Maturita
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
no sak hovorim, 24 bodov a presiel som
sry no matika mi nikdy nesla 
edit..prave robim ten skusobny.. a celkom sa to da.. len ma zaraza otazka s tym orlom..orol z uryvku = znak slobody alebo samostatnosti..mne tam proste sedia obidve
44 bodov
presiel som..keby to tak bolo aj o tyzden ..
edit uz neviem kolkaty
... syn odchadza z domu chce sa postavit na vlastne nohy (samostatnost), orla som este nikdy na oblohe nevidel v krdli .. zdy bol sam
..samostatnost
edit..prave robim ten skusobny.. a celkom sa to da.. len ma zaraza otazka s tym orlom..orol z uryvku = znak slobody alebo samostatnosti..mne tam proste sedia obidve
44 bodov
edit uz neviem kolkaty
-
Sagittarius
Guru
ten sloh bude 150minutovySagittarius napísal:A to budeme mať slovinu tento rok len test + hodinový sloh? My sme to mali minulý rok cvične...
Skor slobody...Point napísal:edit..prave robim ten skusobny.. a celkom sa to da.. len ma zaraza otazka s tym orlom..orol z uryvku = znak slobody alebo samostatnosti..mne tam proste sedia obidve
-
Sagittarius
Guru
A aký má mať rozsah, lebo ten náš mal 30 riadkov a mal trvať hodinu a bola len jedna téma, zatiaľ čo normálna maturitná slohová práca mal mať rozsah najmenej dve strany pri B-čku a 3 pri A-čku a boli na to 4 hodiny a boli zadané štyri témy, tak si vyber, čo ľahšie. A ktorý týždeň sú vlastne tento maturity, lebo do toho prišla Veľká noc?Retne napísal:ten sloh bude 150minutovy![]()
Sagittarius: No teraz to je tak ze budeme mat 4 temy ktore sa budu vyhlasovat v radiu, cas je tych 150 minut a rozsah myslim ze na becko 2 strany a acko 3 strany - to je uz aj odpovedat pre Pointa a dalsia odpoved pre teba, pozrel som si na stadpedu ten uryvok a tam musis vychadzat z toho co mas napisane, je tam spomenute ze 
Tak odtial je hadam jasne ze ide o slobodu.Vyletel orol ponad zem vysoko –
zem sa mu tratí, temer ju nevidieť.
Nehľadí na ňu - načože by hľadel:
má on pred sebou celkom inakší svet!
Načo by hľadel? Dolu on nezíde
Ja si prejem vsetky testy tak aby nebol ziany rpiklad ktory by som nevedel vypocitat, to ite aj so slovinou , zaberie mi to viacej casu, ale zase nejaku logiku to mastanulik napísal:Retne mas pravdu, este ze mame prazdniny, ale aj tak su prazdniny a mne sa vonkoncom ucit nechce. Ale si verim, porobim si testiky a je to.
Ja som si urobil ten test a podarilo sa mi ho zmaknuť na myslím si, že slušných 72%, dnes som si urobil generálnu skúšku /aby som nevyšiel z cvikuturtlak69 napísal:statpedu.sk a najdi si pilotny monitoringja som ho dal na 75%
btw. nám v triede bolo povedané, že úroveň B zo SJ by mala byť v rozsahu 2 až 3 strany, konieckoncov je to jedno pretože admin nam to pri mature povie
viac ma ale znepokojuje nemecký jazyk ak sa bavíme o teme, pretože tam /rovnako aj pri angličtine/ bude dana iba jedná téma - a bude treba sa s nou stotožniť, a rýchlo naškriabať 160 slov