Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
PAIN
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Akurat som len tak bez pripravy skusil jeden test zo SJ. Konkretne cvičný test-Slovenský jazyk a literatúra - úroveň B no a dal som to na 42/60 bodov.....mno a chcem sa spytat, kolko min. musim mat bodov aby som to spravil....tych 33% ??
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

no lol tak kolko bodov z 60 je 33%? sak si to vypocitaj .. 24 a presiel si.. to len tak odhadom neukamenujte ma hned
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Point napísal:no lol tak kolko bodov z 60 je 33%? sak si to vypocitaj .. 24 a presiel si.. to len tak odhadom neukamenujte ma hned
Kusa cudny odhad, ved kolko je jedna 33% zo 100 dajme tomu ze jedna tretina a kolko je jedna tretina zo 60 zeby 20.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no sak hovorim, 24 bodov a presiel som :D sry no matika mi nikdy nesla :D

edit..prave robim ten skusobny.. a celkom sa to da.. len ma zaraza otazka s tym orlom..orol z uryvku = znak slobody alebo samostatnosti..mne tam proste sedia obidve

44 bodov :D presiel som..keby to tak bolo aj o tyzden ..

edit uz neviem kolkaty :D ... syn odchadza z domu chce sa postavit na vlastne nohy (samostatnost), orla som este nikdy na oblohe nevidel v krdli .. zdy bol sam ;) ..samostatnost
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

A to budeme mať slovinu tento rok len test + hodinový sloh? My sme to mali minulý rok cvične...
Retne
Darca
Darca

Sagittarius napísal:A to budeme mať slovinu tento rok len test + hodinový sloh? My sme to mali minulý rok cvične...
ten sloh bude 150minutovy :?
Point napísal:edit..prave robim ten skusobny.. a celkom sa to da.. len ma zaraza otazka s tym orlom..orol z uryvku = znak slobody alebo samostatnosti..mne tam proste sedia obidve
Skor slobody... :wink:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Retne napísal:ten sloh bude 150minutovy :?
A aký má mať rozsah, lebo ten náš mal 30 riadkov a mal trvať hodinu a bola len jedna téma, zatiaľ čo normálna maturitná slohová práca mal mať rozsah najmenej dve strany pri B-čku a 3 pri A-čku a boli na to 4 hodiny a boli zadané štyri témy, tak si vyber, čo ľahšie. A ktorý týždeň sú vlastne tento maturity, lebo do toho prišla Veľká noc?
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ja som dneska pocul ze v Bečku je to od 1.5 strany do 3 viac nie
Retne
Darca
Darca

Sagittarius: No teraz to je tak ze budeme mat 4 temy ktore sa budu vyhlasovat v radiu, cas je tych 150 minut a rozsah myslim ze na becko 2 strany a acko 3 strany - to je uz aj odpovedat pre Pointa a dalsia odpoved pre teba, pozrel som si na stadpedu ten uryvok a tam musis vychadzat z toho co mas napisane, je tam spomenute ze
Vyletel orol ponad zem vysoko –
zem sa mu tratí, temer ju nevidieť.
Nehľadí na ňu - načože by hľadel:
má on pred sebou celkom inakší svet!
Načo by hľadel? Dolu on nezíde
Tak odtial je hadam jasne ze ide o slobodu. :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

hmm - tento test sme si mali povinne spravit pred tyzdnom... takze ho dneska idem aj ja :D:D a aj maturu z matiky 2007 si prejdem... boze uz teraz rano sa mi vobec nece.. a to este 7 hodin v skole najprv
Retne
Darca
Darca

Maki napísal:hmm - tento test sme si mali povinne spravit pred tyzdnom... takze ho dneska idem aj ja :D:D a aj maturu z matiky 2007 si prejdem... boze uz teraz rano sa mi vobec nece.. a to este 7 hodin v skole najprv
Este ze mam tento tyzden prazdniny :)
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

Retne mas pravdu, este ze mame prazdniny, ale aj tak su prazdniny a mne sa vonkoncom ucit nechce. Ale si verim, porobim si testiky a je to.
Retne
Darca
Darca

stanulik napísal:Retne mas pravdu, este ze mame prazdniny, ale aj tak su prazdniny a mne sa vonkoncom ucit nechce. Ale si verim, porobim si testiky a je to.
Ja si prejem vsetky testy tak aby nebol ziany rpiklad ktory by som nevedel vypocitat, to ite aj so slovinou , zaberie mi to viacej casu, ale zase nejaku logiku to ma :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Dnes som si robil Ačkový monitor, čo robili minulý rok 4táci. Na 82,5% bez akejkoľvek prípravy a to idem maturovať z Bčka. A akurát sa mi dostal do rúk taký istý monitor z ENG.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

prave robim monitory z matiky z minulych rokov a este nebola uloha ktoru by som nevedel, hlavne z roku 2005 - ten je strasne primitivny (ale nie ten s vysledkami :lol: :lol: )
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

turtlak69 napísal:statpedu.sk a najdi si pilotny monitoring :) ja som ho dal na 75%
Ja som si urobil ten test a podarilo sa mi ho zmaknuť na myslím si, že slušných 72%, dnes som si urobil generálnu skúšku /aby som nevyšiel z cviku :wink: / na 88%, ale objektívne treba povedať, že niektoré ulohy boli totožne s tými v cvičnom ale tak aspon som si to nejako zapamätal :)

btw. nám v triede bolo povedané, že úroveň B zo SJ by mala byť v rozsahu 2 až 3 strany, konieckoncov je to jedno pretože admin nam to pri mature povie :D

viac ma ale znepokojuje nemecký jazyk ak sa bavíme o teme, pretože tam /rovnako aj pri angličtine/ bude dana iba jedná téma - a bude treba sa s nou stotožniť, a rýchlo naškriabať 160 slov :wink: v čase 45 minút, takže ani veľa času na premýšľanie tam nebude, a rádio z neminy už mam teraz urobene, vyznačím celú časť Hôrverstehen odpovede D. :D :D , pretože tak trafím viac ako keby som sa hral na vševedka :lol:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

tak vcera som si spravil ten cvicny test zo SJ - 58/64 =>90,6%
a dneska maturu z matiky - Bcko rok 2007 - 23/30=> 76,6%

ja osobne som spokojny... keby to tak slo aj na mature by bolo dobre... :)
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

nasu triedu naprikalad do tej generalnej skusky nezapojili, tak parada... sme teraz znevyhodneni..óó aka nespravodlivost :wink:
btw.. uz som sa naucil prvu temu na ustne maturity zo SJ.. tipujem ze do buduceho vykendu to zabudnem :lol:
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

my sme pisali generalnu, ja z matiky, bolo to v pohode, nieco lahke nieco tazsie ale dalo sa.. a co mi vraveli spoluziaci, ktori pisali zo SJ, tak povedali, ze bolo to dost tazke.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

slovencina je praveze lahka, vlastne tam netreba ziadne vedomosti. Su to cisto rozbory diel s ponuknutymi odpovedami. Ani to niesu moc chytaky
Napísať odpoveď