SBS-kári

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
davo2006
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

SBS-kári

Príspevok od používateľa davo2006 »

no ahojte...mam taku otazku..dnes sa mi stala takato prihoda:bol som v hypernove a na chrbte som mal batoh a pozeral som si elektroniku.potom ked som vysiel z pokladni tak ma hned zdrapli SBS kári a zacali ma celeho prehladavat a samozrejme ze nic nenasli.no a ja som kvoli nim potom nestihol na bus...a preto mam otazku.maju pracovnici sukromnej bezpecnostnej sluzby ma celeho prehladavat?ved som slobodny obcan tak co namna nejaku sukromni hajzli sahaju?nemozu to nahodou len policajti?alebo ako to je?
will.i.am
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

sbskari maju nejake vyssie pravomoci. nie take ako policajti ale mozu viac ako len obycajni ludia..
aj minule policajti ich kontrolovali ci si plnia povinnosti a ci nie su pod vplyvom alkoholu... a to prave kvoli tomu ze maju urcite pravomoci...
a podla vsetkeho na uzemi ktore ma SBSka nastarosti je v ich pravomoci ta rpehladat, alebo aspon zadrzat, pokial po teba nepride policia...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ak si bol v hypermarkete a vychadzas, moze ta prehladat ak ma podozrenie, ale nemoze ta zdrapit ako tela, slahnut o stenu a zacat sacovat ako v americkom akcnom filme, tiez by mal dodrziavat urcity kodex
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R.I.P. »

ak ta bezdovodne zadrziava/ju (nieken sbs) tak mozes podat to za obnedzovanie osobnej slobody...ale to uz byva malo..
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

Kibo napísal:ak si bol v hypermarkete a vychadzas, moze ta prehladat ak ma podozrenie, ale nemoze ta zdrapit ako tela, slahnut o stenu a zacat sacovat ako v americkom akcnom filme, tiez by mal dodrziavat urcity kodex
neviem presne ake maju pravomoci sbs-kari ale napr.meskaci ta smu maximalne zadrzat a na prehladanie musia volat zelenych statnych pajtasov
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

praveze neviem ako to je, moze ta poziadat aby si mu ukazal obsah ruksaku alebo tasky, ale take ze vyprazdnite obsah vreciek neviem ci mozu
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

davo2006 : predtým ako Ťa vyzvali, aby si ukázal osobné veci, mal si im povedať : " Dobre, ale predtým zavolajte policajtov " budem na Vás podávať trestné oznámenie
Aspon toto do nás hučal stredoškolský učiteľ Ing. Imre, on to vraj spravil v obchode, keď ho vyzvali, aby ukázal tašku...
Zavolali policajtov a on podal trestné oznámenie na predavačku
Pravda alebo sranda, vyskúšaj ; )
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

SBSky maju specialne prava v objekte kde strazia takze tam ta mozu prehladat alebo vyzvat k tomu si im ukazal tvoju tasku. A to ze si nestihol autobus je problem? Ci to mate hypermarket v takom zapadakove kde chodi autobus len raz za 2 hodiny? :wink:
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Kamosa SBSkari zdrapli podobne a za pokladnou prehladali...nic nenasli a tak sa mu pred vsetkymi ludmi ospravedlnili za nedorozumenie, ineho kamosa tiez tak zhrabli ale do kanclu kde sa musel do slipov vyzliect a ked nic nenasli dali mu zapalovac TRIKO(baumax) siltovku a rezak a ine srandy :)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

keby to nemohli spravit naco by tam stali jak dementi?
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

Tomasko napísal:keby to nemohli spravit naco by tam stali jak dementi?
Aby ti dali do zadku obušok ked na nalapu ako kradnes šunku ?
No mna tak tiez lapili a pytali nech ukazem vracka .. som nanho pozrel jak na chu*a ..ale ukazal som mu ich :) neubudlo zomna ,nemal som co skryvat :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Juicy napísal:Kamosa SBSkari zdrapli podobne a za pokladnou prehladali...nic nenasli a tak sa mu pred vsetkymi ludmi ospravedlnili za nedorozumenie, ineho kamosa tiez tak zhrabli ale do kanclu kde sa musel do slipov vyzliect a ked nic nenasli dali mu zapalovac TRIKO(baumax) siltovku a rezak a ine srandy :)
To som ešte nevidel, aby sa niekto vyzliekal do slipov :lol: Och maj faking got.
-Dúfam, že mne sa take niečo nestane.. moje srdiečkove trenky :oops: Nech si nechaju zapalovače a šiltovky baumax
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Pokiaľ viem. Tak Ťa môžu chytiť, ale na prehľadanie musíš čakať na políciu, teda by ju mali zavolať. Mne sa to raz stalo v lídli..šli sme na koncert a vyzerali sme dosť pofiderne.. :D ako na punkový koncert a jeden SBS-kár ma zdrapil. Ja som mu chytil ruku a spýtal sa, či mu je*e. Povedal mi nech vyložím ruksak.. Ja som ho poslal do pi*i.. Nebolo to šťastné riešenie..kričali sme po sebe a nadávali si. Zdrapol mi batoh. Ja som si ho zobral späť. vysypal na pokladni,priložil doklad o kúpe. A potom len pozeral. Potom povedal veď pre to..tak som mu povedal, že je len obyčajný ko*ot a šli sme.. :) (lenže to bol taký vychudnutý je*ko a dovolil som si skočiť..bol som s kamarátmi a nebol najväčší)
Zase nedávno šiel taký 100-120 kilový... :shock: tak povedľa mňa..a aj do mňa vrazil,lebo som sa mu neuhol. Tak som sa len otočil a pozeral na neho..tak ako aj on na mňa.. sú to čuráci..častokrát horší,ako zelený floidi.. :roll:

Ešte niečo..kvôli čomu na nich podal trestné oznámenie?.. :shock: veď mu nič nespravili(v podstate)

To Sheep: možno je z dediny..a nechodia mu tak často autobusy,alebo sa len niekam ponáhľal.. :)
davo2006
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa davo2006 »

schw33k napísal:davo2006 : predtým ako Ťa vyzvali, aby si ukázal osobné veci, mal si im povedať : " Dobre, ale predtým zavolajte policajtov " budem na Vás podávať trestné oznámenie
Aspon toto do nás hučal stredoškolský učiteľ Ing. Imre, on to vraj spravil v obchode, keď ho vyzvali, aby ukázal tašku...
Zavolali policajtov a on podal trestné oznámenie na predavačku
Pravda alebo sranda, vyskúšaj ; )
no hej ale trestne oznamenie ako za co? :D sexualne obtazovanie? :D
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

asi za poskodenie dobreho mena mena :P
raz som videl jak jednej tet neco zapiskala tota vec ked vychadzala z tesca.. kazdy nanu kukal jak na vraha..sbskar ju tam prehladaval ..
a naonec sa prislo na to ze to len teta predavacka zabudla odopnut tu srandu :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

keby som si pamätal napísal by som
bolo to niečo na štýl ohovárania alebo niečo také
proste on stále dorábal s právami človeka
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

normalnych SBSkarov je fakt hrozne malo. mam s nimi dokopy len zle skusenosti. co sa tyka toho prehladavania, tak v tom by som nevidel najmensi problem. radsej sa necham prehladat SBSkarom ako cakat kym pridu flojdi a prehladaju ma oni. zbytocne strateny cas a vysledok presne ten isty. ale ich spravanie na roznych akciach hranici s maximalnou blbostou. neviem co si o sebe myslia. nechapem preco 99% z nich musia byt totalne udereni. obcas mi to pripada ako keby to bolo povinne mat nizke IQ, aby ich zobrali do fachu
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

turtlak69 napísal:normalnych SBSkarov je fakt hrozne malo. mam s nimi dokopy len zle skusenosti. co sa tyka toho prehladavania, tak v tom by som nevidel najmensi problem. radsej sa necham prehladat SBSkarom ako cakat kym pridu flojdi a prehladaju ma oni. zbytocne strateny cas a vysledok presne ten isty. ale ich spravanie na roznych akciach hranici s maximalnou blbostou. neviem co si o sebe myslia. nechapem preco 99% z nich musia byt totalne udereni. obcas mi to pripada ako keby to bolo povinne mat nizke IQ, aby ich zobrali do fachu
tak vies ludia s vyssim IQ urcite nepojdu robit SBS-karov....ved sa len na nich pozri sama debilna dvojmetrova korba alebo nejaky suchar...
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

To sa stalo aj mne , dokonca dvakrat. Prvykrat ma prehladali , nic nenasli .. potom uplne nasraty ma poslali prec..
Druhykrat ma tiez prehladavali , ale ked nic nenasli ponukli mi este aj sluzobny vychod aby som mohol vyjst.. tak som im povedal ze ked sa to stane este raz tak fakt nieco ukradnem. Odvtedy nic :D (aj ked pochybujem ze pre ten vyrok :D )
BigSnake353

Príspevok od používateľa BigSnake353 »

ja čo som vydel sbs karov v tescu tak su to asi tak ludia nad 50 rokvo :DD ten keby ta zdrapne tak mu lachko ujdes :DD keby už kradsej ..
možno trosku od veci
Napísať odpoveď