Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

pinacolada napísal:ako nemoze byt rasista afroamerican k cernochovi z pobrezia slonoviny.
Clenovia kmena Hutu a Tutsi z Rwandi a mnohych inych krajin by ti na to nieco povedali.. :lol:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Aryan Angel napísal:Clenovia kmena Hutu a Tutsi z Rwandi a mnohych inych krajin by ti na to nieco povedali.. :lol:
Ak som to spravne pochopil tak tie Tvoje kmene by nemali mat radi inych cernochov. Ale nebude to nenavist v style Slovaci vs. Madari skor ako rasova nenavist?
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Ujo Marky napísal:Takisto je to s ciganmi, niektory sa dost miesali s bielym obyvatelstvom a preto sa nedaju zaradit. Ale ich korene by som urcite zaradil skor do mongoloidnej rasy ako europoidnej.
:slap: Urobte mu nieco lebo ma klepne...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

axXis napísal:Ak som to spravne pochopil tak tie Tvoje kmene by nemali mat radi inych cernochov. Ale nebude to nenavist v style Slovaci vs. Madari skor ako rasova nenavist?
nemali sa radi navzajom ale spravne vydedukoval boli to vojny kmen proti kmenu a nie rasa proti rase
ako vidno podla aryana rasizmus skoro takmer vsetko :lol:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

axXis napísal:Ak som to spravne pochopil tak tie Tvoje kmene by nemali mat radi inych cernochov.
Nie su to moje kmene.
axXis napísal:Ale nebude to nenavist v style Slovaci vs. Madari skor ako rasova nenavist?
Mozno z tvojho pohladu, dolezite je ako to vidia oni.

A preto je aj uplne nepodstatne ze tvoj kolega hadze vsetkych bielych, ciganov a neviem este koho dokopy a potom mu na zaklade toho 'nejak' vychadza, ze 'rasizmus je nezmysel'.

"Europoidna" rasa - vseobecne a nepresne pomenovanie skupiny ludi, podla ktoreho sa nikto (realne) nezaraduje.

- na druhej strane je tu jasne definovana skupina ludi ktora sa oznacuje ako: Biela rasa - bieli ludia a Cigani - nebieli a miesanci.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Aryan Angel napísal:Clenovia kmena Hutu a Tutsi z Rwandi a mnohych inych krajin by ti na to nieco povedali.. :lol:
To su ti velmi nizki vs. velmi vysoky a su tam vojny: ked su vo vlade vysoki zabijaju malych a naopak? Alebo to je inde v Afrike? :D
Retne
Darca
Darca

jackb napísal:To su ti velmi nizki vs. velmi vysoky a su tam vojny: ked su vo vlade vysoki zabijaju malych a naopak? Alebo to je inde v Afrike? :D
Asi inde, ved ak s tym ma nieco spolocne film, tak ide o rozdiel v tvare nosa, jedna partia ho ma normalny ako originalny cernossky nos, no druha ktora mala nieco s bielymi, ho maju taky mensi, spicatejsi, no skor ako belosi.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Pokial viem tak pozname 3 rasy Mongoloidna Europoidna a Negroidna. Pokial ide o rasovu nenavist tak je to nenavist medzi jednotlivymi rasami ... Nenavist jednotlivych narodov a mensin v ramci jednej rasy nieje rasizmus ale sovinizmus.
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Zaujimavy pribeh, nemozem potrvrdit ze je pravdivy... Ale verim tomu :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Nebudem vravieť, že si to niekto vymyslel.. alebo, že je to klamstvo. Ale aby to rozprával niekto s maďarským priezviskom na rómov je trošku prehnané.. :) netvrdím však, že to nemôže byť pravda.. :wink:
Retne
Darca
Darca

ZitePunkom napísal:Ale aby to rozprával niekto s maďarským priezviskom na rómov je trošku prehnané.. :)
Co je na to prehnane? :hmm:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

ZitePunkom napísal:Nebudem vravieť, že si to niekto vymyslel.. alebo, že je to klamstvo. Ale aby to rozprával niekto s maďarským priezviskom na rómov je trošku prehnané.. :) netvrdím však, že to nemôže byť pravda.. :wink:
Neviem preco by niekto nechcem tvrdit ze Slovak s Madarksym priezviskom, nemohol mat niaky problem s ciganmi :)
Ale mas velke mnozstvo ludi s Madarskym priezviskom sa hlasi k Slovenskej narodnosti, nevidim tu problem :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Nešlo konkrétne o to.. Nepovedal som, že to nemohla byť pravda..v kľude nech aj je (predsa vieme, ako je to na Slovensku s floidmi.. :roll: ) Len sa mi to zdalo trošku zábavné, že na proslovenskej stránke písal niekto takýto príbeh..ako chlapci, nezožerte ma..nemyslel som to v zlom.. :)
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

By si sa divil kolko narodovcov ma Madarske meno :P Ale co s tym spravis? Myslim ze je to v konecnom dosledku jedno, ked rozpravas po Slovensky a mas rodica Slovaka, myslim ze potom uz to priezvisko nic neznamena :) Neviem teraz ak sa to stalo ci by si mi hnusili viac policajti alebo cigani :P
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Vcerajsie televizne noviny - Romovia si z vrazdy moc hlavu nelamu, dokonca im to pride vtipne. http://spravodajstvo.joj.sk/banskobystr ... zdilo.html
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Tomu sa vravi debilita.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Veď na čo by aj..veď len niekto zomrel.. :? bohatstvo..tí ľudia sú takí sprostí.. :x škoda každého mladého života.. :(
Retne
Darca
Darca

ZitePunkom napísal:škoda každého mladého života.. :(
Tazko povedat... ale ten typek ma dojal tym smiechom nakoniec... :slap:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Ťažko povedať?.. nemyslím.. Nikto by nemal zomrieť tak mladý..nech by to bol aj ja neviem kto.. pokiaľ by to nebol vrah, deviant, zločinec..atď.(ale aj tí si zaslúžia žiť.. :? )
Retne
Darca
Darca

ZitePunkom napísal:Ťažko povedať?.. nemyslím.. Nikto by nemal zomrieť tak mladý..nech by to bol aj ja neviem kto.. pokiaľ by to nebol vrah, deviant, zločinec..atď.(ale aj tí si zaslúžia žiť.. :? )
Na zaciatku pozerania serialu Dexter sa mi hlavna postava mozno ze az hnusila, no na konci to bolo naopak. Myslis ze vrah ma pravo niekomu zobrat zivot a mat svoj stale? :?
Napísať odpoveď