SBS-kári
SBS-kári
no ahojte...mam taku otazku..dnes sa mi stala takato prihoda:bol som v hypernove a na chrbte som mal batoh a pozeral som si elektroniku.potom ked som vysiel z pokladni tak ma hned zdrapli SBS kári a zacali ma celeho prehladavat a samozrejme ze nic nenasli.no a ja som kvoli nim potom nestihol na bus...a preto mam otazku.maju pracovnici sukromnej bezpecnostnej sluzby ma celeho prehladavat?ved som slobodny obcan tak co namna nejaku sukromni hajzli sahaju?nemozu to nahodou len policajti?alebo ako to je?
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
sbskari maju nejake vyssie pravomoci. nie take ako policajti ale mozu viac ako len obycajni ludia..
aj minule policajti ich kontrolovali ci si plnia povinnosti a ci nie su pod vplyvom alkoholu... a to prave kvoli tomu ze maju urcite pravomoci...
a podla vsetkeho na uzemi ktore ma SBSka nastarosti je v ich pravomoci ta rpehladat, alebo aspon zadrzat, pokial po teba nepride policia...
aj minule policajti ich kontrolovali ci si plnia povinnosti a ci nie su pod vplyvom alkoholu... a to prave kvoli tomu ze maju urcite pravomoci...
a podla vsetkeho na uzemi ktore ma SBSka nastarosti je v ich pravomoci ta rpehladat, alebo aspon zadrzat, pokial po teba nepride policia...
-
peterkozel
Medium Professional
neviem presne ake maju pravomoci sbs-kari ale napr.meskaci ta smu maximalne zadrzat a na prehladanie musia volat zelenych statnych pajtasovKibo napísal:ak si bol v hypermarkete a vychadzas, moze ta prehladat ak ma podozrenie, ale nemoze ta zdrapit ako tela, slahnut o stenu a zacat sacovat ako v americkom akcnom filme, tiez by mal dodrziavat urcity kodex
davo2006 : predtým ako Ťa vyzvali, aby si ukázal osobné veci, mal si im povedať : " Dobre, ale predtým zavolajte policajtov " budem na Vás podávať trestné oznámenie
Aspon toto do nás hučal stredoškolský učiteľ Ing. Imre, on to vraj spravil v obchode, keď ho vyzvali, aby ukázal tašku...
Zavolali policajtov a on podal trestné oznámenie na predavačku
Pravda alebo sranda, vyskúšaj ; )
Aspon toto do nás hučal stredoškolský učiteľ Ing. Imre, on to vraj spravil v obchode, keď ho vyzvali, aby ukázal tašku...
To som ešte nevidel, aby sa niekto vyzliekal do slipovJuicy napísal:Kamosa SBSkari zdrapli podobne a za pokladnou prehladali...nic nenasli a tak sa mu pred vsetkymi ludmi ospravedlnili za nedorozumenie, ineho kamosa tiez tak zhrabli ale do kanclu kde sa musel do slipov vyzliect a ked nic nenasli dali mu zapalovac TRIKO(baumax) siltovku a rezak a ine srandy
-Dúfam, že mne sa take niečo nestane.. moje srdiečkove trenky
-
Začiatok Konca
Professional
Pokiaľ viem. Tak Ťa môžu chytiť, ale na prehľadanie musíš čakať na políciu, teda by ju mali zavolať. Mne sa to raz stalo v lídli..šli sme na koncert a vyzerali sme dosť pofiderne..
ako na punkový koncert a jeden SBS-kár ma zdrapil. Ja som mu chytil ruku a spýtal sa, či mu je*e. Povedal mi nech vyložím ruksak.. Ja som ho poslal do pi*i.. Nebolo to šťastné riešenie..kričali sme po sebe a nadávali si. Zdrapol mi batoh. Ja som si ho zobral späť. vysypal na pokladni,priložil doklad o kúpe. A potom len pozeral. Potom povedal veď pre to..tak som mu povedal, že je len obyčajný ko*ot a šli sme..
(lenže to bol taký vychudnutý je*ko a dovolil som si skočiť..bol som s kamarátmi a nebol najväčší)
Zase nedávno šiel taký 100-120 kilový...
tak povedľa mňa..a aj do mňa vrazil,lebo som sa mu neuhol. Tak som sa len otočil a pozeral na neho..tak ako aj on na mňa.. sú to čuráci..častokrát horší,ako zelený floidi..
Ešte niečo..kvôli čomu na nich podal trestné oznámenie?..
veď mu nič nespravili(v podstate)
To Sheep: možno je z dediny..a nechodia mu tak často autobusy,alebo sa len niekam ponáhľal..
Zase nedávno šiel taký 100-120 kilový...
Ešte niečo..kvôli čomu na nich podal trestné oznámenie?..
To Sheep: možno je z dediny..a nechodia mu tak často autobusy,alebo sa len niekam ponáhľal..
no hej ale trestne oznamenie ako za co?schw33k napísal:davo2006 : predtým ako Ťa vyzvali, aby si ukázal osobné veci, mal si im povedať : " Dobre, ale predtým zavolajte policajtov " budem na Vás podávať trestné oznámenie
normalnych SBSkarov je fakt hrozne malo. mam s nimi dokopy len zle skusenosti. co sa tyka toho prehladavania, tak v tom by som nevidel najmensi problem. radsej sa necham prehladat SBSkarom ako cakat kym pridu flojdi a prehladaju ma oni. zbytocne strateny cas a vysledok presne ten isty. ale ich spravanie na roznych akciach hranici s maximalnou blbostou. neviem co si o sebe myslia. nechapem preco 99% z nich musia byt totalne udereni. obcas mi to pripada ako keby to bolo povinne mat nizke IQ, aby ich zobrali do fachu
-
den333
Professional
tak vies ludia s vyssim IQ urcite nepojdu robit SBS-karov....ved sa len na nich pozri sama debilna dvojmetrova korba alebo nejaky suchar...turtlak69 napísal:normalnych SBSkarov je fakt hrozne malo. mam s nimi dokopy len zle skusenosti. co sa tyka toho prehladavania, tak v tom by som nevidel najmensi problem. radsej sa necham prehladat SBSkarom ako cakat kym pridu flojdi a prehladaju ma oni. zbytocne strateny cas a vysledok presne ten isty. ale ich spravanie na roznych akciach hranici s maximalnou blbostou. neviem co si o sebe myslia. nechapem preco 99% z nich musia byt totalne udereni. obcas mi to pripada ako keby to bolo povinne mat nizke IQ, aby ich zobrali do fachu
-
Nadeo
Guru wannabe
To sa stalo aj mne , dokonca dvakrat. Prvykrat ma prehladali , nic nenasli .. potom uplne nasraty ma poslali prec..
Druhykrat ma tiez prehladavali , ale ked nic nenasli ponukli mi este aj sluzobny vychod aby som mohol vyjst.. tak som im povedal ze ked sa to stane este raz tak fakt nieco ukradnem. Odvtedy nic
(aj ked pochybujem ze pre ten vyrok
)
Druhykrat ma tiez prehladavali , ale ked nic nenasli ponukli mi este aj sluzobny vychod aby som mohol vyjst.. tak som im povedal ze ked sa to stane este raz tak fakt nieco ukradnem. Odvtedy nic
-
BigSnake353