k teme: myslim, ze aj tak je to jedno, MS bude mat aj nadalej veduce postavenie na trhu, ci by dostal takychto pokut 10 alebo 50...Neprajnici sa mozu akurat tak chichotat minutku a to je tak vsetko...Ta firma sa zo zaciatku na trh prebojovat musela taktiez, zacinala v garazi, a to ze Linux nie je tak uspesny nie je predsa chyba MS...Preto sa EU ohana kadejakymi kravinami ako bola aj tato, len aby nejakym sposobom umoznila aku-taku konkurenciu na trhu s OS...len aby sa nepovedalo...
Microsoft dostal pokutu 497 000 000 eur
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No ak by MS kupil FF, tak to by som sa asi urehotal k smrti...
k teme: myslim, ze aj tak je to jedno, MS bude mat aj nadalej veduce postavenie na trhu, ci by dostal takychto pokut 10 alebo 50...Neprajnici sa mozu akurat tak chichotat minutku a to je tak vsetko...Ta firma sa zo zaciatku na trh prebojovat musela taktiez, zacinala v garazi, a to ze Linux nie je tak uspesny nie je predsa chyba MS...Preto sa EU ohana kadejakymi kravinami ako bola aj tato, len aby nejakym sposobom umoznila aku-taku konkurenciu na trhu s OS...len aby sa nepovedalo...
Čo má pokuta monopolu spoločné s Linuxom? (kúp si originál Vistu a prispej MS na tú pokutu)seth82 napísal:No ak by MS kupil FF, tak to by som sa asi urehotal k smrti...![]()
Microsoft môže kúpiť Mozillu kedykoľvek, ale pre ľudí sa nezmení nič, keďže ich programy sú pod licenciou GPL a teda kto chce, môže mať zdrojové kódy (a keby niečo z toho programu použil MS vo svojich produktoch, musel by zverejniť zdrojové kódy k svojim programom).
EK udelila Microsoftu ďalšiu rekordnú pokutu
Ďalšia pokuta a ešte aj pišu, že asi nie posledná. Je ale zaujímavé, že takéto pokuty dostáva len od EU a v USA nepočuť že by sa také niečo stalo.Európska únia dnes potrestala neférové praktiky Microsoftu na trhu uložením pokuty vo výške 889 miliónov eur (1,3 miliardy dolárov alebo 29,23 miliardy Sk). Spoločnosť sa ich mala dopustiť tým, že do októbra minulého roku mala stanovené „neodôvodnene vysoké ceny“ za poskytovanie informácií pre tých softvérových vývojárov, ktorí chceli svoje produkty urobiť kompatibilnými s operačnými systémami Windows.
Tak to je. Debil uzivatel frci na windowsXP odkedy vysiel, ale na microsoft pinda. pritom ani nevie co je root alebo debian
. Ja uz som si zvykol, ze bezne stado polointeligentnych ludi keca do vsetkeho o com kedy poculo. Ten clovek co napisal "microshit" pouziva s najvacsou pravdepodobnostou windows, frci na exploreri, MSNku a mozno ma aj na mobile windows mobile. Na mail pouziva outlook a dokumenty pise vo worde.
Ale na "anonymnych" forach je kopa uzivatelov, ktora vykrikuje fuj microsoft, linux je lepsi. A nasledne sa na inom fore opyta ako odstranit virus z windowsu....
Ale na "anonymnych" forach je kopa uzivatelov, ktora vykrikuje fuj microsoft, linux je lepsi. A nasledne sa na inom fore opyta ako odstranit virus z windowsu....
Nemusí, ale to je všade predinštalované v nových počítačoch.t0m4s3 napísal:Nemusi. Moze si zvolit nejaku freeware verziu, alebo zaplatit za kazdu jednu licenciu. Ked chces jazdit na aute, musis si kupit benzin, to je strasne, vyrobcovia benzinu by mali dostat miliardove pokuty
Používam, fakt sú veci, ktoré sa dá len s Windows, 95% výrobcov hw robí ovládače, programy na nastavenia atd napr. mobilných telefonov len na windows.Dieg0 napísal:Stavím sa že 3/4 ľudí čo tu pindá na Windows ho samy používajú ...
Hej, microsoft sú svine ale windows xp alebo vista taký zlý os nie je. Linux niekomu je lepší ostaným nie, asi neskrachuje.jimino napísal:Ale na "anonymnych" forach je kopa uzivatelov, ktora vykrikuje fuj microsoft, linux je lepsi. A nasledne sa na inom fore opyta ako odstranit virus z windowsu....
-
Jeremy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
hmm takze takto aby som ujasnil ano bohuzial windows na pc pouzivam kvoli rodine a bratovi ktory maju rovnaky pristup k pc ako ja ale, na ostatnom ficim miranda, thunderbird , ff fw comodo ... a podobne veci tak sa skludni chlapejimino napísal:Ten clovek co napisal "microshit" pouziva s najvacsou pravdepodobnostou windows, frci na exploreri, MSNku a mozno ma aj na mobile windows mobile. Na mail pouziva outlook a dokumenty pise vo worde.
a preco som napisal mikroshit?
jednoduche lebo microshit zdiera bezneho uzivatela, pri dnesnych cenach by op system mohol stat ovela menej ako stoji a cela ta firma ide iba za zarobkom a okrem toho vieme ako vznikol microsoft ako sa bill dostal ku kodom...
a je pravda ze microsoft dost znevazuje obchodnu hru. a siri to co by nemalo sirit a robi to co by nemalo robit