Clenovia kmena Hutu a Tutsi z Rwandi a mnohych inych krajin by ti na to nieco povedali..pinacolada napísal:ako nemoze byt rasista afroamerican k cernochovi z pobrezia slonoviny.
Romovia na Slovensku
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
nemali sa radi navzajom ale spravne vydedukoval boli to vojny kmen proti kmenu a nie rasa proti raseaxXis napísal:Ak som to spravne pochopil tak tie Tvoje kmene by nemali mat radi inych cernochov. Ale nebude to nenavist v style Slovaci vs. Madari skor ako rasova nenavist?
ako vidno podla aryana rasizmus skoro takmer vsetko
Nie su to moje kmene.axXis napísal:Ak som to spravne pochopil tak tie Tvoje kmene by nemali mat radi inych cernochov.
Mozno z tvojho pohladu, dolezite je ako to vidia oni.axXis napísal:Ale nebude to nenavist v style Slovaci vs. Madari skor ako rasova nenavist?
A preto je aj uplne nepodstatne ze tvoj kolega hadze vsetkych bielych, ciganov a neviem este koho dokopy a potom mu na zaklade toho 'nejak' vychadza, ze 'rasizmus je nezmysel'.
"Europoidna" rasa - vseobecne a nepresne pomenovanie skupiny ludi, podla ktoreho sa nikto (realne) nezaraduje.
- na druhej strane je tu jasne definovana skupina ludi ktora sa oznacuje ako: Biela rasa - bieli ludia a Cigani - nebieli a miesanci.
Asi inde, ved ak s tym ma nieco spolocne film, tak ide o rozdiel v tvare nosa, jedna partia ho ma normalny ako originalny cernossky nos, no druha ktora mala nieco s bielymi, ho maju taky mensi, spicatejsi, no skor ako belosi.jackb napísal:To su ti velmi nizki vs. velmi vysoky a su tam vojny: ked su vo vlade vysoki zabijaju malych a naopak? Alebo to je inde v Afrike?
-
Začiatok Konca
Professional
Neviem preco by niekto nechcem tvrdit ze Slovak s Madarksym priezviskom, nemohol mat niaky problem s ciganmiZitePunkom napísal:Nebudem vravieť, že si to niekto vymyslel.. alebo, že je to klamstvo. Ale aby to rozprával niekto s maďarským priezviskom na rómov je trošku prehnané..netvrdím však, že to nemôže byť pravda..
Ale mas velke mnozstvo ludi s Madarskym priezviskom sa hlasi k Slovenskej narodnosti, nevidim tu problem
-
Začiatok Konca
Professional
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Vcerajsie televizne noviny - Romovia si z vrazdy moc hlavu nelamu, dokonca im to pride vtipne. http://spravodajstvo.joj.sk/banskobystr ... zdilo.html
-
Začiatok Konca
Professional
-
Začiatok Konca
Professional
Na zaciatku pozerania serialu Dexter sa mi hlavna postava mozno ze az hnusila, no na konci to bolo naopak. Myslis ze vrah ma pravo niekomu zobrat zivot a mat svoj stale?ZitePunkom napísal:Ťažko povedať?.. nemyslím.. Nikto by nemal zomrieť tak mladý..nech by to bol aj ja neviem kto.. pokiaľ by to nebol vrah, deviant, zločinec..atď.(ale aj tí si zaslúžia žiť..)