene, drahsie soprana su pekne, ale aj tak ta Compucase sa mi zdala viac v poho ako soprano v tej cene
DaNiX64
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DaNiX64 »

Cooler Master CM 690
http://www.svethardware.cz/art_doc-8BF8 ... 3E789.html

tak tuto skrinku nebudem brat :roll:

nema nahodou niekto skusenosti so skrinkou CHIEFTEC GX-01 alebo CHIEFTEC AEGIS CX-05 ? lebo tieto ma lakaju :)
brm
Darca
Darca

DaNiX64 napísal:Cooler Master CM 690
tak tuto skrinku nebudem brat :roll:
Len tak medzi nami dievčatami skús povedať dôvod, ktorý hovorí v Tvojom prípade proti.. ;) (len pre zaujímavosť, veď každý máme svoje preferencie)
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

nechapem ze nieje bedna co by splnala moje poziadavky :o
2x8800GT Cierna leskla pekny design dobre chladena.\
v podstate zhanam bednu stale
brm
Darca
Darca

slavo.. vítaj v klube.. podobný problém, že ani jedna dostupná skrinka na trhu nespĺňa moje požiadavky. Ja to riešim tu: http://www.hojko.com/skrinka-zdroj-t86715.html
;)
DaNiX64
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DaNiX64 »

brm napísal:Len tak medzi nami dievčatami skús povedať dôvod, ktorý hovorí v Tvojom prípade proti.. ;) (len pre zaujímavosť, veď každý máme svoje preferencie)
no takze na nej mi vadi sirka plechu, mohla by byt aj pevnejsia... lebo teraz ked pouzivam DVD mechaniku, tak ta mi "roztancuje" celu skrinku a pocut to az von z izby.
dalej sa mi nepaci na nej tolko vela pozicii pre ventilatory, aj tak vsetky nevyuzijem...
a este ta pozicia zdroja ma moc nelaka, radsej ostanem pri klasike

btw OT otazka: co to je v SpeedFane AUX ? lebo pri AUX mi ukazuje teplotu 127°C :roll: ...to musi byt nejaky blud
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

DaNiX64 napísal:no takze na nej mi vadi sirka plechu, mohla by byt aj pevnejsia... lebo teraz ked pouzivam DVD mechaniku, tak ta mi "roztancuje" celu skrinku a pocut to az von z izby.
dalej sa mi nepaci na nej tolko vela pozicii pre ventilatory, aj tak vsetky nevyuzijem...
a este ta pozicia zdroja ma moc nelaka, radsej ostanem pri klasike

btw OT otazka: co to je v SpeedFane AUX ? lebo pri AUX mi ukazuje teplotu 127°C :roll: ...to musi byt nejaky blud
zda sa mi ze graficka
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R.I.P. »

->slavo<- napísal:nechapem ze nieje bedna co by splnala moje poziadavky :o
2x8800GT Cierna leskla pekny design dobre chladena.\
v podstate zhanam bednu stale
mzxt alpha...pekna cierna, leskla, da sa do nej 2x 3870 z accelerom a ostane kopec miesta..
brm
Darca
Darca

Cooler Master má na svojej webke uvedenú novú bedňu s označením Centurion 590:
http://www.coolermaster.com/products/pr ... 17&id=3927

Pri pohľade dovnútra mi zaplesalo srdce.. konečne midi tower s dobre riešeným usporiadaním 5,25" a 3,5" pozícií.. avšak rozmery ma trochu sklamali.. iba 440mm do výšky. CM 690 má 482mm.. a tiež vrch sa mi zdá byť lepšie riešený na CM 690ke.. tá má ešte jeden kryt, zatiaľčo na 590ke je akoby rovno plech..

Keby chceli do skrine od CM 690ky hodiť vnútrajšok a predok z 590ky a zároveň aby ostali zachované rozmery z CM 690ky, tak by to bola pre mňa ideálna skrinka.. :D
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

- ty kokos normalne som z tej bedne dost mimo som este takto nevidel riesenu bednu aby mala dole zdroj a hore dva otvori a aj ten predok je zaujimavy.... vcelku solidna skrina niekedy som nad tym uvazoval ze nejako takto upravim moju staru skrinu ... nejako takto bol rieseny aj ten Orange project ci ako sa to presne volalo (tuningovana skrinka od jedneho typka neviem ci nahodou nieje aj tu na fore niekde)... by ma zaujimalo aka bude jej cena ...
Napísať odpoveď