zle si ma pochopil ja som to myslel tak ze to bolo strasne davno ked to ten vedec povedal! chapes davno tie mikroskopy tam boli navise!Anubis napísal: Co má mikroskop společnýho s pravděpodobností?
UFO!!!
-
Komo
Star
- Kontaktovať používateľa:
sa mi paci ako tu vsetci rozoberaju ze ci maju lepsie technologie a tak...ViRuS napísal:suhlasim
UFO je cirocisty vymysel
netusim ci su ine civilizacie, ale nemusia mat lepsiu texnologiu ako my
A neni to jedno?
Staci verit ze existuje aj ked su mozno 10000000 svetelnych rokov daleko alebo co ja viem....
Keby len tak daleko. Objavili dake vesmirne zrkadlo (ci ci to je), ktore robi brutalny skok vesmiromKomo napísal: sa mi paci ako tu vsetci rozoberaju ze ci maju lepsie technologie a tak...
A neni to jedno?
Staci verit ze existuje aj ked su mozno 10000000 svetelnych rokov daleko alebo co ja viem....
hej to zrkadlo ako si to nazval tak tym dosiahli to, ze zo zeme mozu brutalne do detailov si priblizit rozne planety ... ale aky dosach to ma neviem ale je to tusim dvojnasobok predoslehodrakeman napísal: Keby len tak daleko. Objavili dake vesmirne zrkadlo (ci ci to je), ktore robi brutalny skok vesmirom
-
q-parser
Professional
Je to tusim 40 mil. svetelnych rokov, ak sa nemylim.pepo napísal: hej to zrkadlo ako si to nazval tak tym dosiahli to, ze zo zeme mozu brutalne do detailov si priblizit rozne planety ... ale aky dosach to ma neviem ale je to tusim dvojnasobok predosleho
Co sa tyka UFO, tak to je dost hakliva vec. Jedna vec su neidentifikovatelne predmety poletujuce po Zemi a dalsie su mimozemske civilizacie. Ja si myslim, ze uplne scestne mysliet si, ze sme vo vesmire sami. Ved uz len rovnica, ktoru zostavil Franc Drake, hovori, ze len v nasej galixii je priblizne 1000 inteligentnych civilizacie schopnych komunikacie, teda vyspelych aspon natolko ako my!
Kód: Vybrať všetko
http://www.activemind.com/Mysterious/Topics/SETI/drake_equation.htmlTakze asi tak...
na zaciatok staci aby vas zaujimal hlavne vesmir az potom nejake to ufo resp. existencia ineho zivota..
CITALI STE UZ NAPRIKLAD KNIHU: VESMIR V ORECHOVEJ SKRUPINKE autor STEPHEN HAWKING???,. nie je to nic najnovsie ale su tam popisovane asi tie najbrutalnejsie veci o vesmire..z ktorich sa daju vyvodit v skutku dobre zavery,. za tuto knihu dostal napr. cenu AVENTIS!!,.jedna z najprestiznejsich cien!!..odporucam!
CITALI STE UZ NAPRIKLAD KNIHU: VESMIR V ORECHOVEJ SKRUPINKE autor STEPHEN HAWKING???,. nie je to nic najnovsie ale su tam popisovane asi tie najbrutalnejsie veci o vesmire..z ktorich sa daju vyvodit v skutku dobre zavery,. za tuto knihu dostal napr. cenu AVENTIS!!,.jedna z najprestiznejsich cien!!..odporucam!
-
q-parser
Professional
Ja som dakde cital, ze to bol Mars a Faethon(planeta medzi Marsom a Jupiterom). Lenze na Faethone zase daco testovali a zas to vsetko vyletelo do luftu a zostal len pas asteroidov, ktory je tam do dnes. Ten vybuch tak silny, ze z Marsu zostalo to, co je teraz.Linkman napísal:no jasne stratena civilizacia ktora bola na svoju dobu extremne vyspela a mozno aj vyspelejsia ako sme mi sami, potom sa však asi niečo posralo. Zvyšok atlandidanov odletelo na svojich vesmirnych koraboch nevedno kam.