Potraty
-
midnight_man
Guru
Ale o buducnost dietata sa nejedna, ze?midnight_man napísal:Kokso ako neviem si predstav situaciu mas 18-19 rokov tvoja priatelka tak isto..nemas robotu...nemas peniaze..obaja studujete..a teraz bum dieta....no je to pekne ze vychovavat a tak..ale tunak sa jedna o ich buduscnost a nech si kazdy mysli co chce..potrat je namieste! Vravte si co chcete...
-
midnight_man
Guru
No ja neviem vies..to je take "dieta" ..vies..o buducnost sa bude jednat ked to budu chiet oni a dieta pride do rodiny v ktorej bude na to situacia! a urcite bude mat lepsie dectvo...ako takto..chapes ma? ...to je moj nazor....bohuzialpiton napísal:Ale o buducnost dietata sa nejedna, ze?Urcite by to nebolo lahke, ale vsetko sa da vyriesit, vzdy je ina cesta ako potrat. Napr. studovat sa da externe, rodina pomoze atd. A ked uz, tak mame aj adopcie. Zivot je lepsi ako smrt...
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Pre mna to zalezi kedy ... Ak je potrat uskutocneny do 3-6 Tyzdnov este by som to dokazal pochopit ale potrat po napr 5Mesiacoch to uz je chorepiton napísal:Ale o buducnost dietata sa nejedna, ze?Urcite by to nebolo lahke, ale vsetko sa da vyriesit, vzdy je ina cesta ako potrat. Napr. studovat sa da externe, rodina pomoze atd. A ked uz, tak mame aj adopcie. Zivot je lepsi ako smrt...
Najlepsia cesta je aj tak ochrana ... Nespoliehat sa na to ze vsak vytiahnem ho skor alebo na neplodne dni ... Ked ti to vyjde raz tak to je stastie nie to este par krat po sebe
-
Začiatok Konca
Professional
Ak si narážal na mňa, tak viem, o čom hovoríš. Samozrejme, povedal som, že to nieje pekné. Ale povedal som niekde, že to odcudzujem?.. tak to asi nie. Viem si to predsatviť. Aj s priateľkou, keby sa nám "pošťastilo" mať dieťatko, tak by sme museli ísť na potrat. Nemám roky na to, aby som šiel pracovať. A okrem toho. Dieťa by som nechcel mať až do vtedy, pokým nebudem dostatočne finančne zabezpečený a budem môcť dať dieťatku všetko, čo bude potrebovať a chcieť. Chápeš, čo som tým myslel?..midnight_man napísal:Kokso ako neviem si predstav situaciu mas 18-19 rokov tvoja priatelka tak isto..nemas robotu...nemas peniaze..obaja studujete..a teraz bum dieta....no je to pekne ze vychovavat a tak..ale tunak sa jedna o ich buduscnost a nech si kazdy mysli co chce..potrat je namieste! Vravte si co chcete...
//edit: tak to som rád...
-
midnight_man
Guru
jasne..mam taky isty nazorZitePunkom napísal:Ak si narážal na mňa, tak viem, o čom hovoríš. Samozrejme, povedal som, že to nieje pekné. Ale povedal som niekde, že to odcudzujem?.. tak to asi nie. Viem si to predsatviť. Aj s priateľkou, keby sa nám "pošťastilo" mať dieťatko, tak by sme museli ísť na potrat. Nemám roky na to, aby som šiel pracovať. A okrem toho. Dieťa by som nechcel mať až do vtedy, pokým nebudem dostatočne finančne zabezpečený a budem môcť dať dieťatku všetko, čo bude potrebovať a chcieť. Chápeš, čo som tým myslel?..
-
midnight_man
Guru
ked nemas peniaze ako chces urobit "potrat"midnight_man napísal:Kokso ako neviem si predstav situaciu mas 18-19 rokov tvoja priatelka tak isto..nemas robotu...nemas peniaze..obaja studujete..a teraz bum dieta....no je to pekne ze vychovavat a tak..ale tunak sa jedna o ich buduscnost a nech si kazdy mysli co chce..potrat je namieste! Vravte si co chcete...
-
midnight_man
Guru
Ja ti nazor neberiem...midnight_man napísal:No ja neviem vies..to je take "dieta" ..vies..o buducnost sa bude jednat ked to budu chiet oni a dieta pride do rodiny v ktorej bude na to situacia! a urcite bude mat lepsie dectvo...ako takto..chapes ma? ...to je moj nazor....bohuzial
A ako si stanovil tu hranicu 3-6 tyzdnov?Shark NX napísal:Pre mna to zalezi kedy ... Ak je potrat uskutocneny do 3-6 Tyzdnov este by som to dokazal pochopit ale potrat po napr 5Mesiacoch to uz je chore
Najlepsia cesta je aj tak ochrana ... Nespoliehat sa na to ze vsak vytiahnem ho skor alebo na neplodne dni ... Ked ti to vyjde raz tak to je stastie nie to este par krat po sebe
Ja by som sa v takej situacii nechcel vidiett0m4s3 napísal:Lebo pise pravdu?
Piton, pises krasne, ale imho pokrytecky a chcel by som ta vidiet v tebou popisovanej situacii, ako by si zacal studovat externe a cakal podporu od rodiny..
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
ja nepopieram, ze sa neda najst ina cesta, ale ci je ta cesta "lepsia" aj ked kazdy moze za dobru a zlu cestu povazovat nieco inepiton napísal:Ja by som sa v takej situacii nechcel vidietUrcite by to nebolo lahke, ale ja by som s potratom nikdy nesuhlasil. VZDY sa da najst aj ina cesta... S tym externym studiom to bol iba priklad, neviem si predstavit co by som robil ja...
Mozno nie je lepsia pre rodicov, ale pre nenarodene dieta je jednoznacne najhorsia... A ked uz partnerka otehotnie, tak dieta je ich zodpovednost a musia sa onho postarat... Alebo aspon porodit, ved tu mame vselijake hniezda zachrany a pod.t0m4s3 napísal:ja nepopieram, ze sa neda najst ina cesta, ale ci je ta cesta "lepsia" aj ked kazdy moze za dobru a zlu cestu povazovat nieco ine
Tomas ale potrat vacsinou konci depresiami a podobnymi nasledkami zeny/dievcata. Nieje to pre nich prijemne, proste dali si zabit vlastne dieta.
A tiez sa moze stat ze zena po potrate uz nemoze mat dieta vobec, ano ja viem je to velm itazke rozhodnutie a vacsinou su chlapy ti co poslu zenu na potrat. vobec neviem ako by som sa zachoval ja, nedovolim si nieco o tom tvrdit. Dost tam zalezi podla veku, je ine ked sa to stane v 15 a je ine ked sa to stane v 19.
A tiez sa moze stat ze zena po potrate uz nemoze mat dieta vobec, ano ja viem je to velm itazke rozhodnutie a vacsinou su chlapy ti co poslu zenu na potrat. vobec neviem ako by som sa zachoval ja, nedovolim si nieco o tom tvrdit. Dost tam zalezi podla veku, je ine ked sa to stane v 15 a je ine ked sa to stane v 19.